GÜLDÜRECEK

Lesli Karavil, 23 Şubat Pazar günü BKM Mutfak’ta gösterisiyle kahkaha seslerini yükseltmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği performansı ile büyük başarı elde eden Karavil, bu yıl “Upgrade” adını verdiği gösterisinde yaş almanın ve hayatta insanı büyütmeye zorlayan hikayelere yer veriyor.


TOMRİS GELİYOR


10 Nisan için vizyon hazırlığı yapan Tomris filmi, Türk kadının gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Milattan önce 6. yüzyılda, her Türk kadını gibi, çocukluğundan itibaren ata çok iyi binen, kılıç kullanan, ok ve yayda usta olan Tomris, eşi ölünce kaderinden kaçamaz. Koskoca bir devletin başına geçer ve olaylar hızla gelişir. Tarihi gerçeklerden esinlenilen filmin başrolünde rol alan Almira Tursyn, aslında oyuncu değil psikolog.

TÜLAY AŞK İLE

Türkülerin “minik serçesi” olarak tanınan Tülay Maciran “Aşk İle” adlı yeni albümünü çıkardı.Türk halk müziği tutkunları tarafından “Türkülerin minik serçesi” lakabıyla tanınan Tülay Maciran “Aşk İle” adlı yeni albümünü Özdemir Müzik etiketiyle çıkardı. 13 eserden oluşan albüm adı gibi “Aşk” dolu bir albüm oldu.

MESLEĞİMİZ AYAKLARA DÜŞTÜ


Kıvrak danslarıyla bir döneme damgasını vuran, Maksim Gazinosu başta olmak üzere birçok ünlü mekanda sahneye çıkan ve sahnelerde fırtınalar estiren Oryantal Şerife,şimdi de Popçu Sheri Deniz olarak müzik dünyasına merhaba dedi.Oryantallığın ayaklar altına düştüğünü dile getiren Sheri Denzi,’Artık müzik dünyasında eseceğim’diyor.Şarkıcı,’Maskeli Yüzler’isimli klibiyle büyük çıkış yakaladı.

KÜÇÜK YILDIZA DOĞUM GÜNÜ


Diriliş Ertuğrul isimli dizi film ekranlarda önemli bir başarıya imza atarken başarılı oyuncularıyla da izleyicinin odak noktası oldu. Engin Altan Düzyatan’ın oğlunu 2 sezon boyunca oynayan küçük yıldız Yaman Tümer, haklı bir şöhrete de kavuştu. Menajeri Fatoş yılmaz aracılığıyla yeni projeler için görüşmelere başlayan Yaman Tümer, okulun yanında oyunculuk konusunda kendini geliştirmek için çalışmalarını da sürdürüyor. Yeni yaşına Menajeri Fatoş Yılmaz’ın sürpriz doğum günü sürpriziyle giren sevilen küçük yıldız Yaman Tümer, oyuncu abi ve ablalarıyla pastasının mumlarını üfledi.


BİR ŞARKIYA 100.000 LİRA HARCANDI


25 yıldır müzik dünyasında olan, 18 albüm ve 5. Teklisini çıkaran Ekin, tarzında değişiklik yaptı. Türkülerle tanıdığımız Ekin bu kez özgün rock tarzında bir eserle sevenlerinin karşısına çıktı. Yapımcılığını Kemal Aslan production’un üstlendiği söz ve müziği İlyas Keçeci imzası taşıyan “Yanımda Sen Olmayınca” isimli eserin aranjörlüğünü de usta müzik adamı Mustafa Araboğlu üstlendi.Ekin,yeni şarkısına  100.000 lira harcandı.

15 MART'TA ÇIRAĞAN SARAYI'NDA


Gelin Damat Dergisi tarafından 5. kez düzenlenen Türkiye'nin en büyük gelinlik defilesi “Gelin Damat Fashion Day”, 15 Mart Pazar günü Çırağan Sarayı'nda gerçekleşiyor. Geçtiğimiz sene Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer, Tuğba Özay, Ece Gürsel, Didem Taslan, İpek Tanrıyar, Tuğba Altıntop, Ece Prim, Simge Tertemiz, Hatice gibi birçok ünlü ismin yer aldığı defile uzun süre kendinden söz ettirmişti. Bu yıl da çok sayıda sürpriz ünlü ismi bir araya getirecek olan “Gelin Damat Fashion Day” meraklılarına görsel şölen yaşatırken uzun sürede akıllardan çıkmayacak

YILIN ENLERİ ÖDÜL TÖRENİ


 “Göktürk Dergisi”nin bu yıl ikincisini düzenlediği ‘‘Yılın Enleri Ödül Töreni’’ 18 Şubat 2020’de Kemer Country Hotel’de yapılacak. Kurulduğu ilk günden bu yana birbirinden renkli ve eğlenceli organizasyonlara imza atan “Göktürk Dergisi”nin geçen yıl birincisini gerçekleştirdiği ödül töreninin ikincisi, 18 Şubat 2020’de Kemer Country Hotel’de düzenlenecek. Geçen sene ilki düzenlenen ve ulusal medya platformlarında yoğun ilgi gören ‘‘Yılın Enleri Ödül Töreni’’ bu yıl iş, sanat, spor ve medya çevrelerinden birçok isimi bir araya getirecek.

BAŞKENT’İ SALLAYACAK


14 Şubat'ta Ankara Congresium'da yapılması planlanan Sıla konseri  sanatçının rahatsızlığı nedeniyle ertelenmişti. Ünlü sanatçı  Sıla 28 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek olan konserinde sevenleriyle kucaklaşacak.

MALKOÇOĞLU CEMİL


Türk Sineması'nın efsane ismi Cüneyt Arkın'a benzerliğinden dolayı müzik dünyasında Malkoçoğlu diye anılan Cemil Kaya, uzun bir aradan sonra yeni albümü için kolları sıvadı. 'İstanbul'un Kızları‘, ‘Televole Kaynana‘, ‘Kamyoncu‘, ‘Muhtar Emmi‘ gibi neşeli şarkıların söz yazarı ve yorumcusu olan fantezi halk müziğin sempatik ismi Cemil Kaya, 2020 yazına damgasını vuracak eserleriye yine adından söz edeceğe benziyor.

GÜZ GÜLLERİ

14 Şubat  Sevgililer Gününde başarılı yorumcu Asil Mucize ve Türk Sanat Müziğinin değerli solisti Umut Akyürek  “ Güz Gülleri” şarkısıyla  tüm sevenlere merhaba dedi. Geçmiş yılların hit eserlerinden “Güz Gülleri” yepyeni bir cover ile 14 şubat’da sevenlerle buluştu. Söz müziği Selim Öztaş’ a ait olan eserin aranjör koltuğunda Mustafa Arapoğlu oturdu. Dikkat çeken klibin yönetmenliğini ise Erkan Nas üstlendi. “Güz Gülleri” Fono Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda.

SCREAM BOMBASI

Başarılı müzik adamı Meriç Demir, pop sanatçısı Dila vokaliyle müzik camiasına sunduğu Scream isimli İngilizce şarkıyla başarıdan başarıya koşuyor. Kısa sürede beğeni toplayan eserin Amerika’dan talibi çıktı. Amerika’da yaptığı organizasyonlar yanında müzik dünyasına yapımcı olarak da Hisherslounge isimli şirketiyle giren Selçuk Sal Küçük, yeni çıkaracağı sanatçısı için Scream isimli esere talip oldu. Çekilen klipde güzel oyuncu Elif Çayıroğlu oynadı.