“SEFO” SÜRPRİZİ!

İrem Derici, ilk defa Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluşacak. Uzun süredir üzerinde çalıştığı konser için neredeyse 250.000 TL harcadığı ve büyük bir şova imza atması beklenen İrem Derici’den bir de Sefo sürprizi geldi. Bu yıla “Bilmem Mi” şarkısıyla damga vuran Sefo, iade-i ziyaret yapacak anlaşılan İrem Derici’ye.İrem Derici, Sefo’nun “Toz Duman” şarkısına dans videosu çekmiş hem de lansmanına katılmıştı.O gece konserde olacaklar çok şanslı, birlikte bi’ de düet yapacaklar.


BABA OLMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

Başarılı oyuncu Emrah Akduman geçtiğimiz günlerde  hamile eşi Gökçe Akduman ile birlikte Bolu Mengen de hafta sonunu doğa ile bütünleşmiş yeşillikler içinde baş başa geçirdi. Akduman, kız bebekleri için artık gün saymaya başladıklarını doğacak bebeklerini inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı dört gözle beklediklerini söyledi.

---------------------------

KOMEDİNİN KRALI GELİYOR

Lise yıllarından bu yana yazdığı hikaye ve şiirleri bir bir hayata geçirmeye başlayan Uğur Karakuzu, kendi yazdığı senaryoların yapımcılığını üstlenirken yazdığı şarkı sözlerini besteleyip ya yorumculara satıyor ya da film müziği olarak kullanıyor. 24 Eylül tarihinde Tapmaz company yapımcılığı ve Uğur Karakuzu senaristliği ile vizyona girecek olan komedi tarzındaki “Me Nokta Ali” isimli sinema filmini komedinin kralını yazdım ve çektik diyerek özetliyor.

------------------

GÜLFEM OLDU

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Faruk Teber’in, senaryosunu Zülküf Yücel’in üstlendiği, başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner ve Murat Daltaban’ın paylaştığı “Kanunsuz Topraklar”, çarşamba günü FOX’ta izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.Yeni sezonun öne çıkan yapımında, yetenekli oyuncu Esra Bilgiç canlandırdığı “Gülfem” karakteriyle çok konuşulacak.

DİREK DERSİ ALDI

Amerika'da vizyona giren “Silvercarnation”da başrol oynayan Wilma Elles, şimdi de Almanya’daki sinemalarda boy göstermeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncunun başrolünde yer aldığı “Sen Duhl-Die Wiederkehr”in galası geçtiğimiz gün Stuttgart’ta yapıldı. Filmin hem yapımcılığını hem de başrolünü Alman oyuncu Ralf Bauer üstlendi. Wilma Elles, filmde gizemli karakter Katerina’yı canlandırdı. Ukraynalı aksanıyla Almanca konuşmayı öğrenen oyuncu, yoğun bir şekilde “pole dance” (direk dansı) dersleri de aldı.

KARMA'’NIN GÜCÜ!

Güçlü sesiyle ve iddialı sahne performanslarıyla dikkat çeken ''Müjde Kızılkan'', yeni şarkısı ''Karma''yı tüm müzik platformlarında dinleyicisiyle buluşturdu.Sözü ve müziği genç sanatçının kendisine ait olan şarkının düzenlemesinde ise Tolga Erzurumlu'nun imzası var.

AKUSTİK SERİ

Yayınladığı her projesiyle müzik listelerinin vazgeçilmezi olan başarılı sanatçı Bilge Nihan, eylül ayına iddialı bir giriş yaparak ve art arda 3 akustik şarkıyı tüm dijital platformlarda müzikseverlere sunarak, kliplendirdi.Duygular sözlüğünde hızlıca yerini alan, sözleri Zafer Yılmaz'a müziği Emre Olgun'a ve düzenlemesi Cüneyt Yamaner'e ait olan akustik serinin ilk şarkısı Bir İhtimal’in hemen ardından yayınlanan Yarına Kalmasın’ın sözleri ise Zafer Yılmaz ve Emre Olgun, müziği Cüneyt Yamaner ve Emre Olgun, düzenlemesi ise yine Cüneyt Yamaner imzası taşıyor.

