KENDİNE ŞARKI YAZDI

Almanya’da yaşayan ve Avrupa müzik piyasasında önemli bir şöhrete sahip olan Türk rap sanatçısı Dramah, “Aynadaki Adam” isimli tekli çalışmasını müzik severlere sundu. Aranjörlüğünü Alivice (Mehmet Ali Başaran) üstlenirken, Klip çalışması Almanya'da Lemons Production tarafından yapıldı. Klip çalışmasında her zaman şarkının altını çizen ayrıntılara veya şarkılardaki sözlerine dikkat çektiğini ve kırmızıçizgisinin, her zaman mümkün olduğu kadar gerçekçi ve hissetmeye yakın olması olduğunu ifade etti.

------------

AYRILIĞININ SEBEBİ HAMİLELİK Mİ?

Milyon TV'de yayınlanan Özgür Aras, Can Bozoklar ve Sibel Arna'nın yorumculuk yaptığı Üçü Her Yerde programı magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Can Bozoklar'ın kulağına gelen bir iddia herkesi şoke etti. Geçen senenin son aşk bombalarından olan ve günlerce konuşulan Gonca Vuslateri-Hakan Altun aşkı iddiaya göre Gonca Vuslateri'nin hamileliği sebebiyle son bulmuş. Gonca Vuslateri ile çok yakın arkadaş olan Özgür Aras ise bu iddiayı kendisine soramayacağını ve çok özel bir durum olduğunu dile getirdi.

SAYENDE

Müzikseverlerin “Woo Hoo" Grubu ve Dream TV'deki programlarından hatırlayacağı Hazi (Hazal Kazancı), yeni şarkısı "Sayende"yi geçtiğimiz günlerde yayınladı. Çocukluğundan beri beste yapan ve şiir yazan Hazal Kazancı’nın 200’den fazla bestesi bulunuyor.

SEKTÖR CANLANACAK

Türk pop müziğinin en güçlü kadın sesi ”Burcu Güneş”, pandemi sürecinde büyük hasarlar alan müzik sektörünü canlandıracak bir projeyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken güzel sanatçı, 6 şarkıdan  oluşan mini bir albüm hazırlığı içerisinde olduğunu dile getirdi. Güneş”in yeni albümü çok yakında DMC etiketiyle yayınlacak.

FM DERGİSİ  YAYINDA

Dergicilik sektörüne yepyeni bir tarz ve vizyon getiren FM Dergisi yayın hayatına başladı Derginin imtiyaz sahibi Yusuf Erbaş (By Sempatik)'in Dergicilik sektörüne yepyeni bir tarz ve vizyon getirdiklerini söyledi.Erbaş,'Pozitif Dergicilik' mottosuyla yola çıktık. Uluslararası ilk alfabetik dergi özelliği ile farklı bir misyon üstlendi" dedi.


ZOR GÜNLER

Rock müziğin usta yorumcusu Ayberk Aşalı, “Zor Günler” isimli teklisini Seyhan Müzik etiketiyle müzik dünyasına sundu. Söz ve müziği Ayberk Aşalı imzası taşıyan “Zor Günler” isimli rock tarzındaki eserin aranjör koltuğunda Göktuğ Şenkal oturdu. Yorumcu kimliğinin yanında bir şeyler üretebiliyor olmak ve insanlar tarafından şarkılar bir yerde mırıldanılırken duymak beni çok mutlu ediyor, ifadesinde bulunan Ayberk Aşalı Sanırım bu devam ettiği sürece yazmaya da devam edeceğim vurgusunu da yaptı.


ÜZERİME GELİYORLAR

Genç şarkıcı Emre Ararat, sözü ve müziği Eraycan Bozkurt’a düzenlemesi Avro’ya ilk teklisini “Üzerime Geliyorlar” ı Erözer Prodüksiyon etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu. “Üzerime Geliyorlar” şarkısıyla ilgili konuşan Ararat şunları söyledi : “Pandemi döneminde hepimiz çok yorulduk, bunaldık, her şey üzerimize geldi. Bu şarkı herkese iyi gelsin istiyorum”dedi.

------------

GÜLŞAH, BİRİNCİ

Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Vodafone FreeZone Online Müzik Yarışması”nda 11 bin kişi arasından halk oylamasıyla birinci seçilen Gülşah Kömür’ün ilk şarkısı “Çok mu Zor?”, tüm dijital platformlarda yayında! Bu yıl üçüncüsü düzenlenen online müzik yarışmasında yaklaşık 11 bin kişi arasından halk oylamasıyla birinci seçilen Gülşah Kömür, yarışma boyunca Mustafa Sandal ve Tarık Sezer’den koçluk alma fırsatı yakaladı.