HOLLYWOOD’DA KEŞFEDİLDİ

Hollywood’da turist olarak dolaşırken keşfedilip Netflix’in “Dirty Love” adlı dizisinde rol alan Ceyda, müzik hayalini de gerçeğe dönüştürdü. Ceyda, söz ve müziği kendisine ait “Durum Berabere” şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu. Ceyda’nın hayatı, turist olarak gittiği Hollywood’da değişti. Sokakta yürürken keşfedilen Ceyda, kendisine sunulan oyunculuk teklifini kabul ederek setlere adım attı ve Netflix’te yayınlanacak “Dirty Love” adlı dizide oynadı. Ceyda, çocukluk yıllarından bu yana hayalini kurduğu şarkıcılığa da aynı dönemde başladı.

SIRRI ORTAYA ÇIKTI

Çıkardığı her şarkısı ile müzik listelerinin ilk sırasında yer alan dinlenme rekorları kıran Aleyna Tilki, uzun bir aranın ardından Türkçe şarkısıyla sevenleriyle buluştu. İngilizce "Retrograde" şarkısıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki, 'Sır' isimli yepyeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu.Aleyna Tilki bu defa klibinde Robot kullandı. Robot ile evlenen Alyena Tilki‘nin yeni şarkısı hayranları tarafından çok beğenildi.

MALDİVLER'DEN FLORYA'YA

Ünlü sunucu Ebru Destan Ebru Destan Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı. Yakın arkadaşlarıyla alışveriş merkezinde bulunan Meos balık restoranda buluşan güzel manken, muhabirlerle ayak üstü sohbet etmeyi ihmal etmedi. “Yoğun bir tempo nun ardından kendime tatil hediye ettim. Maldivler’deydim, yeni döndüm. Arkadaşlar gayet güzel geçti, her şey çok iyiydi. Şimdi tekrar işimin başına geçme vakti iyi akşamlar “dedi. 

ABD’DEKİ TÜRKLER GÜÇLENİYOR

Amerika’da yaşamını sürdüren Türkler her geçen gün bir araya gelerek kurdukları federasyon ve dernekler ile birlikteliklerini güçlendiriyorlar. Amerika’da saygınlığı elde etmiş Türk vatandaşlarımız farklı bir oluşuma el attılar. Serdar Steve Öney'le Oğuz Özdemir öncülüğünde kurulan Turkısh Amerıcan Assocıatıon ( Türk Amerikan Birliği ) TAA ve birliğin yönetim kurulunda görev alan Selçuk Sal Küçük, eşi Jesi Albayrak, Serkan K. Kubat ve Levent Süleyman Ağaoğlu, kısa sürede büyük işler yapacakları iddiasında bulundular. 

FENOMENDEN YENİ ŞARKI 

Tıktok ' ta çektiği videolar yüz binler izlenen Tiktok ' ta 9.4 milyon , İnstagram ' da ise 750.000 ' e yakın takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni " Aydas " yeni şarkısı " Tıro Vıro " ' yu dinleyicilerle buluşturdu.10 günde 1.5 milyon izlenmeye yaklaşan şarkının sözü ve müziği Burak Polat ' a aitken düzenlemesi ise Semih Gönder imzası taşıyor. 

ÜNLÜLERİN GÖZDESİ

İstanbul’un gözde mekanı haline gelen ‘Duqqan Sahne’ cemiyetin ve ünlü isimlerin buluştuğu trend mekanların arasına girdi.‘Duqqan Sahne’ işletmecisi Gökhan Reis ve ünlü organizatör Kemal Aslan, Türkiye’nin yıldızlarını Duqqan’da buluşturacaklarını dile getirdiler. Bu yeni mekan Beylikdüzü’nde dünya mutfağını ve lezzetlerini müşteri memnuniyeti ile pekiştirdi.

