KITLIK REKORA KOŞACAK

Ünlü yönetmen Ömer Sarıkaya, ülkemiz için çok önemli bir sinema filmi çekmek için kolları sıvadı. ‘Famine’ yani (kıtlık) filmi  1845 yılında İrlanda’da yaşanan büyük kıtlık ve dönemin Osmanlı padişahı Abdülmecid Han’ın İrlanda’ya uzattığı yardım elini konu alıyor. Wilma Elles başta olmak üzere dünya sinemasının da birçok ünlü ismin yer alacağı ‘Famine’ yani (Kıtlık) filmin yapımcılığını ise Titanium  Capital Pte Gurubun Ceo'su  ve Uluslararası Arab Mucitler Birliği başkanı  ,Arap dünyasının kültürü  ve bilgi merkezi başkanı, aynı şekilde   American University of Europe - FON universitesi  Sahibi ve Ceo'su Kendisi  Lubnan asılı bir hiristiyan olan Dr. Henry  Abdo üsteniyor.Tam bir Türkiye aşığı olan Dr. Abdo,’Filmden elde edilecek olan geliri yardıma muhtaç olanlara dağıtılacağını söyledi.


SAHALARA GERİ DÖNECEĞİM

Galatasaray’ın unutulmaz isimleri arasında yer alan eski futbolcu Sabri Sarıoğlu, minik yavrusu Sare ile önceki gün Aqua Florya AVM’de görüntülendi. Kızı Sare ile çocuk mağazalarından alışveriş yapmasının ardından sahil kordonuna geçen baba kız, öğle yemeği yediler. Yemek sonrası yeşil sahalara tekrardan döneceğini söyleyen Sarıoğlu, “Teknik direktörlük eğitimlerim devam ediyor. İleri de nasip olursa yeşil sahalara tekrardan döneceğim.” dedi.

38. YAŞ KUTLAMA YEMEĞİ

Galatasaray’ın eski kalecisi Aykut Erçetin, önceki gün eşi ile birlikte Aqua Florya AVM’de görüntülendi. Öğlen saatlerinde geldikleri alışveriş merkezinde alışveriş yapıp dolaşan Erçetin çifti daha sonra Günaydın Restaurant’ta yemek yedi. Eski milli file bekçisi, “Bugün benim doğum günüm, 38. yaşıma girdim. Eşim ile birlikte doğum günümü kutlamak için yemek yedik.” dedi.

AYVALIK’TA DİNLENECEK

 Ödüllü filmlerin yönetmeni Aslı Ceyda çıkaracağı single öncesi yorgunluk atmak üzere Ayvalık’a gidiyor.Başrolünü Müjde Ar’ın oynadığı Kilit filminin ödüllü yönetmeni müzik çalışmalarının yorduğu bedenini dinlendirmek üzere Ayvalık’a gidiyorAyvalık’ta üç gün kalacak olan ünlü yönetmen dönüşünde birkaç gün kalacağı İzmir’den İstanbul’a geçecek.

BOŞANDI

Güzel oyuncu ve son dönem müzik dünyasına sunduğu “Yeşil Işık” isimli şarkısıyla beğeni toplayan Seda Tosun, 2 yıllık evliliğine son verdi. Anlaşamadıkları gerekçesiyle boşanma davası açan Seda Tosun, evliliğini bitirdi. İş hayatına ara vermeden hızlı adımlarla yoluna devam eden başarılı oyuncu ve şarkıcı Seda Tosun, başarı basamaklarını çıkmaya devam ediyor.

KARAMAN YAZDI  SEVEN  SESLENDİRDİ

Futbol dünyasının ünlü ismi Ünal Karaman’ın sözlerini yazdığı,türkücü Ali Kemal Seven’in seslendirdiği ‘Bütünde Birlik’ isimli türkü  verdiği kardeşlik mesajları  gönüllerde taht kurdu."Bütünde Birlik" adlı türkü özellikle içinde bulunulan dönemde verdiği birlik ve beraberlik mesajları ile 80 milyona hitap ediyor. Bu arada müzik dünyasında da ses getiren bu eser Samsun ve Ankara’da çekilen görüntülerle birlikte  kliple taçlandırıldı.

KENDİ MARKASINI YARATIYOR

Habercaddesi.com’un sevilen yazarlarından Nazlı Arman,artık kendi kozmetik markasını çıkarrmaya karar verdi.Uzun yıllardır ünlü kozmetik markalarının Türkiye distribütörü olan , bir firmanın uzun yıllardır Genel Müdürlüğünü yapan Arman,markasını piyasaya sürmek için Ankara’da gecesini gündüzüne katıyor.

GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

İzmir’in beğenilen ve sevilen sanatçısı Burcu Ersen, hayvanlar ve yardıma muhtaç çocuklar için verdiği gönüllü konserlerin yansıra, şimdi de İzmir Torbalı halkının gönlüne taht kurdu. Bir seneyi geçkindir her cumartesi Torbalı Zeytin Restoran’da sahne alan güzel sanatçı Ersen, İzmir merkez, Ödemiş, Selçuk, Kuşadası ve Tire’den gelen konuklarını Zeytin Restorantın eşsiz sunumu eşliğinde ağırlıyor.

MODA DÜNYASINDA BEN DE VARIM

Müzik kariyerine Türkiye’de devam eden Türkmenistanlı şarkıcı Çınara, moda tutkusunun peşinden giderek kendi giyim markasını kurdu.Çınara müzik dünyasının üretken isimlerinden. Şimdi de moda dünyasında adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Uzun süredir kadınlara yönelik bir giyim markası kurmayı planlayan Çınara, pandemi döneminde hazırlıklarını hızlandırdı. Genç sanatçının “Chinara Collection” adını verdiği markası, üretimi tamamlanan tasarımları ile satışa sunuldu.


HANDE YENER’İN ‘CARPE DIEM’ TARZI

Türk Pop Müziğin kraliçesi Hande Yener, kariyerinin 20’nci yılını ‘Carpe Diem’ ile kutluyor. Uzun zamandır merakla beklenen albümü 2 Ekim'de (bugün) nihayet müzikseverlerle buluşuyor. Albümün ilk video klibi ‘Carpe Diem’ için İtalya’yı tercih eden Hande Yener, Aytekin Yalçın yönetmenliğinde tamamen tasarım bir klibe imza attı. Klibin çekildiği yuvarlak evin mimarisi ve evin içerisinde kullanılan tüm eşyalar ünlü marka ve tasarımcıların imzasını taşıyor.

-----------

BİR KEDİM VAR

Geçtiğimiz günlerde “Bir Kedim Var” adlı yeni şarkısını sevenleriyle paylaşan başarılı sanatçı Aydilge, hayvan severler tarafından da şarkısıyla ilgili büyük takdir ve beğeni toplamıştı. Aydilge, “Bir Kedim Var” şarkısında hayvanların karşılıksız sevgisinin hepimize nasıl örnek olduğunu, çıkarsız sevgiye ne kadar muhtaç olduğumuzu anlatmıştı. Hayvan sever sanatçı Aydilge; “Hayvanları koruma günü gibi tek günlük kutlamalar sadece vicdanımızı rahatlatıyor, asıl sorunları görmemize engel oluyor ve bizi gerçek anlamda yararlı eylemlerde bulunmaktan alıkoyuyor.” dedi.