YANDAN YANDAN 

Gülden, Spotify'da yayınlanan Enes Hergüneş’in sunduğu podcast’e katıldı. Son projesi “Yandan Yandan” ile yükselişini sürdüren sanatçı, sorulan sorulara içtenlikle cevap verdi. Gülden, "Yandan Yandan için  iddialı mısınız?” sorusuna "İddalıyım diyerek uzun zamandır slow şarkılar yayınlamıştım  şimdi insanın içini kıpır kıpır ettirecek yerinde oynatacak bir şarkı ile geldim." cevabını verdi. 

AŞK BİTTİ Mİ

Enerjik tavrı ve sıra dışı haliyle Deniz Sav, alternatif pop müzik kulvarında ilk teklisi ile farklı bir ses olarak kapıları sonuna kadar açıyor. Locca Records etiketli ilk teklisi Aşk Bitti mi? iki yıl üstünde çalışılmış, dünya standartlarına göre her şey önceden planlanmış bir çalışma.Tüm dijital platformlarda yer alan, sözü müziği Deniz Sav’a düzenlemesi Fırat Haznederoğlu’na ait ‘Aşk Bitti mi?’ yaratıcı özgürlüğün sonuna kadar kullanıldığı ezber bozan elektronik pop tınılarının yoğunluklu hissedildiği bir dans şarkısı.

ŞİMDİ FİLM PİYASASINDA

Uluslararası film yapım firması olan Three Flames Pictures ve ortakları Nadira Akhonova, Alexa Khan ve Trevor Doyle, magazin gündeminden Türkiye’de çektikleri “Shame” filmi sonrası düşmüyorlar. Film yapacakları duyulması sonrası birçok yatırımcının da kendileriyle olmak istediğini sözlerine ekleyen ortaklar “Dünyaca ünlü grup 91'in yapımcısı Yerbolat Bedelkhan, bir Kazak/Türk ortak yapımını finanse etmek için bizimle iletişime geçtiğinde, çok mutlu olduk ve işimize hız verdik” dediler. 

ÖDÜLER SAHİPLERİNİ BULUYOR

Olcay Kutluca'nın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Olcay Kutluca Media'nın düzenlediği Altın Melek Ödülleri sahiplerini buluyor.Yönetim kurulu başkanı Olcay Kutluca "15 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan törenimizde sanatçı ve gazetecilerimizden oluşan jüri komitemizin oyları ile adaylar seçilecek olup sanat ve basın camiasının önemli isimleri yer alacaktır. 

YENİ HİT'İ BU KEZ KENDİNE

Son dönemde yazdığı hit şarkılarla ve yorumculuğuyla dikkatleri üzerine çeken ''Emre Olgun'', yeni şarkısı ''Kara Yaz''ı müzikseverlere sundu.Yaşanmış bir ayrılığın hikayesini anlatan şarkının sözü ve müziği sanatçının kendisine ait olan ''Kara Yaz''ın retro, synthwave yaklaşımında düzenlemesi Cüneyt Yamaner imzası taşıyor.

SÖZLERİNİ YİNELEDİ

Deniz Akkaya geçtiğimiz yıllarda yaptığı ve büyük tepki çektiği sözlerini yineledi. “Şişmanlarla ve çirkin insanlarla görüşmek istemiyorum” demişti. Deniz Akkaya, YouTube’da yayınlanan Armağan Çağlayan’ın “Dur Bi Dinle” programına konuk oldu. Akkaya, programda “Yeme bozukluğu bir duygusal rahatsızlıktır. Bile bile sorunlarına sarılan bir insan intihar ediyor demektir. İntihara meyilli biriyle de arkadaşlık etmem” dedi.

GÜZELLİĞİ, SADELİĞİ, FİT HALLERİ

Türkiye eski güzeli Ebru Cündübeyoğlu, yıllar geçse de formunu koruyor. Her paylaştığı fotoğraf olay oluyor. Cündübeyoğlu, son olarak Instagram hesabından samanlıkta çekildiği fotoğrafları paylaştı. Son olarak başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizinde “Özlem Tunahan Poyraz” karakteriyle karşımıza çıkan Ebru Cündübeyoğlu, Instagram'dan paylaştığı fotoğraflarla sık sık gündeme geliyor.

