SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Efsanevi sanatçı Gülden Karaböcek, doğum gününü kızı Nur ve yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı.2020 yılının oldukça çalkantılı bir yıl olduğunu belirten Karaböcek, doğum günü pastasının üzerinde ki mumları üflemeden önce, önümüzde ki günlerin tüm insanlığa hayırlı olmasını dileyerek, Koronavirüs salgınının son bulmasını istediğini belirtti. 

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Gelin Damat Dergisi tarafından üçüncü kez düzenlenen Gelin Damat Dergisi Ödül gecesi, Pınar Altuğ Atacan ve Burak Törün sunuculuğunda Conrad İstanbul Bosphorus'ta görkemli bir davetle gerçekleşti. 65 ayrı kategoride ödülün sahiplerini bulduğu geceye sınırlı sayıda davet edilen iş, sanat, cemiyet dünyası ve basın ilgi gösterdi. Gecede, Yıldırım Mayruk, İvana Sert, Gökhan Tepe, Ece Gürsel, Ebru Yaşar, Çağla Şikel, Tuğba Özay ve birçok sanatçı ödül alırken, Kızılay ve Lösev ise yardımlaşma kuruluşları olarak ödül aldı.

MİZAH DOKTORLARI İŞ BAŞINDA

Sağlık çalışanlarının yoğun çalıştığı bu dönemde, mizah doktorları da insanları güldürerek topluma terapi hizmeti sunacak. Gülmeye en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde Barbaros Uzunöner Bu StandUp Kulübü’nü kurdu ve en iyi komedyenleri bu kulübe dahil etti. StandUp Kulübü kadrosunda Mandıra Filozofu Müfit Can Saçıntı, Veysel Diker, Volkan Kantoğlu, Alpay Erdem, Cem İşçiler gibi isimler ile beraber, sosyal medyada yıldızını parlatmış Gökhan Ünver gibi komedyenler de var.

----------------

MUHTEŞEM İKİLİ START VERDİ

Şeker müzik yapım bünyesinde A. Kadir Şeker prodüktörlüğünde müzik dünyasına sundukları “Yaranamazsın” isimli şarkılarıyla yola çıkan Cem İbrahim ve Yücel Uçar’ın hedefleri büyük. Söz ve müziği Cem İbrahim imzası taşıyan “Yaranamazsın” isimli eserle müzik dünyasına yeni bir renk getirdiklerini iddia eden ikili, bize ihtiyaç vardı vurgusunu yaptılar. İkilinin eserlerini tam bir beste fabrikatörü olan Cem İbrahim’in yaptığını sözlerine eklerken sırada muhteşem 30 şarkının olduğunu söylediler.

YILMAZ  VE CEREN EL ELE

Uzun bir aradan sonra  Garip Plak çalışmalarına bu sefer unutulmayan şarkılara Ankara oyun havasının duayenleri Hasan Yılmaz ve Hasan Ceren’le yola devam etmeye karar verdi.

-----------

SAMARA’DAN YENİ TEKLİ

Son yıllarda yıldızı parlayan Samara yeni teklisi “Olsun Olsun” adlı çalışmasını Cansever Prosüksiyon etiketi ile çıkardı. Arabeskin usta ismi Cansever’in keşfi olan Samara, sadece Ülkemizde değil, Balkanlarda da tanınan sevilen bir isim. Bulgarca ve Türkçe çıkardığı şarkıları kısa sürede dillere düştü. Sözü ve müziği Cansever’e ait olan ‘Olsun Olsun’ adlı pop şarkının Aranjörlüğünü Darksound, klip yönetmenliğini Erkan Nas yaparken, şarkının ana sponsorluğunu Ünlü iş adamı Adnan Oruç üstlendi.

