KASIP KAVURACAK

Ebru Yaşar, Burcu Güneş, Kutsi, Ceylan Koynat, Rafet El Roman, Banu Zorlu gibi bir çok ünlünün 70’den fazla şarkısını seslendirdiği ünlü besteci ve söz yazarı Sezgi, ilk single çalışması ile sevenleri ile buluştu.Sözü ve müziği Sezgi Erciyas’a, aranjesi Nurettin Çolak a ait şarkının klibini ünlü yönetmen Müjdat Kupşi çekti. Şarkılarının yanı sıra dizi ve film müzikleri de yapan Sezgi, “Beste yapabilmek doğuştan gelen bir yetenektir. Sonradan öğrenilmiyor” dedi.

YASAKSA YASAK

Sahnede olmaya ve müziğe çocukluğundan beri tutkuyla bağlı olan Atilla Vural; eğitimlerini de bu yönde tamamlayarak hayatının her döneminde sanatın içinde olmayı seçti ve ilk şarkısı ''Yasaksa Yasak''ı tüm dijital platformlarda müzikseverlere sundu. Sözü ve müziği Atilla Vural'a ait olan şarkının aranjesinde ise Gökalp Gökmen & Sercan Kaya imzası var.

BODRUM'DA AŞK TAZELİYORLAR

Güzel oyuncu Derya Şen ve eşi ünlü şef Ayvaz Akbacak, oğulları Toprak Can Akbacak ile Bodrum kaçamağı yaptılar. Hem babalar gününü hem de eşi ayvaz Akbacak ın doğum gününü Yalıkavak Delta Hotels by Marriott’da kutlayan ünlü çift Derya Şen ve Ayvaz Akbacak ev hapsinden sonra bu tatile ihtiyacımız vardı ifadesinde bulundular.

O ÇOK SEVİLDİ

Azerbaycan’da komedi dalında en çok konser vermiş “Bu Şəhərdə” production bir çok film yapımcılığı ile birlikte yeni bir ilke imza attı. Seyircilerinin Türkiye’de de yoğun olduğunu ve sürekli yorumlar aldığını fark eden “Bu Şəhərdə” yapımcılığını üstlendiği “Kaynanamın vasiyeti” dizisini Türkçe Dublaj etmeye karar verdi. 7 bölümü yayınlanan dizinin sevilirse tüm bölümleri artık Türkçe de yayını yapılacak. Hatta gelecek dönemde Türkçe dizi ve film çalışmaları da yapılabilir.

YENİ BİR HEYECAN

Halk müziğinin usta yorumcusu Aynur Haşhaş, Voce müzik etiketiyle ve Selçuk Sal Küçük yapımcılığında yeni bir heyecana atıldı. Halk müziği dinleyicisinin gönlünde farklı yorumu ve kimseye benzemeyen tavrı, tarzı ile taht kuran Aynur Haşhaş, Anadolu rock müziğe kaydı. Söz ve müziği aşık Davut Sulari imzası taşıyan “Rakı Doldur Fincandan” isimli eseri usta müzik adamı Mustafa Arapoğlu aranjesiyle Anadolu rock tarzında yorumladı.

İSTANBUL AŞIĞI

Kuzey Irak’da yaptığı cover şarkılarla şöhret basamaklarını hızla tırmanan güzel şarkıcı ve oyuncu Jine Atroushi, gezmek için geldiği İstanbul’a aşık olduğunu söyledi. Yeni çalışmasının stüdyo işlerini tamamlayan başarılı sanatçı Jine Atroushi, menajerliğini üstlenen aynı zamanda yapımcı ve yönetmen olan Mohammed Jouri çektiği film için İstanbul’u tercih edince ziyaretine gelen sevilen yorumcu klip çalışması için şart koştu. Klip çalışmasını İstanbul’da yapmak isteyen ünlü sanatçı Jine Atroushi, İstanbul un tüm güzelliklerini göstermek ve o farklı renkliliğini yansıtmak istiyorum vurgusunu yaptı.

ONLAR ERDİ MURADINA

Usta film yapımcısı ve iş adamı Yasin Yıldırım ani bir kararla oyuncu Gözde Albayrak ile evlenme kararı aldılar. Birçok aşk filminde yapımcı olmak başka hayatın içinde kendi aşkımın filminde ilk adımı atmak çok başkaymış ifadesinde bulunan Yasin Yıldırım, aile arasında yapılan nişan töreniyle ömür boyu sürecek filmimize başladık vurgusunu yaptı. Adıyaman Mirdasi aşireti ağası olarak da tanınan iş adamı Yasin Yıldırım, sinema sektörüne girmesinin en büyük sebebi olarak da yöresini tanıtmak olduğunu vurguladı.

