BAYHAN VE BERNA TAN’DAN DÜET

Yapımcı Zeki Sincar, sahibi olduğu Zeki SincarProduction tarafından Bayhan Gürhan ve Berna Tan’ı bir araya getirerek muhteşem bir düet çalışması ortaya çıkardı.Popstar yarışması ile ünlenen Bayhan Gürhan, “Kına” şarkısı ile 90 milyon tıklanma rekorunu elde eden Berna Tan ile stüdyoya girerek merhum sanatçı Azer Bülbül’ün anısına ‘Duygularım’ şarkısına birlikte düet yaptılar. 

 -----------

İMZAYI ATTI

Konser çalışmalarına hız veren Gururbey, FA organizasyon ile menajerlik anlaşması yaptı. Başarılı sanatçı, “Tüm dünyada sanatçıyı taşıyan ve para kazanmasını sağlayan kurum menajerlik sistemidir. Türkiye de araştırdım ve gördüm ki menajerlik sistemi oturmamış ve bir meslek halini almamış. Bana en yakın ve kafamdaki sisteme en uygun olan FA organizasyon ile anlaştım. Birlikte büyük işlere imza atacağımıza eminim” dedi. 

----------------

SARAH TÜRKİYE’YE GELİYOR

Turkcell Platinum “İstanbul Night Flight” konserleri serisinde dünya sanat elçisi Sarah Chang, Aya İri’nin büyüleyeci atmosferinde 7 Eylül akşamı İstanbullulara muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor. Sahnedeki şık, görkemli, canlıduruşuyla, muhteşem ve mükemmel tekniği veiçten gerçekçi ifadesiyle Sarah Chang, yine muhteşem bir performans vaadediyor.

-------------

MÜJDEYİ VERDİ

6 sezon boyunca ekranlarda yer alan ve televizyon tarihinin unutulmaz dizileri arasına giren ‘Seksenler’ ekrana geri dönmeye hazırlanırken dizinin fenomen karakteri ‘Rıza Komiser’e hayat veren başarılı oyuncu Onur Dilber’den müjde geldi. Rıza Komiser’i canlandıran Onur Dilber, dizinin yeni çekilecek bölümlerinde yer alacağını sosyal medyadan paylaştığı esprili bir video ile ‘Seksenler’ severlere duyurdu. 

-----------------

DÖNÜYOR

Ünlü oyuncu Halil Ergün’den hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Uzun yıllardır hem sinema hem de dizilerde birbirinden başarılı projelerde rol alan ve hafızalara kazınan çok sayıda karaktere hayat veren sevilen oyuncu, yeni bir sinema filmiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

-----------------

HASTALIKTA SAĞLIKTA

2009 yılında söz ve müziğini yazdığı Mustafa Ceceli tarafından seslendirilen “Hastalıkta Sağlıkta’’ şarkısı ile tüm dikkatleri üzerine çeken ve daha sonra Tarkan, Sibel Can, Murat Boz, Levent Yüksel, Emre Altuğ, Ayşe Hatun Önal ve Aylin Coşkun gibi müziğin önemli isimlerine verdiği hit parçalarla adından sıkça söz ettiren Gülşah Tütüncü, ikinci single çalışması ''Sen de mi Brütüs?'' ile müzik dünyasına yeniden merhaba dedi.

-----------------

TATİLDE YORGUNLUK ATIYOR

Yapımcılığını Muhteşem filmin yaptığı yönetmen koltuğunda Alper Mesçi’nin oturduğu “Siccin’ 6 korku filmi geçtiğimiz günlerde vizyona girdi.Filmde Usta oyuncu Tiyatro sanatçısı Kurtuluş Şakiraoğlu Celal Hoca karakterine hayat verdi.Usta oyuncu Kurtuluş Şakiraoğlu film vizyona girer girmez tatil beldesi olan Kuşadası/Güzelçamlı beldesinde gitti.

----------------

MERYEM KİBRİT’İ ÇAKTI

Bugüne kadar yapmış olduğu albümleriyle büyük çıkış yakalayan müzik dünyasının sevilen isimlerinden Meyram Sevilen, yeni maxi singeliyle yine hedefledi 12’den vurdu.Geçtiğimiz günlerde hayranı Engin Okçu tarafından kendisine hediye edilen ’Kibrit’isimli şarkı için kamera karşısına geçen güzel sanatçı Meryem Sevilen,film gibi klipte yaklaşık 3 gün adeta sette yatıp kalktı. Ferit Çetin Kaya’nın çektiği  klip 1 gün içinde youtube’de 110 bin ‘tık’landı. 

----------------

ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

​​​​​​​

Bir döneme damga vuran ünlü sinema oyuncusu Harika Avcı zor günler geçiriyor. Mide ameliyatı sonrası psikolojisi bozulan Avcı aynı zamanda maddi olarak da zor zamanlardan geçiyor. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ünlü şarkıcı Harika Avcı’nın mide ameliyatı olduğunu, çok zayıfladığını, bozulan psikolojisi nedeni ile evden hiç dışarı çıkmadığını ve maddi olarak çok zor günler geçirdiğini iddia etti.

----------------

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ

Türk Sineması’nın gamzeli güzeli Bahar Öztan ,gençliğinde kardeşleriyle çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı. Öztan’ın ‘Öyle bir geçer zaman ki’notuyla paylaştığı fotoğraf hayranları tarafından kısa sürede büyük beğeni topladı.

----------------

SOLUĞU ANTALYA’DA ALDI

Ünlü samatçı Alev Soylu,yıllardır yaşadığı Fransa’dan tatil için Türkiye’ye geldi. ‘Ülkem Cennettir’diyen güzel sanatçı soluğu Antalya’da aldı. Bol bol denize girip güneşlenen Soylu, ‘Yurt dışında yaşayan bir sanatçı olarak diyorum ki ülkemizde olan güzellik hiçbir yerde yok. Bizler inanılmaz vatan özlemi çekiyoruz’dedi.

----------------

TÜRK YAPIMCILAR PEŞİNDE

​​​​​​​

Türk Halk Müziğinin  Avrupa’daki sesi Ergül Umuc’un,klibinde rol aldıktan sonra yıldızı parlayan Fransız ünlü dansçı Laetitia Godard,Türk film yapımcılarının dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Film yapımcılarından teklif alan ünlü dansçı, ‘Türkleri ve Türkiye’yi çok seviyorum. Teklif karısında çok şaşırdım. Böyle bir teklif beni çok mutlu etti’dedi.