SOKAK HAYVANLARINA KAMPANYA

Kanal D ekranlarında önümüzdeki günlerde izleyici ile buluşacak olan ‘Yeni Hayat’ dizisinde Sevda karakterini canlandıracak olan Begüm Akkaya karantina günlerinde sokak hayvanlarını unutmadı. Akkaya oyuncu arkadaşlarına “sosyal medya üzerinden her gün bir kap yemek de sokakta yaşayan minik dostlarımıza ayıralım “ çağrısında bulundu.

  

STARLARININ GİZLİ MENEJERİ

Justin Bieber’dan Ronaldinho ya  kadar dünya çapında büyük şöhret sahibi isimlerle çalışan, Sin Management & Booking’in sahibi ve müzik şirketi The Sin Records’un kurucu ortaklarından Sinan Siner, ünlü futbolcu Felipe  Melo’yu Türkiye’de ağırladı. Müzik ve spor camiasının öne gelen isimleriyle çalışan ve eğlence sektöründe büyük etkinliklere imza atan Sin Management & Booking’in sahibi Sinan Siner, büyük yıldızları Türkiye’de ağırlamaya devam ediyor.


EYVALLAH

Hüsnü Arkan, yeni albümü 'Kanat Sesleri' de yer alan ‘Eyvallah’ı  şarkısını Zuhal Olcay’la birlikte yorumladı.Tüm dijital müzik platformlarında yayına girecek 'Eyvallah'ın, sözü ve müziği Hüsnü Arkan’a düzenlemesi Efe Demiryoğuran, Cihangir Aslan ait. Şarkı  Stüdyo Harems’de kaydedildi. Eyvallah, ruhumuzun çıplaklığını anlatıyor.

ANADOLU ROCK GERİ DÖNÜYOR

DMC müzik etiketiyle müzik piyasasına çıkardığı “ Toprağın Yağmuru Beklediği Yerdeyim” isimli şarkısıyla Ercan Kızılkaya, dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Sözü Cebrail Mungan, Müziği Ercan Kızılkaya imzası taşıyan Anadolu rock tarzındaki eser yine Ercan Kızılkaya yorumuyla beğeni topluyor. 100 üzerinde söz ve müziği kendisine ait esere imza atan başarılı sanatçı, yurt içi ve dışında bir çok star isimle yaptığı çalışmalarla da dikkatleri üzerinde toplamıştı. “Düğün” isimli eserini Tuğba Hatun düetiyle çıkaracak olan Kızılkaya, yurt içinde ve yurt dışında vites arttırarak müzik dünyasındaki yoluna devam ediyor.

------

MODANIN YENİ SULTANI

Daha 11 yaşındayken hem kendinin, hemde çevresindekilerinin kıyafetlerini tasarlamaya başlayan İpek Kızıltan hiç pes etmeden tam 18 yıl sonra hayallerinin peşinden giderek hedefine ulaştı.2016 yılında Almanya ve Türkiye'de Moda Tasarım ve Stilistliğe profesyonel olarak adım atan İpek Kızıltan, 2018 yılından itibaren İstanbul'a yerleşerek sevdiği mesleğini başarıyla sürdürmeye devam ediyor.

-----------

LÜTFEN EVDE KAL

Koronavirüsün Türkiye’de de ortaya çıkmasının ardından önlemler alınmaya devam ediyor. Koronavirüsten korunmak için evden çıkmamayı tercih edenler arasında ünlü isimler de yer alıyor. Magazin dünyasının popüler simaları #evdekal paylaşımları yaparak çağrıda bulunuyor. Sinema dünyasının sevilen isimlerinden güzel oyuncu  Melike Balçık’ta eve kapandı. Bol bol kitap okuyan Balçık, sosyal medya hesabından ,hayranlarına seslendi. Başarılı oyuncu,’Paylaştığı fotoğrafının altına’ Ne demişlerdi? Duvarla konuşursan sorun yok ama duvar senle konuşursa gel mi? Selam çakıryosa napıyoduk? 18.gün…Lütfen evde kalın’notunu düşştü.