MODEL DİZİSİ’NDE

Yeni sezonda Model dizisinde rol alacağını açıklayan Hande Aras, "senaryosuna kadrosuna ve ekibine inandığım bir proje beni heyecanlandırdı. Özellikle model hayatını tüm çıplaklığı ile ele alması beni etkiledi. Senaryoyu okuduktan sonra bu dev ekipte olmalıyım dedim ve işin yapımcısı Serdal Kara’ya olumlu dönüş yaptım. Başlamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

BİR ANDA

Son dönemde müzik dünyasında başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren ve başka sanatçılarla seslendirdiği düet şarkılarla da beğeni toplayan Berrin Keklikler’in dördüncü solo projesi “Bir Anda” Sony Music etiketiyle yayımlandı.Almanya doğumlu olan genç sanatçı, bu kez şarkı sözlerini Türkçe ve Almanca yazarak kusursuz Almanca’sını da “Bir Anda” gözler önüne serdi. 

DÖNER BAŞIM

Almanya'da doğup büyümüş Türk asıllı şarkıcı/söz yazarı Betül, ilk yayınladığı şarkısı "Döner Başım"ın başarısından sonra bu kez "Kaybolsak Sonsuza" ile sıcak yaz günlerini kulaklarınıza taşımaya geliyor. Söz ve bestesinin Betül'e ait olduğu, altyapı ve aranjenin Osman Küçükşerif tarafından yapıldığı ve mix&masteringini Aliş Kaygusuz'un üstlendiği sıcak yaz parçasının çıkış tarihi ülkemizde yaşanan iç parçalayıcı yangın haberlerinden sonra erteleme kararı alınmıştı. Müziğin birleştirici gücüne inanarak "Kaybolsak Sonsuza" iyi günlerin yaklaştığını damarlarınızda hissettirecek.

AFFEDER Mİ AŞK BİZİ

Türkiye’nin en iyi prodüktör ve aranjörlerinden Alper Atakan uzun süredir stüdyoda hazırlıklarını sürdürdüğü ‘Aranjör’ adını verdiği albümünü tamamladı. Atakan ‘Aranjör’ adını verdiği albümünde ilk çıkış şarkısını Türk Pop Müziğinin yeni nesil starı İrem Derici, söz ve müziği Cem Adrian'a ait ‘Affeder Mi Aşk Bizi?’ yi seslendirdi. 

İKİ KARDEŞ FIRTINASI

Balıkesir'de kurulan aile synth-pop grubu Kupa Onlusu'nun yaz mevsimine uygun yeni teklisi Her Gece Terastayım tüm dijital platformlarda yayında. 18 yaşındaki Alaz Dedeoğlu ve 13 yaşındaki Ekin Dedeoğlu kardeşlerden oluşan, Balıkesirli bir synth-pop grubu Kupa Onlusu, bu yıl içinde ilk olarak Aynalardan Çıkıyorsun ve Karambole Yaşıyorum (Akustik) parçalarını yayına almıştı

MEDYA PATRONU OLUYOR

Ünlü kuyumcu Erol Tandoğan şimdi de medya patronluğuna soyunuyor. Kuyumculara hitap edecek olan TV projesini yakında hayata geçireceklerini  dile getiren Tandoğan, ‘Türkiye’deki tüm Kuyumcuların sesi olacak bir TV kanalı hazırlığı içindeyiz. Önümüzdeki aylarda TV kanalımız yayın hayatına başlayacak. TV’de Haber,magazin,mük,kültür,sanat,yaşam,başarı hikayeleri olmak üzere  birçok konu işlemecek. TV’nin yanı sıra birde sadece Kuyumculara hitap edecek haber sitesi de yayın hayatına başlayacak’diye konuştu.