KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

Yaza hazırlanan ünlü yorumcu Zeynep Casalini saç makyajını Zeynep Acar un yeni kostüm danışmanlığını Murat Aytulum ve Kevser Sarıoğlu katkılarıyla Oben Çeliktürk’ün  yaptığı , fotoğraf çekiminde Ali Güllühalı’nın objektifine poz verdi. Konser çalışmalarına hızlı bir giriş yapan Casalini “Duvar” şarkısı klibinin sosyal medyada platformlarında milyonlarca kişi tarafından hala izlenip, dinlenmesinden çok mutlu olduğunu kalıcı işler üretmenin hep heyecanını yaşadığını söyledi.

---------------

EMEĞİMİN MEYVESİNİ ALMAYA GELDİM

Yaşamını Almanya’da sürdüren güzel oyuncu Ayşenur İnam, bıkmadan ve yorulmadan çıktığı oyuncu olma yolundaki çabaları yüzünü güldürmeye başladı. Rol aldığı sinema ve konuk oyuncu olarak yer aldığı dizi filmlerdeki performansıyla ödül töreninde gelecek vaad eden oyuncu ödülünü aldı. İnam “Benim için aldığım her ödül önemli çok sevdiğim ve emek verdiğim işle bir takdir kazanmış ve ödüllendirilmişim Almanya değil kuzey kutbunda olsam emeğimin meyvesini almaya gelirdim” dedi. 

----------

YENİDEN YALAN

O Ses Almanya yarışmasında “Yalan” şarkısındaki performansıyla tüm Türkiye’yi ve Avrupa’yı sesine hayran bırakan Zeynep Avcı, sevenlerinden gelen yoğun istek üzerine şarkıyı bir kez daha okudu. İnternette sadece yarışma kaydı bulunan ve milyonlarca kez tıklanan sözü, müziği Tan Taşçı’ya ait olan “Yalan” şarkısını Zeynep Avcı, stüdyoda yeniden okudu.

----------

EVLENDİ

Ünlü oyuncu Seda Tosun, sosyal medya fenomeni Taner Ataş ile nikah masasına oturdu. Önceden planlanmış bir evlenme teklifi almadığını ve planlanmış durumlardan hoşlanmadığını dile getiren güzel oyuncu Seda Tosun,’ Evde film izlerken evlenelim mi dedi, bende hemen tamam dedim, uzun zamandır böyle heyecanlanmamıştım doğaçlama birden olan daha romantik ve çekici geliyor ‘dedi.

-------

TAKVİM DOLDU

Arabesk müziğin başarılı sanatçılarından Ahmet Parlak, yaz boyunca hem Türkiye’de hem de yurt dışında konserler vereceğinin müjdesini verdi. Geçtiğimiz günlerde Almanya’da konser veren Parlak, önümüzdeki hafta İskenderun, Aydın, Salihli’de art arda konserler verecek. Yeni projesi için hazırlıklara başlayan Ahmet Parlak, Eylül ayına kadar yoğun bir konser takviminin olduğunu belirtti.

--------

İLK BAŞROL 8 ÖDÜL

Yapımcılığını Yalçın Çoban’ın yaptığı ve yönetmen koltuğunda İbrahim Bülbül’ün oturduğu “Nisan” isimli sinema filmi başrol oyuncusunu başarıdan başarıya taşıyor. Azerbaycan’ da çekilen “Nisan” isimli sinema filminin başarılı başrol oyuncusu Canan Nezirova, canlandırdığı karakterle 8. ci ödülünü aldı. Nezirova “ İlk başrol filmimle 8. Ödülümü aldım bu beni gururlandırdı’dedi.

---------

SAVURA SAVURA GELDİ

Stüdyo Trio yapımcılığında söz ve müziği kendisine ait olan “Savura Savura” isimli tekli şarkısıyla güzel yorumcu Nuray müzik severlerle buluştu. “Savura Savura” isimli eserin aranjör koltuğunda 3 başarılı isim Ferhat Uçar, S.Uğur Özcan, Deniz Arslan otururken ortak çalışmanın üstün performansını da sergilediler. “Savura Savura” isimli şarkının Klip yönetmenliğini Melih Kahveci üstlenirken, İzmit Gölcük nüzvetiye köyünde doğal güzelliklerinde tamamlandı. 