TECRÜBESİNE GÜVENDİLER

Merkezi Amerika,  Los Angeles, California’da bulunan ve Tremor Doyle, Alexa Khan, Nadira Akhonova ortaklığıyla kurulan Three Flames Pictures isimli film şirketi Türkiye’de çektiği “Shame” isimli gerilim, korku tarzındaki filmleriyle hedeflerini yüksek tutuyorlar. Sinema filminin senarist ve yönetmeni Kayhan Başoğlu, Herkes haklı olmayabilir ama herkesin, her yaptığının bir nedeni vardır, Shame filmi gerilimin gücünü tamamıyla hikâyeden alan ve derdini de gizemli şekilde anlatan bir film ifadesiyle yapımı özetledi. “Shame” isimli sinema filminin %80’lik bir bölümünün İngilizce çekildiğini sözlerine ekledi.

-----------------

MAKYAJSIZ GÜZEL

Ünlü model Cansu Taşkın, Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı. Günün erken saatlerinde alışveriş merkezine gelen Taşkın, dünyaca ünlü mağazaları gezerek alışverişin keyfini çıkardı. Alışveriş turu sonrası muhabirlere poz veren manken, gazetecilerle ayaküstü sohbet etmeyi de ihmal etmedi. “Merhaba arkadaşlar tatilden döndüm. Eksiklerim vardı, onları tamamladım. Bu arada beni de makyajsız yakaladınız.”dedi.

------------------

ÖNCE ALIŞVERİŞ SONRA YEMEK

Ünlü sunucu Ebru Destan, Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı. Alışveriş merkezinde spor ürünlerinin bulunduğu mağazalardan alışverişin tadını çıkaran Destan, daha sonra Meos Balık restoran geçerek  öğle yemeği yedi. Restoran çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan Destan. “Bu restoranın müdavimi olduk, her şeyi ile harika bir restoran." demek ile yetindi.

----------------

YENİDEN YENİ BAŞTAN

90’lar pop müziğin unutulmayan yıldızı Özbek popcu Şahsenem, stüdyo çalışmalarını tamamlıyor. Sözü Vural Şahin, bestesi Uluğbey Hekimoğlu’na ait olan “Göz Yaşlarım Anlatır” isimli eserle şöhret basamaklarını hızla çıkan usta yorumcu Şahsenem, uzun bir aradan sonra Uluğbey Hekimoğlu düzenlemeleriyle ilk şarkısının yeni sounduyla sevenlerinin karşısına yeniden çıkmaya hazırlanıyor.

ANALI KIZLI TATİLE ÇIKTILAR         

Geçtiğimiz haftalarda yayınladığı “Niye Hayat?” şarkısıyla radyo listelerinde yükselişe geçen başarılı sanatçı Yeşim Salkım, yakında başlayacak konserleri öncesi moral depolamak için kızlarıyla kısa bir tatile çıktı. Kızı Gizem Salkım ile denizde verdikleri pozu paylaşmaları üzerine takipçilerinden tam not aldılar. “Analı kızlı çok güzelsiniz” yorumları alan ikili, yakında bir kozmetik ürünü çıkaracaklarını da müjdelediler.

REKOR ONDA

Müzik piyasasında yaptığı klipler ve şarkılar ve güzelliği ile bir anda  dikkatleri üzerine çeken Çağla yaptığı cover şarkılar "Saz Mı Caz Mı" ,"Ara Beni" gibi şarkılar ile müzik camiasının en fazla konuşulan isimlerinden oldu. Sevenleri tarafından Cover kraliçesi olarak görülmeye başlandı."Saz Mı Caz Mı" ,"Ara Beni" adlı şarkıları ile müzik listelerinde zirveyi salladı ve 500 milyon izlenmeyi geçip bu dalda rekorlar kıran Çağla 25 yıl önce yapılan Of Aman Nalan'ın " Hadi Yarim" adlı sarkısını coverladı yep yeni bir sound ile müzik vitrinine sundu ve mekanlarda en çok dinlenme rekorunu elde etti.

SON TEKLİ

‘Benimle Yan” dünyanın yüzeyselliğine inat derinlerde kül olmaktan korkmadan yanmayı anlatıyor. Aşkın tutsak değil, özgürce bağlı hali. Daha ilk çalışmalarıyla uluslararası alanda ses getiren, yeni projeleriyle 20’li yıllara damgasını vurmaya hazırlanan Sena Şener, Pasaj Müzik etiketli yeni single'ı Benimle Yan’ tüm dijital platformlarda yayımladı.

BU KLİP ÇOK KONUŞULACAK

Ses sanatçıcı, Beste ve söz yazarı Gamze Akın’ İngiltere’de yaşayan ünlü genç dansçıları Yalansa Yalan sarkisinin klibinde bir araya getirdi. Her projesinde vizyonel dokunuşları ile farklılıklar yaratan Sanatçı, bu sefer de İngiltere’nin Basarili ödüllü dansçıları ile , ‘Yalansa Yalan’ şarkısının klibine farklı bir hava ve güzellik kattı. Klip Yonetmeligini, Gamze Akin'in ayni zamanda Prodüktörlünü yapan Hüseyin Özevlat’ın üstlendḡi bu pozitif enerji yüklü dolu klip çalışmasında, İngiltere’nin sahil kasabası Brighton'da keyifli sokak Grafiti ve ambiyanslarina yer verildi.