AZMİN ZAFERİ

DJ olarak haklı bir şöhreti yakalayan Birand Analan, prodüktör olarak da adından bahsettirmeye başardı. İstanbul aydın üniversitesi Uçak Teknolojisi mezunu olmasına rağmen birçok festivalde ve gece kulüplerinde DJ’lik yapan ve Selfmade music group ve G Boys ekibinde yer alan Birand Analan, eğlenmeyi ve eğlendirmeyi çok sevmenin yanında hayallerinin peşinden gitmek istediği  için bu işi seçtiğini ettiğini ifade etti. 

NADİDE RÜZGARI

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde  28'incisi gerçekleştirilen Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri festivali çerçevesinde düzenlenen konserde sevilen sanatçı Nadide Sultan sahne aldı. Ünlü sanatçı  yoğun bir katılımın olduğu konsere, sarı ve uzun bir kıyafet ile çıktı. Nadide Sultan'ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara Muğlalılar hep bir ağızdan eşlik etti. 

MERAK UYANDIRAN ÇIKIŞ

İzmir'de dünyaya gelen müzik hayatına Amerika'nın Kaliforniya eyaletine bağlı olan San Diego Music Academy'de başlayan, 2012'de San Diego da bir cover grubu ile profesyonel müziğe ilk adımını atan ''Miss D''; alışılagelmişin dışında iddialı projesiyle müzikseverlere merhaba dedi. Klibin kostümleri Amerika'da özel olarak tasarlandı. Sanatçıya klipte eğlenceli bir oyuncu kadrosu eşlik ederken, klip kalabalık bir ekip eşliğinde Kıbrıs ve İstanbul'da tamamlanarak izleyicisiyle buluştu.

YÜRÜ BE

Bugüne kadar yayımlanan Üzgünüm, Terki Diyar, Seviyo mu Sevmiyo mu, Duy Beni şarkılarıyla geniş kitlelerin tanıdığı Nihan Akın iki yıl süren sessizliğini ‘Yürü Be’ şarkısıyla bozdu. Gnl etiketiyle  tüm dijjital platformlarda yayımlanan ‘Yürü Be’nin sözü ve müziği Nihan Akın’a düzenlemesi Serkan Ölçer’e ait. Murat Küçük yönetmenliğinde 12 saatte çekilen Yürü Be’ de Nihan Akın’a hiphop dansçısı Orka eşlik etti. 

5 FİLMLE VİZYONDA

Mert yapım medya imzasıyla birçok başarılı film çalışmasını vizyonda sinema seyircisiyle buluşturan Mert Ozan Düz, yeni filmler için süratle çalışmalara başladıklarını söyledi. 5 yeni filmini tamamlayan ve ardından bir ay içinde ard arda vizyona sokan ünlü yapımcı “Sektörel anlamda her türlü alt yapımızı kurduk uluslararası düzeyde dahi her işin altından kalkacak potansiyeldeyiz” ifadesinde bulundu.

İSTİNYE PARK KEYFİ

Cemiyet hayatının ünlü ismi mimar Merve Mermer, iş ortağı Çağlar Togal ve ailesiyle eşi Murat Mermer oğulları Yüksel Mermer ile birlikte İstinye park Da Mario restorant da bir araya geldiler. Ortaklar, bu kez iş dünyasından uzak keyifli sohbetleriyle yemeklerini yediler. 

ÖDÜL GECESİNDE BULUŞTULAR

Mood Dergisi tarafından yapılan  "10. Mood Ödülleri" sahiplerini buldu. Gala Gecesine Sanat, spor,iş ve medya dünyasından önemli isimler katıldı. Balcoon Bosphorus'un davet salonunda yapılan gala gecesine sanat, spor ve medya, sanat camiasından önemli isimler katıldı.Farklı kategorilerde ödüllerin dağıtıldığı törene katılım yoğun oldu. Gecede sahne şovları yapılırken, jüri tarafından ödüle layık görülen alanında başarılı isimler ve firmalara ödülleri verildi. Gecede Atiye Deniz, Selim Gülgören, Ana Shine, Uğur Arslan ,İlyas Salman, Wilma Elles, Nilay Dorsa gibi önemli isimler vardı.

DÜŞTÜM DERDE 

Türkçe Rap müziğin genç ve başarılı ismi Kenan Tuncay, aranjörlüğünü Semih Demir’in yaptığı 'Düştüm derde' adlı yeni single çalışmasıyla sevenleriyle buluştu. Avrupa müzik etiketiyle dijital platformlarında yerini alan single'nın özellikle genç müzikseverler tarafından kısa sürede ilgi görmesi Kenan Tuncay'ı hayli keyiflendirdiği gözden kaçmıyor. 