-----------

İRANLI ENİŞTE 

Ünlü sanatçı Lara geride bıraktığımız gün Aqua Florya AVM'de yeni sevgilisiyle birlikte objektiflere takıldı. Yanında ki beyefendiyi tanıyamayan muhabirlere İranlı sevgilisini tanıştıran ünlü şarkıcı voleybolcu sevgilisiyle çok mutlu olduğunu dile getirdi. Yani albüm çalışmasına başladığını da söyleyen Lara "Arabesk albümü de yapıyorum, stüdyoya girdim. Her ay bir şarkı çıkaracağım." dedi. 

----------------

ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

Özellikle çocuklar konusunda ve eğitim yolundaki hassasiyeti yakinen bilinen Ekin Akkaş, karne günü gelince Bodrum’daki çiftliği her şeyi bırakarak köy okullarında karne heyecanı yaşayan 150 çocuğu sevindirmek için koştu. Aldığı kıyafetleri çocuklara dağıtan Ekin Akkaş, karne sevinciyle birlikte çocuklara ikinci mutluluğu yaşattı. Bu yardım ve kampanyaları sadece dikkat çekmek ve imkânı olan kişileri harekete geçirmek için yaptığını dile getiren Ekin Akkaş “Biz birlik ve beraberlik içinde güçlüyüz” dedi.

-------------

HAZMEDEMEM

İmren Çapanoğlu’nu içindeki sevgiyi müzik aracılığıyla aktaran bir ruhum olarak özetleyen güzel şarkıcı, 5 single çalışmasının ardından yeni teklisi “Hazmedemem” ile sevenleriyle buluştu. Söz, müzik Ali Irmak ve Gökhan Beder imzası taşıyan “Hazmedemem” isimli eserin aranjör koltuğunda usta müzik adamı Yıldıray Gürgen yer aldı. 

----------

3 BOYUTLU ANİMASYON KLİP

Türkiye’nin en genç kadın yıldızı olmaya aday olan Alara Temoçin, yeni projesi “Sür’’ için çekilen klibiyle dikkatleri üzerine toplayacak. Vibe Global ve Özgür Mısral yapımcılığında dinleyiciyle buluşmaya hazırlanan “Sür’’ ün sözü ve müziği Alaca’ya ait. Şarkının aranjesini ise Soner Kırmızıgül ve Oktay Şahinler üstlendi. Çekimleri üç ay süren ve tam 5000 kareden oluşan 3D klibin yönetmen koltuğunda Salih Singin oturdu.

-------------

DÖNECEKSİN DİYE SÖZ VER

Genç jenerasyonun seri üretimleriyle göz dolduran isimlerinden Sevda Deniz Karali, farklı müzik stiliyle dikkatleri kısa sürede üzerine çekti. Ukulelesi ve cover’ladığı şarkılarla kısa sürede yol kateden genç şarkıcı, soft ama renkli tarzıyla güncel akımların dışında öncü yaklaşımıyla teklilerini yayımlamaya devam ediyor. Sıradaki tekli daha önce Yüksek Sadakat’in seslendirdiği ‘Döneceksin Diye Söz Ver’in yeni yorumu.

----------------

SÖZLER EŞTEN OKUMAK ONDAN

Türk Halk müziğin başarılı yorumcusu Ali Kemal Seven, eşi Elif Seven'in sözlerini yazdığı "Bahar Gözlüm " adlı single çalışmasıyla müzik severlerle buluştu. Aynı zamanda bağlamayı konuşturan adam diye de anılan sanatçı müzik yaşamına bir albüm ve altı single sığdırdı. 

----------

TÜRKİYE TURUNA ÇIKIYOR

Bir süre önce piyasaya sürdüğü ‘Çat Kapı’ isimli yeni teklisiyle büyük çıkış yakalayan ünlü şarkıcı  Anıl Alan, şimdi de festivallere gitmeye hazırlanıyor.Bir çok festivalden teklif alan Alan,’Yakında Edirne’den Kars’a Türkiye’yi karış karış gezip festivallerde sevenlerimle kucaklaşacağım’diye konuştu.