ÖDÜLE SEVİNEMEDİ

“Yılın Starları” ödül töreni gecesi Etiler No1903’de Enes Furkan Bilgiçli organizatörlüğünde gerçekleşti. Ülkemizde yaşanan orman yangınları ve yitip giden canlar gölgesinde tertiplenen gecede Derya Şen oyunculuk akademisi başarılarıyla ödüle layık görülürken, sevinemedi. Ekranların güzel ve usta oyuncusu Derya Şen “ Canım yurdum yanıyor, üzüntümden bir haftadır her gün ağlıyorum, toplum olarak birlik beraberlik zamanı bir tarafta mutluluk bir tarafta hüzün… Başarı ekip işi ödülü ekibim ve öğrencilerimle almak istedim” dedi. 

ÖRNEK DAVRANIŞ

Youtuber ve Influencer Demet Işıl Yılmaz, Manavgat’ta başlayan ve birçok ilde aynı anda yaşanan yangın felaketi için başlatmış olduğu kampanyalarla 100 bin TL’yi bulan yardım yaptı. Antalyalı olmasından dolayı kısa bir süre içerisinde koordine olan Yılmaz, önce doğru kontaklar buldu ve hemen arkasından hazırlamış olduğu listelerle yardım yapmayı bekleyen takipçilerini buluşturdu ve 1 günde 500 adet termos, 1 kamyon dolusu buz, soğuk su, göz damlası ve yanık kremi gibi afet bölgesi ihtiyaçlarını karşıladı.

ÇÖL MİSALİ

“Kuaförüm Sensin” ve “O Ses Türkiye” programları ile tanınan ünlü estetisyen Tevfik Bozdağ, yeni şarkısı Çöl Misali ile dinleyicileriyle buluşarak tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı. Tevfik Bozdağ'ın uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığı şarkısının sözü ve müziği Erdal Toprak, düzenlemesi Cem Coşkun ve Erdal Toprak imzası taşıyor. Şarkının klip çekimi için Çeşme’de bir otel kapatan genç sanatçının klip yönetmeni koltuğunda Yılmaz Barış Sevgen oturdu. 

TOKAT GİBİ CEVAP                     

Twitter da son dönemde ülkenin her yerinde çıkan yangınlara istinaden  "Ülkemizin geleceği için fidan bağışı yapabilen yapamayan herkes adına yapmak istiyorum. Bu tweetin alacağı her 100 Fav için 2 fidan dikiyoruz " diyen sosyal medya fenomeni Enes Batur'a güzel oyuncu Esra Sönmezer açtı ağzını yumdu gözünü. Sönmezer " 100 Fav için 2 fidan dikicen ? Ulan ( internet sayesinde ) milletin parasıyla son model arabalara binip konforlu hayat bir yaşıyorsun, kazandıklarınla fidan bağışlasana.. Onun yerine 2 Fidan Karşılığında milletten 100 fav bekliyorsun" dedi. 

YAZ SICAĞININ TATLI ESİNTİSİ

İlk tekli şarkısı “Efil Efil” ile müzik severlerle buluşan Dilan Şah, çıkış yapacağı proje için de bir yıl gibi bir süre araştırma yaptı. Söz ve müziği Murat Sağır imzası taşıyan “Efil Efil” isimli eserin düzenlemelerini usta müzik adamları Mustafa Arapoğlu ve Ozan Arapoğlu yaptı. Klip çalışması İbrahim Bülbül’ün yönetmenliğinde Dilan Şah performansıyla gerçekleşti.

ŞENAY AKAY EVLENDİ

Ünlü manken Şenay Akay, İş insanı Tarık Soner ile bir ömür boyu mutluluğa evet dedi. Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus'ta gerçekleştirilen nikah merasiminde çiftin nikah şahitliklerini Suat Kaşıbeyaz, Ebru Koçan ve Okay İnan yaptı.Aile arasında gerçekleştirilen sade nikahta Şenay Akay; Modacı Pınar Bent 2 tarafından kendisi için özel olarak hazırlanan bir gelinlik tercih ederken  Tarık Soner ise Sarar  marka bir damatlık tercih etti.

BU FİLM ÇOK KORKUTACAK

Türk Sineması’nın efsane oyuncularından Devlet Devrim, ilk kez ‘bir korku filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Müge Ymg Film Yapım tarafından çekimimine başlanacak olan ‘Garip İnsan’ filmde, ünlü oyuncu Devlet Devrim’in yanı sıra, Murat Tekin,Yaşar Yılmaz, Yusuf atasoy (Cocuk oyuncu, Serpil Örümcer, Refik Tekin, Mustafa Altınmakas, Arife Gülsüm üstün ve Akın Uğur rol alacak. Filmin yönetmenliğini Ferhat Bahadır yapacak.

HEDEFİ 12’DEN VURACAK

Müzik dünyasının genç yönetmenlerinden Samet Akkuş,yeni teklisinin klibi için kamera karşısına geçti.Kendi müzik firmaları Akademi Müzik ve Prodüksiyon etiketiyle tüm dijital platformlarda yer alacak klibin yönetmenliğini ise genç müzisyenin babası Rahmi Akkuş yaptı.

SETİ ÖZLEDİM

Muhteşem güzelliği ve oyunculuğuyla isminden sıkça söz ettiren Tuğba Alataş,önümüzdeki aylada çekimine başlanacak olan komedi sinema filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Pandemi nedeniyle uzun süredir, kameralardan uzak kaldığını dile getiren güzel oyuncu, ’Setlere tekrar döneceğim için çok heyecanlıyım’ diyor.

DÖN HADİ

Daha önce pek çok başarılı single çalışmasıyla müzikseverlerle buluşan Seda Sayan'ın yeğeni AyçaM, yeni şarkısını hayranlarıyla buluşturdu."Dön Hadi" adlı şarkısıyla hayranlarıyla buluşan AyçaM şarkısına da Bodrum'da oldukça renkli ve farklı bir klip çekti. Söz ve müziği Sertan Güçlü'ye ait olan Dön Hadi adlı şarkının düzenlemesinde Cem Özgür imzası var.

DÜŞ’ÜNCE

Geçtiğimiz mayıs ayında yayınladığı "Belki De” parçasıyla dikkatleri çeken, alternatif sahnenin genç isimlerinden İdil Ateş, “Düş’ünce” adlı yeni teklisinde Keven ile bir araya geliyor. Keven’in prodüktörlüğünü üstlendiği, İngilizce sözlerin ağırlıkta olduğu yeni parçada İdil Ateş, bu sefer Keven ile olan düetiyle karşımızda.

İÇİM ACIYOR

Sanat dünyamızın efsane ismi Emel Sayın, orman yangınları ile ilgili yıllar önce yaptığı ''Orman'' şarkısını gün yüzüne çıkardı.  Sanatçı, son günlerde yaşanan yangınlarla ilgili içinin çok acıdığını, ormanda yaşayan bütün canlılar için artık bir şeyler yapmanın zamanının geldiğini belirterek ''Ormanlar bizim nefes alanımız onları korumak zorundayız içim acıyor, içim yanıyor.'' dedi.