ÖĞRENMEYE DOYMUYOR

Astrolog Yasemin Türen, girdiği her işte önce profesyonel olmak adına eğitimine önem veriyor. Spor ile profesyonel anlamda uğraşan Yasemin Türen yüzme, artistik jimnastik, su altı hokeyi, su altı ragbisi gibi branşlarda sayısızda madalya sahibi oldu.Türen, oyunculuk konusunda Caner Kurtaran’dan temel oyunculuk, Metin Balekğlu’ndan kamera önü oyunculuk dersleri alırken Derya Şen’den de ileri oyunculuk teknikleri konusunda eğitim aldı. 

202 ÜLKEDE YAYINLANACAK

Yaptıkları workshoplarla dikkat çeken Türkiye Fotoğraf Grubu (TFG) Başkanı Zeki Çelik önderliğinde, "Miss and Mr fashiontv Güzellik Yarışması" bu yıl ki birincisi Dilara Kırmıt ile yeni bir proje için bir araya geldi. Dünyaca ünlü moda kanalı fashiontv üzerinden 202 ülkede yayınlanacak çekimler için on dört tanınmış moda fotoğrafçısı yer aldı.

 İLHAMINI BABASINDAN ALDI

Geçtiğimiz aylarda yayınlamış olduğu ''Kol Kanat'' projesiyle dikkatleri üzerine çeken ve öncesinde de ''Kalp Ağrısı'' albümüyle radyo ve müzik listelerinin üst basamaklarında uzun süre yer alarak hafızalarımıza kazınan başarılı sanatçı ''Günseli Deniz''; yeni projesi ''Gide Gide''yi müzikseverlere sundu.Klipte iyiyle kötü kavramlarının çelişkisini kendi iç dünyasındaki yolculukta arayan bir kadını canlandıran sanatçı; çekimlerini İstanbul'da kalabalık bir ekip eşliğinde 1 günde tamamladı.

SÜPER GECEYE HAZIR

Süperstar Ajda Pekkan, Avrupa'nın en iyi konser mekânlarından biri olan KüçükÇiftlik Park’ta ilk kez konser verecek. Ajda Pekkan, We Are The Walkers X KüçükÇiftlik Club Presents kapsamında 18 Eylül Cumartesi akşamı gerçekleşecek konserde, özel olarak tasarlanan sahne, localı oturma düzeni ve hazırlanan görsel sürprizlerle “süperstar” bir konsere imza atacak. 

EVLİLİKLERDEN UZUN SÜREN OYUN

Tiyatronun yaşayan efsanesi Haldun Dormen’in süpervizörlüğünde sahnelenen, Şebnem Özinal ve Yosi Mizrahi’nin rol aldığı ödüllü komedi “Seninle Evlenir Miyim?” oyunu on birinci sezonunda sahnelenmeye devam ediyor. İlişkilere mizah penceresinden bakan oyun 10 Eylül’de Trump Sahne’de 210. Kez seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

17 EYLÜLDE VİZYONDA 

1500 yıllık mistik bir kitabın peşine düşen 6 arkadaşın yaşadıklarının anlatıldığı "KİTAP 1820" filmi, hikayesiyle izleyiciyi ekranlara bağlayacakBaşrollerini Serkan Güler , Naira Seydova, Aslı Kökçe, Sibel gökçe'nin üstlendiği filmde, 1820 yılında Yahya ismiyle yaşadığını iddia eden Soner'in peşine düştüğü gizemli kitabı ararken yaşadıkları anlatılıyor.

1 VARSIN 1 YOKSUN

Art arda yayınladığı şarkılar ve canlı performansları ile dijital platformlarda milyonların dinlediği genç şarkıcı Melis Fis, yeni şarkısı “1 Varsın 1 Yoksun” u dinleyicilerle buluşturdu. ETL Records & DMC etiketiyle yayınlanan şarkının sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi ise Sezer Dinç’e ait. Engin Niyazioğlu yönetmenliğinde çekilen klipte renkli enerjisisiyle izleyicileri eğlendiren Melis Fis, Begüm Gündoğdu imzalı 4 kostüm giydi.

GÖĞEBAKAN’I UNUTMADIM!

Daha önce yayınlamış olduğu “Sonbahar, Cennetim Olsan, Ederin Olsun, Deli Rüzgar” şarkılarıyla hem YouTube’da hem de sosyal medyada adından sıklıkla söz ettiren başarılı sanatçı “Ardıç” yeni şarkısı Kalbim Yaralı'yı müzikseverlerle buluşturdu.Tüm dijital müzik platformlarında yayınlanan “Kalbim Yaralı” şarkısının sözleri Ömer Faruk Güney’e ait olurken müziği Mazlum Çimen, güçlü aranjesi ise Barış Engürlü imzası taşıyor.