ANADOLU’YU GEZECEK

Türk Pop müziğinin renkli isimlerinden Atiye, konserlerine başladı. Afyon'da başlayan konser serisi kapsamında Atiye, İzmir, Ankara, Bodrum, Çeşme, Eskişehir gibi daha birçok' yerde sahnede boy gösterecek. Belediye ve halk konserlerinde sahne alacak Atiye, yeni sezonda da kapalı mekanlarda sevenleri ile buluşmaya da hazırlanıyor. 

OLAY YARATAN KLİP

 Her konseri sonrası gündem olan Begüm Polat yeni “Affettim” adlı şarkısının klibini yayınladı. Klibi aynı anda 5 bin kişi izlerken ilk 2 saatte 40 bin görüntülenmeye ulaştı. Her konseri olay olan Begüm Polat klibini yayınladıktan sonra Twitter Türkiye gündemine 2. Sıradan girdi. Kimileri klipteki cesur sahnelere ahlaksızlık derken kimileri bu bir sanat oyunculuk dedi. Twitter ve Türkiye gündemi ikiye bölündü.

SIRA MÜZİKTE

Yıllarca TV kanallarında yaptığı programlarla isminden söz ettiren Kurtuluş Türkmen,müzik dünyasına merhaba dedi. ‘Yan’isimli ilk teklisiyle müzik dünyasına giriş yapan güzel şarkıcının klibi sosyal medyada ‘tık’lanma rekoru kırıyor. Türkmen, sunuculuktaki başarısını sahnelerde de sürdüreceğini söylüyor.

RADYO TELEVİZYON

Sabriyeva Galaktika, ilk teklisi Radyo Televizyon'da, içinde bolca duyacağımız, vazgeçemediği arpejleri ve smooth vokal geçişleriyle, disko ve elektronika türlerini harmanlıyor. Duyguları en yoğun hallerinde hissettirmeyi hedeflediği parçasının prodüksiyonunu da kendisi üstleniyor. Alternatif müzik ögelerini bir dans arasıyla buluşturan Radyo Televizyon, anlamlı sözlerini insanları dansa teşvik eden bir altyapıyla buluşturarak yaz günlerine uygun bir sound yakalıyor.

DUYDA İNANMA

İsveç’te yaşayan Türk asıllı sanatçı Evin’in yeni çalışması ‘Duyda İnanma’ tüm dijital platformlarda yerini aldı. Pop türündeki yeni çıkışın aranjör ve prodüktör koltuğunda, Evin’in önceki çalışmalarında da yer alan Ferid Merd oturuyor. 

DÜŞÜNÜRSEM ÖLÜRÜM

Sena Şener daha ilk çalışmalarıyla uluslararası alanda ses getirdi ve yeni projeleriyle de her daim gündemde kaldı. “Porselen Kalbim” sonrası en taze teklisi ‘Düşünürsem Ölürüm’, akılda kalıcı melodilere sahip, kariyerinin en güçlü şarkılarından. Pasaj Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımlandı.

YAZIN SON HİTİ

“Ne Ay Geceden”, “Sarılsak Mı Artık” şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren genç yıldız Sezer Sarıgöz, yeni şarkısı “Sahici”yi Goed Music etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu. Şarkının sözünü ve müziğini birlikte yaptığı Alihan Sivri ile seslendiren Sarıgöz, “Sahici” projesiyle yazın enerjisini hissettireceğinin sinyalini verdi. 

KIYAFET ŞAMPİYONU 

Cemiyet hayatının ünlü ismi Mimar Merve Mermer, yurt dışı projeleri için çıktığı seyahat öncesi alışverişte görüntülendi. Giyim tarzının kendisi için çok önemli olduğunu dile getiren Mermer, ‘Yurt dışına gidip almaktansa bizim modacılarımızın tarzını ve çizgilerini beğeniyorum ülkemden alışverişimi yapıp çıkıyorum vurgusunu yaptı. Ünlü Mimar iş için çıkacağı yurt dışı seyahati öncesi alışveriş turları atarken “Kendi modama ben karar veriyorum iş dünyasında ne giydiğiniz önemli kazandığım paranın önemli bir miktarını kıyafete yatırıyorum” dedi.