BİR DEMET VEFA

Avrupa Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alan Faruk K’nın yeniden yorumladığı “Hadi Bakalım” şarkısında ünlü Yıldız Demet Akalın konuk star olarak şarkının bir bölümünü okuyarak sürpriz yaptı. Sözleri unutulmaz söz yazarı Aysel Gürel’e, müziği hafızalara kazınan eserlerde imzası olan Onno Tunç’a ait “Hadi Bakalım”ın yeni düzenlemesi ise başarılı aranjör Erhan Bayrak, tarafından yapıldı. 

SEVİN SEVİLİN

Magazin ve cemiyet dünyasının gözde dergisi İstanbul Daysguide son sayısında Serdar Ortaç’I kabak yaptı. Serdar Ortaç samimiyeti röportaj olmaktan uzaklaştırıp bir dertleşme sohbetine dönüşünce başarılı kalem Suha Baki’de dert ortağının konuşmalarını olduğu gibi yayınladı.Serdar Ortaç, olgunluk dönemini yaşadığını ifade ederken, mesajını soran usta gazeteci  Baki’ye “Sevin, sevilin, sahipolduklarınıza şükredin, merhamet edin, paylaşın, dinleyin, empati yapın, anlamaya çalışın, sizden küçüğe de, büyüğü de saygı ve sevgiyle yaklaşın, her canlıyı sevin ve elinizden geldiğince yardım edin’dedi.

MUTLULUĞUN PİN KODU

Bir çok sektörde başarısını kanıtlayan Sibel Gökçe oyunculuk, dans, dj lik ten sonra spiritüel enerji,reiki,kundalini... sertifikaları alıp şifa dağıtıyor. ''Son günlerde karantina ve pandemi sürecinde insanlar ruhsal,maddi ve manevi çöküşler yaşamakta.Aşırı mutsuz dolayısı ile stresin tetiklediği bir çok rahatsızlıkta ortaya çıkmakta ama mutlu olursak şifayıda buluruz mutlu olmak kendi elimizde mutluluk bizi şifalandırır''dedi.

KENDİ MARKASINI OLUŞTURUYOR

Kariyerine DJ-prodüktör olarak başlayan ve klip yönetmenliği de yapan Alexone Özel, adını Süperstar Ajda Pekkan, dünya starı Nancy Ajram, usta besteci Volga Tamöz ve başarılı sanatçı Güven Yüreyi ile gerçekleştirdiği çalışmalarla duyurdu. Kısa süre önce giriş yaptığı TikTok platformu ise Özel’in tüm yaşamını değiştirdi. Ürettiği içeriklerle 60 milyon kişiye ulaşan Alexone Özel şimdi kendi markasını yaratmaya hazırlanan dünyaca ünlü bir TikTok fenomeni.

ULUSLARARASI PLATFORMDA

Merkezi Los Angeles, California’da bulunan ve Trevor Doyle, Alexa Khan, Nadira Akhonova ortaklığıyla kurulan Three Flames Pictures isimli film yapım firması pandemi döneminde hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Film şirketi ortaklarından Nadira Akhonova ve Alexa Khan’ın usta birer oyuncu olmaları da işteki işleyişi kolay hale getiriyor. Türkiye’de çektikleri    “Shame” isimli korku gerilim tarzı film sonrası bundan sonra birçok çalışmalarını ülkemizde yapma kararı alan Three Flames Pictures firması ortakları Türk oyunculara da büyük kapları aralıyorlar. 

EN GÜZEL HEDİYE

 Derya Bedavacı, pandemi süresinde de üretmeye devam etti. Bu süreçte yaklaşan anneler gününe özel, ruhunun derinliklerinden çıkan ve ruhumuzun derinlerine de inen  şarkısını, sevgili annesi ve tüm anneler için hazırladı. ‘Sevginin, merhametin ve şefkatin tükenmez kaynağı olan biricik annelerimizin, başta kendi annem olmak üzere Anneler Günü’nü sevgi, saygı ve hürmetle kutluyor, hepsini sevgiyle kucaklıyorum. Uzakta bile olsalar yanı başımızdaymış gibi sırtımızı dayadığımız en güçlü omuzdur annelerimiz’ dedi.

ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ

Yeni albümü “İz” ile dinleyiciyle buluşmaya hazırlanan genç sanatçı Merve Deniz, anneler günü için bir sürpriz yaparak,  “Ağlama Anne” isimli şarkısını albümünden önce dinleyicilerin beğenisine sundu. Aranjmanı Can Oflaz, Mixing'i Deniz Ünlü ve Mastering’i Güven Ersoysal tarafından babajim Istanbul da yapıldı.

