ÖDÜLÜNÜ ALDI

EvosAngels tarafından 9. su düzenlenen ödül töreninde En İyi Genç İş İnsanı ödülü Ömer Oyar’a verildi. Ödül sevincini yaşayan Oyar,  "Türkiye'nin ilk digital dergisi olan EvosAngels tarafından düzenlenen ve 1,5 milyon izleyici tarafından oy kullanılarak gerçekleştirilen Digital Dünyanın Enleri Yarışması'nda seçilmem dolayısıyla herkese çok teşekkür ederim’’dedi.

MARİLYN MONROE OLDU

 Burcu Binici’nin dün sosyal medyada paylaştığı fotoğraf merak konusu oldu. Takipçilerinin “Marilyn Monroe sen misin” diye yorum yaptığı oyuncu yeni rolüne hazırlanıyor. Mgx Film’in yeni projesi “Daha İyi Bir Yarın” filminde 2060 yılında, Xzom şirketi için çalışan bir görevliyi canlandırıyor. Binici, Hande Doğandemir ve Yağız Can Konyalı’nın başrollerini paylaştığı Altın Portakal ödüllü yönetmen Emre Kavuk’un yazıp yönettiği “Daha iyi bir yarın” filminin dev konuk oyuncu kadrosunda yer alıyor.

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Konservatuar tiyatro bölümü lisans ve yüksek lisans mezunu olan Ömer Yıldırım, . “Oyunculukta yöntem ve rol çalışmaları” isimli birde kitap yazdı. Yazdığım, yazmayı ve yönetmeyi düşündüğüm çok fazla projem var ifadesinde bulunan usta oyuncu Ömer Yıldırım, en büyük şansının Aytekin Özen, Metin Akpınar ve rahmetli; Müşfik Kenter, İstemi Betil gibi ustalarının ve hocalarının olması olduğu vurgusunu yaptı. Shame isimli gerilim korku tarzındaki filmin çekimleri, senaryosu ve oyuncu kadrosuyla örnek bir yapım diyen Ömer Yıldırım “ Eğitimim ve tecrübelerim dâhilinde dizi, sinema sektörü önemli atılımlar yapıyor beni üzen, Türkiye’de oyuncular izliyor oyuncu olmayanlar genelde oynuyor. Tabii sahnede ve ekrandaki oyuncu arkadaşlarım ve büyüklerimi tenzih ediyorum”  dedi.

----------------

KOLONYA LI KARŞILAMA

İçinde bulunduğumuz pandemi süreci sebebiyle 1 yıldan fazla süredir sahnelere uzak kalan Sinan Yılmaz, Pazar akşamı sahne aldığı düğüne erken giderek gelen misafirleri kapıda kolonya ikram ederek karşıladı.Fransa Vernon Paris’te yapılan,  Covid 19 için gerekli tüm hijyen ve sağlık önlemlerinin alınarak titizlikle hazırlanan organizasyonda sosyal mesafeye dikkat edilerek 500 kişi ağırlandı ve ünlü sanatçı Sinan Yılmaz hiç ara vermeden 5 saat sahnede kaldı.

----------------

KIRP GÖZÜNÜ

Başarılı şarkıcı Yelda Altunal’ın yeni single çalışması “Kırp Gözünü”  Bragi Productions etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında!. Mix ve Mastering çalışmalarını Deniz Perhan’ın yaptığı tekli, etnik tonlarıyla birlikte dinleyenleri iç huzura davet ediyor.

YENİ BİR SINGLE

Uzun bir süreden sonra sözü müziği yine kendisine ait alaturka-pop tarzı şarkısı “Rakı Masası” ile ikinci teklisini yayınlamış olan Özge Öztimur, kendine has, sınırlamaya sokmak istemediği, bir çok tarzı içinde barındıracak şarkıları ve projeleriyle müzik yolculuğuna devam etmektedir.

--------------

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

30 yıldır magazin dünyasındaki sayılamayacak kadar çok ünlünün basın danışmanlığı yanında dizi film ve sinema filmlerinin başarılı basın danışmanı Selçuk Aka’ya sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Güzel oyuncu Derya Şen’in oyunculuk akademisindeki öğrencileriyle organize ettiği doğum günü partisine ünlü oyuncu Seda Tosun’da katıldı. Sürpriz doğum günü partisiyle duygulanan Selçuk Aka, yeni yaşına sevilen oyuncular Derya Şen ve oyuncu adayları yanında başarılı oyuncu Seda Tosunla girmenin keyfini yaşadı.