ZAMANSIZ

Genç şarkıcı, şarkı yazarı Melis Karaduman, solo projesine “Zamansız” adlı yeni teklisiyle devam ediyor. Pop ve R&B sınırlarını zorlayan yeni parçanın prodüktörlüğünü ise Yaşar Görkem Arslan üstlendi. Sanatçının hayatını sorgulamaya devam ettiği, zamansızlığın önemine vurgu yaptığı beşinci teklisi 30 Temmuz tarihinde, video klibiyle birlikte BBI Music Co. etiketiyle yayınlandı. 

SİBEL AYDEMİR’E KOŞUYORLAR

COVİD-19 nedeniyle uygulanan yasakların gevşemesiyle birlikte güzellik salonları da haraketlenmeye başladı. Bakırköy İncirli’de bulunan  Lıvaa Shıne, ünlülerin akınına uğradı.Pandemiden sonra özellikle kadın müşterilerinin leke,lazer,epilasyon ve sivilce sorunları için geldiklerini belirten İşletmeci Sibel Aydemir,’Kapanmanın gevşetilmesi bizleri de çok mutlu etti. İşlerimiz açılmaya başladı’dedi.


SUÇLAMA BENİ

Cazz, funk, latin ve pop türlerinde seslendirdiği şarkılarla müzikseverlerin takdirini toplayan genç ve başarılı sanatçı Serra Erkoç, amcası Fatih Erkoç ve usta müzisyen Aycan Teztel eşliğinde gerçekleştirdiği "Suçlama Beni" adlı enerji dolu yeni şarkısını dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

ROMANTİK

 Başarılı pop sanatçısı Zeynep Bastık, Nisan ayında yayınladığı, disco pop tarzındaki ilk albümü Zeyno Disco’nun ardından, duygusal bir şarkıyla yazı kutluyor. Sözü, müziği ve düzenlemesi Serhat Şensesli’ye ait olan, Zeynep Bastık’ın “Sen Ben” adlı yeni şarkısının klibi sözleri kadar romantik. Klip; geçtiğimiz haftalarda dünya evine girdiği eşi Tolga Akış’ın gözünden çekilen görüntülerden ve bu görüntülerin Bastık’a, düğünde sürpriz şekilde izletildiği duygusal anlardan hazırlandı. Klipte ayrıca; düğünde çifti yalnız bırakmayan konuklar da yer aldı.

İDDİALI GELİYOR

Cevher’in söz ve müziği kendisine ait olan yeni şarkısı ‘Der Gibi’, 30 Temmuz Cuma günü Benjamin Records etiketiyle tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşuyor.

KUNCO ABD YOLCUSU

Bir süre önce Akademi Müzik Prodüksiyon etiketiyle piyasaya sürdüğü ‘Gecenin Üçü’ isimli teklisiyle büyük çıkış yakalayan Kunco, şarkısının klibini ise ABD’de çekmeye karar verdi. Önümüzdeki günlerde Amerika’ya uçacak olan genç şarkıcı’Bundan böyle orada müzik çalışmalarımı yürüteceğim’diyor.

REKOR ONDA

Geçtiğimiz günlerde sözü kendisine, müziği ise Kerem Özdemir’e ait olan ‘Ben Adamı Yakarım’isimli teklisini piyasaya çıkaran Feyzan Dönmez,sosyal medyada rekora koşuyor. Klibi özellikle Arap ülkelerinde büyük ilgi gören Dönmez,’Birçok Arap vatandaşı klibimi sosyal medya hesabından paylaşıyor.Bu durum beni çok mutlu ediyor’dedi.

HASRET SONA ERİYOR

Müzik dünyasının sarışın güzellerinden Şebnem Ceyhan,yeni projeleriyle sanat dünyasını sallamaya hazırlanıyor. Pandemi nedeniyle bir süredir projelerine ara vermek zorunda kalan Ceyhan,’Karantina günlerinde yeni projelerimle ilgili çalışmalara ağırlık verdim. Yakında sanat dünyasında fırtınalar estireceğim’diyor.