SETLERE DÖNDÜ

Bugüne kadar ol aldığı dizi ve sinema filmlerindeki başarılı oyunculuğuyla  isminden söz ettiren güzel oyuncu Fadime,sessizliğini bozdu. Önümüzdeki günlerde bir sinema filmi için kamere karşısına geçmeye hazırlanan güzel oyuncu,’2020 benim yılım olacak.Yeni projelerimle hedefi 12’den vuracağım’dedi.

İSTANBUL –KIBRIS  HATTI

Muhteşem güzelliğiyle dudak uçuklatan güzel sanatçı Burçak Güneş,yorulmak nedir bilmiyor. İstanbul ve Kıbrıs arasında adeta mekik dokuyan Güneş,muhteşem sahne performansıyla  göz dolduruyor.Yeni bir tekli için de kolları sıvayan Burçak Güneş,şarkısının büyük çıkış yakalayacağını iddia ediyor.

6 ÜLKEDE YARIŞACAK

Ozan Can Durdu’nun yönetmenliğini yaptığı ‘Adam’isimli kısa filmin çekimleri sona erdi.Menemen’de çekilen film 6 ülkede Türkiye adına yarışmaya katılacak olan film bir babanın evlat acısını konu alıyor.Müzsan ve Akademi Prodüksiyon’un desteklediği filmde Özgür Yelaldı, Selma Güngör ,Orhan Çağrı Öztürk ,Öznur Ulutaş ,Hüsniye Zehir , Nilgün Koyunlu İsmet Özhan Bağırgan,Atacem Tulçal ve Seydi Sezer rol aldı. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve yardımcısı Mahmut Çakmak’ta desteklerini esirgemedi.

SELMA GÜNGÖR’ÜN İLK KLİBİ

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Samet Akkuş,ikinci teklisi ‘Dön Ne Olur’isimli şarkısı için kamera karşısına geçti. Genç şarkıcı klibinde Sinema dünyasının sevilen ismi Selma Güngör’ü oynattı.Ünlü oyuncu ilk klip çekiminde yine muhteşem oyunculuk performansıyla göz doldurdu.Klibin yönetmenliğini genç şarkıcının babası Rahmi Akkuş yaptı.

KÜÇÜK OYUNCU YILDIZLAŞTI

14 Şubat’da vizyona girecek olan Kiki Lanet-i Cin isimli korku tarzındaki sinema filminin tüm hazırlıkları tamamlandı. EMA yapım adına Emrah Akyüz tarafından yapımcılığı üslenilen filmin senaryosunu usta bir isim Mustafa Miraç Kaya yazarken yönetmen koltuğunda da kendisi oturdu. Türkan Kılıç, Yaşar Aydınlıoğlu, Elif Çapkın, Reyhan İlhan, Fatih Hasanoğlu gibi önemli isimlerin rol aldığı sinema filminde 15 yaşındaki oyuncu Müzeyyen Paksoy başarısıyla dudak ısırttı.


SAHNEDE DOĞUM GÜNÜ

Podyum dünyasının ve müzikli sahneler yanında oyunculuğa da adım atan Nilay Dorsa, yakın dostlarıyla doğum dününü kutladı. Eğlencenin zirvede yaşandığı gecede Nilay Dorsa'nın yıldız şeklindeki ve oldukça büyük pastası konuşuldu. Her zamanki esprili tavrıyla yıldızlar büyük olur, bende yıldız şeklindeki pastamın normalden büyük olmasını istedim vurgusunu yaptı.

--------------------------

DÖNER KESTİ

Beyaz perdenin ve televizyon ekranlarının ünlü oyuncusu Wilma Elles, kameralara Beşiktaş Ekrem Coşkun dönerde yakalanınca  şovunu yaptı. Dönerin başına geçerek poz vermeyi de ihmal etmeyen Wilma Elles’i görenler sipariş verip güzel oyuncunun elinden döner yemek için kuyruk oluşturdular.

RİNG SAHNEDE

Çaresizliğin bir İmamı ve Bankacıyı sosyal statülerini düşünmeksizin, tefeci ofisine kadar getirdiği üstelik tefecininde çaresiz olduğu bir dünyayı anlatan “Ring” Tiyatro Ark bünyesinde sahnede. Çağatay Varol’un kaleme aldığı ve Ensar Kaplan’ın kara komedi türünde sahneye koyduğu “Ring”in başrollerini,  Fırat Bozan, Oğuz Cabir Arslan, Servet Oğuzyer ve Sinan Boyun oynadı.

GELİR LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA

Yazdığı birbirinden güzel şiirleriyle okurlarının gönlünde taht kuran Sessiz kadın lakaplı genç şair Leytun Kaplan ‘Camdan Gökyüzü ‘adlı Şiir kitabını piyasaya çıkardı. Almanya’da yaşayan güzel şair Leftun Kaplan,180 şiirden oluşan kitabından elde edeceği tüm geliri Lösemili Çocuklara bağışlayacağını söyledi.


İZ BIRAKACAKLAR

Yapımcılığını Barış Adem Arslan'ın ve Loft yapımın yaptığı yönetmen koltuğunda Tolga Savu ve Burçin Aydın'ın oturduğu seneryasunu Gizem Dağlı ve Cem Özkan’ın yazdığı “İz Bırakanlar” dizisinin başrollerinde Levent Sülün, Buket Derelioğlu ,Aylin Kabasakal,Yıldız Asyalı ,Meral Kaplan Kahraman Sivri  ve diğer oyuncular Asela Demir,Elif Arpacı,Doğan Tarık, Tuncay Gençkalan, Ethel Munlas,Ulaş Albayrak, Kaan Arpacı ,Soner Türker, Zafer Arslan, Murat Cem Yılmaz ,Tuncay Kaynak, Yavuz Korkmaz, Armağan Kurt ve Bilgay Arın gibi oyuncuların yer aldığı İz Bırakanlar dizi oyuncuları toplu fotoğraf çekimine katılar. Dizi Ocak ayı içerisinde Beyaz TV’ de hafta içi her akşam üstü ana haber öncesi yayınlanacak.

ÖZLEM GİDERECEK

Alternatif müzik sahnesinin başarılı isimlerinden Şenay Lambaoğlu, sevenleriyle özlem gidereceği konser serisine başlıyor. Şenay Lambaoğlu, güçlü müzisyen kadrosu ile İstanbul’da başlayacağı konser serisine Bursa, Eskişehir ve Ankara ile devam edip, serinin son ayağını İstanbul’da tamamlayacak.

İZMİR'İN TESETTÜRLÜ MODELİ

İzmir çıkardığı birçok manken, model, şarkıcı ve oyuncuyla magazin dünyasının ilgi odağı oldu. Bu kez bu güne kadar İzmir kökenli şöhretlerden farklı bir isim hızla basamakları çıkıyor. İzmir’in tesettürlü modeli Sibel Çetin, birçok modacının modelliğini yaparken önemli bir başarıya da imza attığını düşünüyor. Birçok ünlü markadan modellik teklifi alan Sibel Çetin, inançları doğrultusunda işini rahatça yapabildiği için kendini sadece başarı odaklı kilitlediğini vurguladı.