---------------

ELEŞTİRDİ

DreamTurk ve Radyo D ortak canlı yayınına Düeti Niye Hayat ile katılan Yeşim Salkım genç müzisyenlere her zaman destek verdiğini şimdide beraber oratk üretim yapmaktan gurur duyduğu Bade Derinöz'e destek verdiğini açıkladı. 2 saat süren canlı yayına trafikten dolayı 40 dakika geç katılan Yeşim Salkım Şeyma Subaşı'nı eleştirdi. 'Önemli olan bir yüzek takmak ve onu göstermek önemli değil,ben daha büyüğünü taktım. Marifet parmaktan onu çıkarmamak' diyerek ağır bir eleştiride bulunan Salkım ' kullanıcı satın almadan sosyal medyada kendi çabasyla büyüyen tek kişiyim ' açıklamasında bulundu.

---------------

ÇOK GAZA GELDİ

Sevilen sanatçı İsmet Gümüş, yeni türküsü Çok Gaza Geldim’i yayınladı. Gümüş'ün yeni projesinin sözü ve müziği Cengiz Temel'e ait olurken, müzik yönetmenliğini ise yine aynı isim üstlendi. Dinleyicisini yerinde oturtmayacak türkünün eğlenceli altyapısı da kısa sürede hafızalara kazınacak gibi görünüyor.

DÖNÜYOR

Bugüne kadar yapmış rol aldığı dizileri, sinema filmleri,TV programları ve muhteşem yorumuyla isminden sıkça söz ettiren Sinan Akbaş,2 parçalık singlesini piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor.Yıllarca okullarda müzik üzerine konferanslar  veren ve müzik hocalığı da yapan Sinan Akbaş, Yüksel Arslan’ın yönetmenliğini yaptığı ‘Nereye Gidiyorsun’, ve ‘Bakışına Yandım’isimli 2 şarkılık singlesinin çalışmasını bitirdi. Şarkılarının önümüzdeki günlerde tüm dijital platformlardaki yerini alacak.

RÜYASI GERÇEK OLDU

Hurdacılık yaparak kendi ve ailesinin geçimini sağlayan  Hazar’ın tek bir hayali vardı oda hayranı olduğu Arabesk’in usta ismi Cansever ile tanışmak onunla şarkılar okumak. Bu çağrıya sessiz kalmayan Usta yorum Cansever Hazar'a ulaşarak ona kucak açtı.Hazar Büyüt Sözü Müziği Cansever’e ait Kime Bu İnat ve yine Sözü Müziği Arif Akpınar’a ait Son Ütücü adlı şarkıları sokakta okuyarak, sosyal medyada bir anda dikkatleri üzerine çekti, milyonlarca kitleye ulaştı.

GEZEREK PARA KAZANIYOR

“Bakmadan Gezme” isimli gezi programıyla dikkatleri üzerine çeken Tuğçe Şen Baş. Hobisiyle para kazanıyor. 3 yıldır devam eden eden programla birçok ilginç olayda yaşarken maceracı ruhunu da tatmin ediyor. Çok okuyan mı, bilir çok gezen mi? Lafıyla yollara çıktığı vurgusunu yapan Tuğçe Şen Baş, programı sayesinde gittiği yerlerin tarihçesi ve kültürel zenginliği hakkında gitmeden önce kitaplar okuyarak araştırma yaptığını vurguladı.

YANAR MI AŞKLA

Art arda yayınladığı şarkılarla adından sıkça söz ettiren güzel şarkıcı Nesrin Ünal, sözü ve müziği Özgür Akkuş, Onur Aydın'a düzenlemesi Osman Çetin'e ait "Yanar Mı Aşkla" adlı şarkısıyla 2021 yazına iddialı gireceğinin sinyallerini verdi. Klibinde yönetmen koltuğunda İmre Haydaroğlu otururken, fotoğraflarını için Halil Güzel'in objektifine poz verdi