DOĞUM GÜNÜNDE YENİ ŞARKI

3 Adım müzik etiketiyle müzik severlere dördüncü single “Aşk Ne Güzel” ile tekrar merhaba diyen Erhan Güler, iki mutluluğu da bir arada yaşıyor. Şarkı yayınlanmasını doğum gününe denk getirmek için beklettiğini ifade eden Erhan Güler “ Klip çalışmamızı yayın tarihinden çok önce yapmıştık, klip çekimlerinde güzel oyuncu arkadaşım Yaprak Tüter eşlik ederken yönetmenliğimizi Ayhan Arca yaptı. 

BENZERSİZ DESTEK

Koronavirüs (Covid-19) salgınını önleme amacıyla yapılan evde kal çağrılarına Aydilge'den benzersiz bir destek geldi. Lübnan, Fas, Kazakistan, Tacikistan gibi dünyanın dört bir yanında Aydilge'nin "Sen misin İlacım" şarkısını evlerinde seslendiren hayranları, tek bir videoda buluştu. ''Dünyanın dört bir köşesinde, herkes kendi evinde ve kalp kalbe, Sen misin ilacım'ı söylüyor ve evde kal dünya diyor'' açıklamasında bulunan sanatçı, videonun kendisini çok etkilediğini de dile getirdi.  

************************************************

ÖRNEK BAĞIŞ

Kısa süre önce “İnsanlığın Öldüğünü Duydum Vol.1” adlı EP’sini çıkaran Tuna Kiremitçi, albümün ilk videosu “İz Kalmadan”ın tüm YouTube gelirlerini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne bağışladığını açıkladı. “Gün dayanışma ve sağlık çalışanlarımızın maddi-manevi yanında olma günü” diyen Kiremitçi, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada herkesi videoyu izleyerek ve paylaşarak desteklemeye davet etti.

************************************************

MUTFAKTA KONSER

Marmaris'teki evine eşinin yanına giden Gökçe, hayatında ilk defa iki kedisi bir köpeği ile araba kullanarak uzun yol yolculuğu yaptı. Marmaris'teki evinde sokağa çıkmadan, dikkatli ve hijyen kurallarına uyarak yaşayan güzel sanatçı, müzikal üretimlerine burada da ara vermeden devam ediyor. Karantina günlerinin geri kalan kısmını burada geçirmeye başlayan Gökçe, geçtiğimiz gün evinin mutfağında kek yapıp, bulaşık yıkarken, instgram üzerinden canlı yayın yaptı. 

************************************************

İNTERNETE SIZDI

Söz yazarı ve besteci Zeki Güner ile şarkıcı Nihan Akın'ın korona virüsü sebebiyle erteledikleri  DMC etiketli düet çalışmaları "Seviyo mu? Sevmiyo mu?" internete sızınca şarkı yayınlanmak zorunda kaldı. Aylar öncesinde kaydı yapılan ve klibi Murad Küçük tarafından çekilerek hazırlanan single çalışmasının çıkış tarihi Zeki Güner ve Nihan Akın'ın ortak kararıyla ileri bir tarihe ertelenmişti. Fakat hayranlarının geçtiğimiz günlerde şarkıyı bazı internet sitelerinde bulup paylaşmasıyla şoka giren ikili Zeki Güner ve Nihan Akın, ani bir kararla şarkının çıkış tarihini değiştirmek zorunda kaldı.

************************************************

HELAL SANA

Çin'de başlayan ve dünyayı etkisine alan corona virüs için yardım kampanyaları da arka arkaya geliyor.  Ünlü oyuncu Tolga Yüce,  corona virüs nedeniyle Erzurum, Kars, Iğdır bölgesinde  1000 çocuğa oyuncak, kıyafet ve çeşitli hediyeler ile moral oldu. 

************************************************

KAPI KAPI DOLAŞTI

Popstar yarışması birincisi Salih Zülfüoğlu, Dünyayı esir alan Koronavirüs günlerinde memleketi Edirne’de yaşlı ve bakıma muhtaç insanlara erzak yardımında bulunuyor. Bireysel olarak yaşlı ve ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar yardımları kendisi ulaştırıyor.

************************************************

ELİF’TE YOK YOK

Güzelliğiyle nefes kesen 23 yaşındaki model ve oyuncu Elif Şahin’de yok yok. Oyunculuğun yanı sıra yazarlığa da soyunan güzel model, kadın ve çocuklara yönelik bir kitap hazırlığı içinde.Tek hedefinin sanat dünyasına adını altın harflerle yazdırmak olduğunu dile getiren manken ve model Şahin,’ Geçtiğimiz aylar da ‘Miss Turkey’ ekibinin  eğitim verdiği tuvid büyük beden mankenlik yarışması elemelerini kazandım. Kariyerime  daha fazla eğitim alıp profesyonel olarak devam etmek istiyorum. .Aynı zamanda büyük beden modellik yapıyorum.’dedi. Elif Şahin, aynı zamanda lisanslı boksör Türkiye Şampiyonu.

************************************************

MİNİK ANJELİK

Ünlü sinema oyuncusu Ahu Tuğba, sosyal medya hesabından  kızı Anjelik Calvin’in telefonla babasıyla konuşurken çekilmiş bebeklik fotoğrafını paylaştı.Tuğba fotoğrafın altına,’Bebeğim kızım minikken saatlerce babasıyla birşeyler konuşuyor.Konuşmayı bilmediği zamanlar,ama ne anlatmak,ne anlatmak…Kasetleri biterdi.O anlardan biri.Allah bu zorlu süreçte herkesin evladını,ailesini,sevdiklerini korusun.Safi ismiyle şifalar yağdırsın tüm insanlığa’notunu düştü.

************************************************

VİRÜSTEN SONRA DEVAM

Dikkatleri üzerine çeken Güzel Model Sunucu Ve Oyuncu Yasemin Karamisa podyumların ve yabancı marka firmalarının aranan yüzü olmaya başladı. Koronavirüs nedeniyle evinde karantinada olan Karamisa,'En yakın zamanda tüm Türkiye el ele sağlığımıza kavuşur kavuşmaz işlerime devam edeceğim’diyor.

************************************************

YAMA

Serap Zincir, sözleri ve müziği kendisine ait ’’Yama’’ isimli single’ını müzik severler’in beğenisine sundu. #evdekal hacdek’i ile paylaşılan şarkı kısa sürede büyük ilgi gördü. ‘Yama’ isimli şarkının klibi,  tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde de yaşanan korona virüsü engeline takıldı. Çekimleri günler öncesinden planlanan şarkının klibi yaşanan olumsuzluklardan dolayı çekilemedi.

************************************************

YELİZ’DEN SÜPER TEKLİ

Kendine has yorumuyla dinleyenlerini mest eden müzik dünyasının sevilen isimlerinden Yeliz Tek, ’Güllerim Soldu’isimli teklisini piyasaya sürdü. ’Güllerim Soldu’ şarkısını kliplendiren güzel şarkıcı’nın film tadındaki klibi  netd ve tüm dijital platformda yayınladı.

************************************************

GÖREVİNDEN AYRILDI

Bir süre önce Müzsan İstanbul İl Başkanlığına seçilen ünlü yapımcı Rahmi Akkuş ve yönetimi görevlerinden ayrıldı. Akkuş,sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, ‘Her zaman sanatın ve sanatçının yanında oldum,olmaya da devam edeceğim.Görmüş olduğum lüzum üzerine görevimden ayrılıyorum’dedi.