----

BAŞKA GEZEGENE GİDECEĞİM

Türkiye’de faaliyet gösteren Alesya Models Agency modellik ajansının sahibi Alesya Antonova,sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafıyla dudak uçuklattı.Muhteşem güzelliğiyle göz kamaştıran Alesya Antonova,evde kalan ünlüler arasında. Sosyal medya hesabından hayranlarının evde kalması gerektiğini söyleyen  Antonova,birde fotoğraf paylaştı. Fotoğrafın altına ise ‘Başka bir gezegene gitmeye kararı verdim. Yeni gezegende henüz koronavirüs yok gibi diyorlar’notunu düştü.

---------------

YENİ BİR SOLUK

Konserlerin vazgeçilmez grubu ‘’Pixel’’in uzun zamandır beklenen albümü "Yalnızlık Teorisi" sevenleriyle buluştu. ‘’Pixel’’in 15 yıl önce lise yıllarında başlayan müzik yolculuğu 10 şarkılık "Yalnızlık Teorisi" albümü ile taçlandı. Can Ali Oyan, Arda Yılgör, Ayhan Kunttaş tarafından kurulan grup, birçok konser ve yarışmalardan birincilik alarak müzik dünyasında seslerini duyurmaya başladılar, ardından vokale Seda Oyan'ın da katılmasıyla, grup güçlenerek daha büyük başarılara imza attılar.

NİHAT DOĞAN İLE DÜET

Türk Halk Müziğinin sevilen isimlerinden Elif Can’ın Nihat Doğan ile düet yaptığı ‘Acımam Asla’isimli teklisi tüm dijital platformlardaki yerini aldı.Şarkısının klibini de çeken Can,’Harika işler harika insanlarla yapılır. Çok güzel bir Klip çektik.Nihat Doğan ile yaptığımız düetin büyük çıkış yakalayacağına inanıyorum’dedi.


EVDE ESER YAPTI

Dünyanın yaşadığı korona virüs salgını nedeniyle konserler iptal olunca müziğin genç isim Dila'da müzikte üretmeye devam ediyor. Dila, yaşadığı kalp kırıklıklarını kaleme alarak şarkı yaptı. Dila, "Yaşadığım tüm üzüntüleri düşünerek ağlamak yerine kaleme sarılarak şarkı yazdım.' dedi.

ÖRNEK DAVRANIŞ

Oyuncu Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabından yaklaşan doğum günü ile ilgili bir ricada bulundu. Corona virüsü salgını nedeniyle evinden çıkmayan ve bu yüzden de herhangi bir kutlama yapmayacak olan güzel oyuncu Tohum Otizm Vakfı'na bağış yapılmasını istedi.

EKİN'İN EV ORKESTRASI

Ünlü sanatçı Ekin Akkaş, virüs nedeniyle kapandığı evinde en güzel zaman geçirmeyi bilenlerden biri oldu. Korana virüs olayı duyulduğunda hazırlayıp sunduğu televizyon programının çekimleri için Avusturya’da olan Ekin Akkaş, hastalığın duyulmasıyla acilen ailesinin yanına döndü. Dönüş sonrası 15 gün boyuncu tedbirlerini alarak kendini bir odaya kapatan Ekin Akkaş “Ailem benim hayattaki en kıymetli varlıklarım,15 gün boyunca aynı çatı altında yaşayıp evladına eşine sarılamamak ve bir yabancı olarak yaşamak çektiğim en büyük eziyetti. 15 gün sonunda, birlikte ortak sevdamız olan Müziği icra ederek güzel vakit geçiriyoruz. En güzel orkestramla çalıyor söylüyoruz” dedi.

BOL BOL KİTAP OKUYOR

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden İlknur,Enginer’de koronavirüsü nedenyle eve kapandı. Güzel sanatço,bol bol kitap okuyor. Sosyal medya hesabından sıkça paylaşımlar yapan Enginer,hayranlarının evde kalmasını istiyor.

---------

İNSAFSIZ

Sahnelerin genç assolisti Cerem Onurluer ve Mert Aydın Merhum Sanatçı İbrahim Erkal’ın unutulmaz şarkısı İnsafsız ı yeniden yorumlayarak yeni bir soluk getirdi.Ortaokul’dan itibaren İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet konservatuarı Çalgı bölümünde Müzik eğitimini tamamlayan ve küçük yaşlardan itibaren müzikle iç içe olan Cerem Onurluer yeni single çalışmasıyla dinleyici ile buluşturdu.