YÜRÜYÜŞE KAHVE MOLASI

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Yüsra Geyik Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı. Tek başına yürüyüşe çıkan güzel oyuncu, yürüyüş sonrası kahve molası için girdiği alışveriş merkezinde görüntülendi. Gazetecilerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyen Geyik, muhabirlerle ayaküstü sohbet etmeyi de ihmal etmedi.  Muhabirlerin yeni proje var mı? Sorusu üzerine "Evet yeni projelerim var ama çalıştığım insanlara ayıp olmasın açıklamayalım. Zaten kısa bir süre sonra hepiniz öğreneceksiniz.” dedi. 

BARBY GİBİYİM

Arabeskin usta ismi Cansever’in sözlerini yazdığı Barby Gibiyim adlı şarkı Samara’nın sesiyle hayat buldu. Daha önce ünlü sanatçı Cansever ile “Para Para”, “Anten taksın”, “Ramdika”, “Çok Şukarız” isimli şarkılarda düet yapan Samara şimdi ise yeni solo çalışmasıyla müzikseverlerle buluştu.

ADAM OLACAK ÇOCUK

Çektiği reklam filmleriyle ekranlarda boy gösteren küçük oyuncu Ensar Demircan, ilk sinema filmiyle beyaz perdede boy göstermeye hazırlanıyor. “Babil-i Cin 2 Mürcieden” isimli korku filminde rol alan Ensar Demircan, oyunculuk başarısı ve setteki hal ve tavırlarıyla herkesten tam not aldı. Mert Ozan Düz’ün yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ahmet Yaşar Gümüş’ün oturduğu “Babil-i Cin 2 Mürcieden” isimli korku filminde önemli bir karaktere hayat veren Ensar Demircan’ın oyuncu koçluğunu da onu Derya Şen Akademide yetiştiren hocası yaptı. 

REKOR ONDA

Türk Halk ve Özgün müziğin sevilen isimlerinden Anıl Alan’ın bir süre önce  piyasaya sürdüğü ‘Ciran’isimli şarkısı rekora koşuyor. Sosyal medyada ‘Tık’lanma rekoru kıran şarkın  Söz ve Müziği Nurettin Reçber’e ait .Bursa’da çeklien ‘Ciran’ Klibinin büyük ilgi görmesinin kendini mutlu ettiğini dile getiren Alan,’Beş milyona yakın tıklanma oldu. Yakında bir birinden güzel yeni projelerimle fırtınalar estireceğim’dedi.

BULUŞTURAN PROJE

Müzik dünyasının iki başarılı ismi Ayla Çelik ve Hakan Altun sürpriz bir proje için bir araya geldi. İkili, Türkiye’nin en büyük söz yazarlarından Hakkı Yalçın’ın yakın zamanda piyasaya çıkacak olan “Hakkı Yalçın Şarkıları” isimli proje albümünün çıkış parçasına imza attı.

ORTA ASYA MÜZİĞİNE İLK ÖDÜL

Gayrettepe Masquerade clup’de gerçekleşen RM’C RMU MASTER ödül töreni Rüya Masal Coşkuntuna organizatörlüğünde hayli renkli geçti. Seçkin davetlilerin katıldığı gecede bir ilk yaşanırken orta Asya müziğine ödül verildi. Orta Asya müziğinin ülkemizdeki ilk ve en önemli yorumcusu Şahsenem bu ödüle layık görüldü. Şehir tiyatrolarında “Ay Carmela” isimli oyunun başrolünde yer alan Ada Alize Ertem, yılın en iyi tiyatrocusu ödülünü aldı. Şahsenem ve Ertem  basın danışmanları Selçuk Aka gönüllerince eğlendiler.

BESTE FABRİKATÖRÜ

Bugüne kadar müzik dünyasındaki başarılı çalışmalarıyla isminden sıkça söz ettiren bestekar Nur Dinçer, Bülent Serttaş  ,Alişan, Ersen Dadaşlar, Seyfi Doğanay başta olmak üzere birçok  şarkıcının albümünde eserleri yer alan güzel bestekar, şimdi de Avrupa’ya hazırlanıyor. Dinçer Danimarka ve ülkemizde çıkacak olan bir albümde de 2 Arapça şarkısı yer alıyor.