GECE BİR

LBedük, yeni şarkısı “Gece Bir” ile dinleyiciyle buluştu. Hepimiz için psikolojik olarak zor geçen pandemi sürecinden sonra ihtiyacımız olan heyecanı, dansı ve pozitif enerjiyi iliklerimize kadar hissettirecek bir şarkı yorumunda bulunan sanatçı, yeni çalışmasının hikayesi hakkında ise “Hayatım boyunca dışarı çıktığımızda hep en son kalan ben olurdum, gece hiç bitmesin isterim. “Gece Bir”, iyi giden şeylerin hiç bitmemesini istemek üzerine kurulu.” açıklamasında bulundu.

----------------


ZİYNET SALİ DOPDOLU

Türk pop müziğinin güçlü sesi Ziynet Sali'yi ağırladı. Başarılı sanatçı konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Biletlerin konser öncesi tükendiği ama gecenin fırtına ve dolu yağarak başlaması kendisine hatırlatılan Sali, "Evet içerisi kalabalık. Bu durumda konseri erteleyemezdik. Size ve beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Biliyorum ki İstanbul'un birçok açık hava sahnesinde konser veren arkadaşlarım var. Doluya ve şimşeklere rağmen müzik susmasın. İsterim ki İstanbul'un ve ülkemizin her yanını müzik sesleri sarsın" dedi.

--------------

TİMSAH ATEŞİ

Yapımcılığını Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment’ın yaptığı, Megan Tyler tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Mehmet Ergen’in üstlendiği, “Timsah Ateşi”nde, başrolleri Funda Eryiğit ve Hazar Ergüçlü paylaşacak.1989 yılında Kuzey İrlanda’da yaşayan iki kız kardeşin çalkantılı hayatlarını konu alan “Timsah Ateşi” oyununda Alannah karakterini Funda Eryiğit, Fianna’yı ise Hazar Ergüçlü sahneye taşıyacak.

----------------------

DİZİ İLE DÖNÜYOR

Güzel oyuncu Öykü Çelik, yeni sezona iddialı bir proje ile geliyor. Çelik, Star Tv’de bu sezon yayın hayatına başlayacak olan, genel yönetmenliğini Onur Tan’ın üstleneceği ‘Benim Hayatım’ dizisi ile ekrana çıkmaya hazırlanır. Bir baba kız dramı ile güçlü bir ailenin içinde dönen fırtınaları konu alacak dizide Öykü Çelik, Meral rolü ile izleyiciyle buluşacak.

----------

TÜRKİYE’YE DEMİR ATTI

Şu anda Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi alan 24 yaşındaki manken Zümrüd Mammadova, büyük projelerde yer almayı hedefliyor. Çok yakında Katar Kraliyet ailesinin misafiri olarak Dubai ve Katar'a misafir olacak olan güzel ve başarılı manken Zümrüd Mammadova, 2014 yılında, daha 17 yaşındayken Miss Eurovision yarışmasına katıldı. Bakü'de Miss Smile Azerbaycan ödülünü aldıktan sonra 2021 Miss Fashion Tv yarışmasında Miss Fashion Tv  Face ödülünün sahibi oldu.

MUHTEŞEM PERFORMANS

Gökhan Reis’in sahibi olduğu İstanbul’un ünlü mekânı Duqqan’a Türkiye’nin güçlü seslerinden Lara konuk oldu, kendisini izlemeye gelenleri mest etti. Lara, işletmeciliğini Gökhan Reisi’in yaptığı İstanbul’un en ünlü ve nezih mekânı Duqqan’ı dolduran konuklarına sevilen ve yeni şarkılarını söyledi. Çok büyük ilgi gören sahne programında, davetliler Lara ile beraber şarkıları beraber seslendirdi.Lara, sahnede yaptığı Yıldız Tilbe taklitliyle de büyük beğeni ve alkış aldı.