SOKAĞIN ÇOCUKLARIYLA GELİYOR

Çekimlerine Mersin, Demirtaş mahallesinde start verilen “Sokağın Çocukları” isimli dizi film, sıcak havaya rağmen, çalışmalarına hızla devam ediyor. Blu TV için çekilen yapımın yönetmen koltuğunda Kadri Beran Taşkın otururken yapımcılığı başarısı devamlı konuşulan “Sıfır Bir” isimli yapımın yaratıcıları üstlendi. “Sokağın Çocukları” isimli yapımda izleyiciyle buluşacak olan son dönemin en popüler isimlerinden Sultan Sarohan, oyunculuk gücü ve yeteneğiyle bir kez daha dudak ısırtacak.

ÇİZGİ FİLM YAPIYORUM

Yakışıklı şarkıcı Yusuf Güney, geçtiğimiz gün Vadistanbul'da alışveriş sonrası objektiflere takıldı. Bu aralar çizgi film projesiyle uğraştığını söyleyen Güney "çok eğlenceli bir çizgi film serisi hazırlıyorum, yapımcılığını ve bir karakterin seslendirmesini de ben üstlendim" dedi. Diğer karakterler için de ünlü isimlerle görüştüğünü söyleyen şarkıcı, valeye teslim ettiği arabasını alarak uzaklaştı.

------------

CLOONEY BEY BENİM YANIMDA HALT ETMİŞ

Sahnelerin sevilen ismi Bülent Serttaş ve eşi Selvi Serttaş, önceki gün Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı. Eşi ile beraber geldiği AVM’de kısa bir alışveriş turuna çıkan Serttaş, spor mağazaları girerek yeni sezon ürünleri hakkında bilgi alıp alışveriş yaptı. Alışveriş sonrası denize karşı akşam yemeği yiyen usta şarkıcı, restoran çıkışı George Clooney’e benzetilmesi hakkında yöneltilen sorulara samimi cevaplar verdi. Serttaş, “ Bu tarzı pandemi döneminde eşim değiştirdi. Bizim evde Selvi hanım, ne derse o olur. Clooney Bey, benim yanımda halt etmiş bence ben daha çok yakışıklıyım.” diye esprili cevaplar verdi.

----------------

  

ANNEDEN ONAYLI EV

Ebru Polat uzun süredir oturduğu evden taşındı. Annesiyle birlikte yaşayan Polat, yeni eviyle ilgili işlemlere annesi onay verdikten sonra başladı. Sosyal medya paylaşımlarından da zaman zaman annesiyle diyaloglarını paylaşan ve hayranlarından büyük beğeni alan Ebru Polat; annemin onayı ve hayır duası olmadan adım atmam. Son karar her zaman annemin...” dedi.

-------------

ÖMÜRLÜK AŞK REÇETESİ

 Kendi söz ve bestelerini yazıp yorumlayan başarılı sanatçı Aydilge, yeni şarkısı “Bir Kedim Var”ı dinleyicisiyle buluşturdu. Yeni şarkısında gerçek ve saf sevgiden bahseden Aydilge, söz ve bestesi kendisine ait olan şarkısında hayranlık duyduğu Sezen Aksu'ya da gönderme yapıyor. Yıllar önce Sezen Aksu'nun ''Bir kedim bile yok, anlıyor musun?'' diyerek seslendirdiği Gülümse şarkısına geceler boyu eşlik ettiğini anlatan Aydilge, bu sefer kendi bestelediği şarkısına ''Bir Kedim Var'' adını vererek kendi geçmişini de yad ediyor.

10 YAŞ BÜYÜDÜM

Uzun süredir ekrandan uzak olan Almeda Abazi, gelen teklifleri oğlu Efehan’la ilgilenebilmek için ince eleyip, sık dokuduğunu söyledi. Oyuncu, “Bu yönde birkaç şartım var. Çünkü onu çok fazla yalnız bırakmak istemiyorum. Anne olduktan sonra daha olgun davranmaya başladım. 10 yaş büyüdüğümü hissediyorum” şeklinde konuştu.

-------------

TERK EDİLMİŞ GİBİ

Barçın, Hüseyin Altın’ın efsanevi şarkısı ''Terk Edilmiş Gibi''yi yeniden yorumladı.Sözleri Gönül Şen’e, müziği Mustafa Sayan'a ait olan ''Terk Edilmiş Gibi''nin yepyeni ve günümüz alt yapısına uygun düzenlemesi ise Cenk Kandıralı imzası taşıyor. Barçın, yeniden seslendirdiği ‘’Terk Edilmiş Gibi’’ şarkısının klibi ise Ferhat Göçer’in evindeki stüdyosunda 6 saate yakın bir sürede çekildi.

AKUSTİKA

Türk popunun en başarılı yorumcularından Betül Demir'in ‘Akustika’ ismini verdiği 5. albümü, 23 Müzik Yapım&DMC ortak yapımıyla, tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunulmaya hazırlanıyor.Sekiz cover parçadan oluşan albümde yedi şarkı Sezen Aksu'ya, bir şarkı ise Sibel Algan ve Eldar Mansurov'a ait. Düzenlemeler ise Emirhan Cengiz imzası taşıyor.

-------

BEŞİKTAŞ'IN GÖNLÜMDE AYRI BİR YERİ VAR

Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan yıldız futbolcu Gökhan Töre, önceki gün Vadistanbul'da objektiflere yansıdı. Yaptığı alışverişin ardından bir restorana geçerek yemek yiyen  Töre, transferi hakkında kendisine yöneltilen sorulara da cevap verdi. Yıldız futbolcu, “Menajerim kulüplerle görüşme aşamasında. Beşiktaş'ın gönlümde her zaman farklı bir yeri var biliyorsunuz, benim için hayırlısı neyse o olsun” dedi.

55 KİŞİLİK DEV EKİP

Geçtiğimiz sezon kapalı gişe sahnelenen ve biletleri günler öncesinden tükenen, başrollerini Selçuk Yöntem, Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz’ın paylaştığı 55 kişilik dev ekibiyle sezonun en çok ses getiren prodüksiyonu olan Amadeus, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde 21 ve 22 Eylül’de seyircisiyle yeniden buluşuyor. 1000 metreden fazla kumaşın kullanıldığı kostümleri el yapımı şapkalar ve 40 adet peruk tamamlıyor. Yine 40 adet el yapımı mask ve özel olarak imal edilen 40 adet dönem ayakkabısı “Amadeus” oyunu için hazırlandı.

SETTE SÜRPRİZ

'Sakin Ol', 'Güç Bende Artık', 'İnceden İnceden', 'Yine Sev Yine' gibi şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden çıkardığı "Sığınak" albümü ile müzik listelerinde adından sıkça söz ettiren Tuğba Yurt "Geliyo Geliyo" şarkısına klip çekti. Tuğba Yurt,  yeni klip çekiminde büyük sürpriz yaşadı. Çekim esnasında annesi Rezzan Yurt’un sete gelmesiyle şaşkınlık yaşayan Tuğba Yurt, sette pasta ile yeni yaşını kutladı.