-----------

SEVDALUK BENUM İŞİM

Denizi sert insanı mert olan; atmacası, kemençesi, tulumu dünyaya nam salan, yeşil ile mavinin bütünleştiği Rize’nin güçlü yorumcularından Murat Köse yepyeni şarkısıyla yeniden müzik sevenlerin karşısında. Söz ve müziği Ercan Topaloğlu’na ait olan “Sevdaluk Benum İşum” şarkısının aranjesi Hatem Tutkuş’a, mix ve mastering’i ise Emre Kıral’a ait.

------------------

MASKE VE SOSYAL MESAFE ŞART

Güzel oyuncu Şafak Pakdemir, geçtiğimiz gün Vadistanbul'da objektiflere yansıdı. Tek başına alışverişe çıkan Şafak Pekdemir, " Setten fırsat buldukça alışverişe ve dostlarıma vakit ayırıyorum fakat sosyal mesafe ve maske şartlarına uyarak mağazaları gezdim. Şimdide arkadaşlarımla buluşup akşam yemeği yiyeceğiz. İşler iyi gidiyor herşey yolunda" açıklamasında bulundu.

ÖNCE HATIRA FOTOĞRAFI SONRA ALIŞVERİŞ

Ünlü sanatçı Demet Akalın kızı Hira ve Okan Kurt'la ile birlikte Vadistanbul'da objektiflere yansıdı. Vadistanbul'un girişinde bulunan eski İstanbul fotoğrafının önünde kızıyla birlikte hatıra fotoğrafı çekilen Akalın, kızı Hira ile birlikte Okan Kurt'a poz verdi. Anne-kızın kıyafetlerinin uyumu çevredekiler tarafından bir hayli dikkat çekti. Demet Akalın, "Biraz alışveriş yapıp daha sonra ailecek yemek yiyeceğiz" diye konuştu.

  

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Ünlü isimleri buluşturan Art&Fashion Shopping Week, Jade&Co Events’in kurucuları Yeşim Yılmaz ve Tuğba Tosyalı organizasyonuyla Vadistanbul’da gerçekleştirildi. Eğlence, alışveriş ve sanatın aynı çatı altında buluştuğu etkinlik aralarında; Beyza Uyanoğlu, Bahar Şer, Feryal Gülman, Tuba Peksayar, Özge Ulusoy, Gizem Hatipoğlu, Yasmin Erbil, Emel Yıldırım, Dilek Birgen, Laura Margarita, Miray Ağaoğlu, Merve  İskilipli, Doğuş Çabakçor, İpek Görmüş, Leyla Koray ve Volkan Bahçekapılı gibi ünlü isimlerin bulunduğunu çok sayıda misafire ev sahipliği yaptı. 

  

OSMANLI KOMUTANINI OYNAYACAK

Kar Gümüş  Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kartal,dünyaca ünlü yönetmen Ömer Sarıkaya’nın yönetmenliğini yapacağı  Famine’ yani (kıtlık) filminde rol alacak.  1845 yılında İrlanda’da yaşanan büyük kıtlık ve dönemin Osmanlı padişahı Abdülmecid Han’ın İrlanda’ya uzattığı yardım elini konu alan filmde, Kartal, Osmanlı komutanını canlandıracak.

HEDEFİNE KOŞUYOR

Başkent Üniversitesi Reklamcılık Mezunu  güzel oyuncu Öykü Zeynep Önder, yeni projeleriyle 2021 yılına damga vurmaya hazırlanıyor. Muhteşem güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla sıkça isminden söz ettiren Müjdat Gezen  okulu oyuncusu  Öykü Zeynep Önder,yeni yılda yeni projeleriyle hedefine ulaşacağını söyledi.

HER TÜRLÜ LEZZET

Umut Kanuni’nin YouTube kanalı “Yemek önemli!” ve Instagram sayfasında verdiği ketojenik tarifler arasında; kısır, su böreği, pizza, karides tempura, çiğköfte ve hatta brownie ve cheesecake bile var! “Yemek önemli!” kanalında daha önce yayınladığı “Dünya Mutfağı” ve “Osmanlı Mutfağı” serileri büyük ilgi gören Umut Kanuni, “Ketojenik Diyet” serisiyle de yemek dünyasında fark yaratacak.