ANLAMI YOK 

Moda fenomeni kimliğiyle bilinen Nurçe, bu kez müzisyen kimliğiyle sevenlerinin karşısında. “O Kadın” isimli ilk şarkısı ile adından söz ettiren genç müzisyen Anlamı Yok adlı şarkısı ile sevenleri ile tekrardan buluştu.  Sözü Müziği Nurce ye ait olan şarkının Düzenlemesi Mehmet Esemen'e video klibi ise İdil Dizdar & Said Dağdeviren imzası taşıyor. 

YEŞİLÇAM’IN ANNELERİ

Yapmış olduğu sosyal sorumluluk projeleriyle yüzlerce mağdur insanın yanında olan ve 2 milyonu aşkın takipçisi bulunan Mehmet Berk Ergin,Yeşilçam’a yıllarını vermiş,ancak huzurevlerinde yaşamını idame eden kadın oyuncuları ziyaret etti. Anneler gününde  emktar oyuncuları mutlu eden Ergin,’Onlar Yeşilçam’ın temel taşı anaları.Böyle bir günde onları unutmak mümküün mü’ dedi.

İŞ DÜNYASINA ATILDI

Modellik ve oyunculuğun yanı sıra sosyal medyada da dikkat çeken genç blogger ve influencer Secem Tati erkek arkadaşı Yiğit Çakar'la birlikte iş dünyasına adım atmaya hazırlanıyor.Henüz 20 yaşında büyük bir cesaret örneği göstererek iş dünyasına adım atan Secem Tati'nin kendisi gibi genç olan erkek arkadaşı Yiğit Çakar da 21 yaşında... Erkek arkadaşıyla birlikte iş dünyasının "en genç çifti" olmaya hazırlanan Secem Tati, "Başarı için doğdum ve yapacağımız işlerde çok başarılı olacağımıza eminim" dedi.

KÖR VAKİTLER

Nicelatte'nin ikinci teklisi ''Kör Vakitler'', BBI Music Co. etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı. Nicelatte'nin ilk olarak Kasım 2020'de paylaştığı ilk teklisi "İzban" sonrasında, ikinci teklisiyle dinleyicileri selamlıyor! "Kör Vakitler" parçasının bestesi Günay Olçum'a, sözleri ve vokali ise Nicelatte'ye ait. 

EKRANLARIN GENÇ KÖTÜ KADINI

Genç oyuncu Gülşah Düz kendisine Demet Evgar ve Cansu Dere'yi örnek alsa da kendisini göstermenin yolunun "kötü kadın"lıktan geçeceğini biliyor. İzmir'de aldığı oyunculuk, şan ve zarafet eğitimini tamamlayan genç oyuncu Gülşah Düz, yer aldığı tiyatro oyunlarının ardından gözünü ekranlara dikti. Aynı zamanda müzikle de ilgilenen Gülşah Düz, "Sahne ve set benim gerçek dünyam" diyor. Oyunculuğu birleştirme konusunda Demet Evgar'ı örnek aldığının altını çizen Düz, ekranların "melek yüzlü" kadınlarından ilham alsa da kendisini ekranların "kötü kadını" olarak görmek istiyor.

KİBİR

Alternatif yerli sahnenin yükselen isimlerinden Melis Yelman’ın dördüncü teklisi Kibir, BBI Music Co. etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı.Sezen Aksu’nın kaleminden çıkmış bu eserin sözleri, ancak yanmayı göze alırsak kibirimizden arınacağımızı ve eskisi gibi olacağımızı anlatıyor. Tüm bu çatışmaların göstergesi olarak vokallerde sakin, naif ama güçlü melodiler yer alıyor. 

YAZA HAZIR

Son dönemlerde çıkarmış olduğu single çalışmalarıyla adından söz ettirmeyi başaran Seda Sayan'ın yeğeni AyçaM yazı yeni projelerle karşılamaya hazırlanıyor. Zindan Yapım ile bir anlaşma yapan AyçaM bu yaz iki şarkı ile müzikseverlerin karşısına çıkacak. "Bu yaz herkesi oynatacağım' ifadelerine yeren genç sanatçı yeni şarkılarını hazırladığı için oldukça heyecanlı. Bir tanesi sıfır ve bir tanesi de cover şarkı olmak üzere iki şarkı ile müzikseverlerle buluşacak olan AyçaM’ın hangi şarkıyı Cover yaparak okuyacağı da büyük bir merak konusu.

RADYO GÜNÜ

Türkiye 1927 yılında radyo ile tanıştı. Uluslararası Radyocular Birliği (İRU)Genel Başkanı,Radyo Evi Derneği(RADEV) Başkanı Yusuf Erbaş,sosyal medya hesabından radyocuların ‘Radyo Günü’nü kutladı. Erbaş,’Liderimiz TRT olmak üzere tüm radyocu meslektaşlarıma şükranlarımı sunarım’dedi.