HAYDİ TAVLA OYNAMAYA

Popüler müziğin renkli kişiliği Gökçe, sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerin başında geliyor. Pandemi başlangıcından beri Marmaris'teki evinde eşiyle beraber hijyen kurallarına uygun bir yaşam sürdüren Gökçe, dönem dönem yazdıkları ve paylaştığı fotoğraflarla günde oluşturuyor. Gökçe, son yayınladığı Aksiyondayım şarkısının cesur video klibi ile de uzun süre konuşulmuştu. Genç sanatçı, geçtiğimiz gün instgram hesabına koyduğu seksi fotoğrafıyla kendisini takip eden hayranlarına 'tavla oynayalım mı?' çağrısında bulundu.

TÜRKİYE'Yİ  MALEZYA'DA TEMSİL EDECEK

Asya-Pasifik Yayın Birliği'nin her yıl düzenlediği ABU TV Şarkı Festivali'nde bu yıl Türkiye'yi oyuncu / şarkıcı Öykü Gürman temsil edecek. Öykü Gürman sözünü ve müziğine imza attığı 'Bir Sözüne' isimli şarkısıyla katılacak. Daha önce dört kez katıldığımız festival, bu yıl pandemi nedeniyle internet ortamında bütün ülkeleri temsil eden sanatçılar hazrıladıkları performans ve tanıtım videoları ile boy gösterecek.

MELİSA ÖZMEN’NİN YALISINDA

Sosyetik güzel, yerli Paris Hilton lakabıyla tanınan Melisa Özmen Çengelköy’deki boğaz manzaralı yalısında program sunucusu Vahe Kılıçarslanı ağırladı. Misafirperverliğiyle tanınan genç sosyetik Melisa Özmen ve Birumder Derneği başkanı annesi cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Tülay Özmen yalısında hoş vakit geçirdiği samimi ev hallerini Star Tv izleyicileriyle paylaştı.

KIZIMLA İLK TURUM

Galatasaray'ın sezon başı transfer ettiği genç futbolcu Emre Kılınç, Aqua Florya AVM'de objektiflere takıldı. Geride bıraktığımız ay dünyaya gelen kızı Elisa ile birlikte görüntülenen Kılınç, ”Kızım için alışverişe çıktım ve birlikte ilk kez dışarı çıkıyoruz. Her şey yolunda çok şükür.” dedi. Avm’de bulunan bebek ürünlerinin satıldığı mağazaları gezen baba-kız, alışveriş turları sonrası vale noktasından aracını alarak alışveriş merkezinden ayrıldılar.

EL ELE ALIŞVERİŞ

Anadolu Efes basketbol takımının yıldızı Vasilije Micic, Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı. Kız arkadaşı ile geldiği AVM’de dünyaca ünlü mağazaları dolaşan Micic, bir an olsun kız arkadaşının elini bırakmadı. İkili alışveriş sonrası özel araçlarına binerek AVM’den ayrıldı.

2 DERECE SOĞUKTA KLİP

Deniz Gençay, "Efkar" isimli şarkısını piyasaya sürdü."Big Sound İstanbul" etiketi ile dijital platformlarda yerini alan ve kliplendirilen “Efkar” şarkısının sözleri Günay Çoban'a, müziği Ufuk Doğan'a, aranjesi Cüneyt Ertaç'a ait. Klip yönetmenliğini ise Karadeniz türküleriyle tanıdığımız Sinan Yılmaz yaptı. Almanya'da tarihi bir sarayın önünde, büyük bahçesinde 2 derece soğukta 10 saatte tamamlanan klip ve şarkı sosyal medyada oldukça ilgi gördü.

EFSANELER İLK KEZ AYNI ALBÜMDE!

Arabesk müziğin başarılı temsilcilerinden Arif Susam, kariyerinin en özel parçalarından oluşan ‘Best Of’ albümüyle müzikseverlerle buluşuyor.  Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle yayınlanan ‘Best Of Arif Susam’ albümünde sanatçıyı yakın dostları Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen de yalnız bırakmadı. Ümit Besen ‘Sevenler İçin’ şarkısında Arif Susam’a eşlik ederken; Cengiz Kurtoğlu da ‘Sabaha Kadar’ şarkısında Susam ile unutulmaz bir düete imza attı.

ÜNLÜ SANATÇI KORONAYI 2 KEZ YENDİ

Ünlü sanatçı Ekin, sunuculuğunu yaptığı Televizyon programı için Almanya’ya gittiği sırada korona virüse yakalandı. Almanya’da karantinaya giren sevilen sanatçı 15 gün sonrasında tetkikler sonucu negatif çıkmasıyla derin bir nefes aldı. Yurt dışından gelen yine bir akrabasından geçen korona virüs bu kez usta sanatçıya zor günler geçirtti. Ekin “Hayatımın en zor ve endişeli günlerini yaşadım ben atlattım bir daha bir şey olmaz demeyin ben 2 kez yaşadım ve ölümle burun buruna geldim’dedi.


SEN ÇAL KAPIMI’NDA

Geçtiğimiz günlerde Mucize Doktor dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Nihan Şahenk şimdi de Sen Çal Kapımı dizisinde Suzi karakteriyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda sözü müziği Can Temiz, düzenlemesi Ali Rıza Şahenk'e ait Avrupa Müzik etiketli 4. Single'ı "Uzakta Daha Güzelsin'in hazırlıklarını tamamlayan Nihan çıkış tarihi için gün sayıyor.

2021’E HAZIR

Başarılı sanatçı Mehmet Ali Babar,yeni projeleriyle 2021’e damga vurmaya hazırlanıyor. Pandemi nedeniyle bir süredir projelerini askıya almak zorunda kaldığını belirten Babar,’İnşallah yeni yıl tüm dünyaya sağlık getirir. Virüs katilinden kurtulduğumuz yıl olur. Yeni yılda hayranlarımın beğeneceği bir birinden güzel projelerle müzik dünyasında bir ilke imza atacağım’diyor.

EBRU ELVER'DEN YENİ ŞARKI

Ebru Elver, güçlü yorumuyla seslendirdiği “Gelsene Yanıma” ile sevenleriyle buluştu.Sözü ve müziği Ebru Elver'e ait olan, aynı zamanda yönetmenliğini kendisinin yaptığı, aranjesini Olcay Demirci’in üstlendiği ve görüntü yönetmenliğini Murat Tuncel’in yaptığı şarkı, Azka Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.


  

DUDAKLARI ESKİ HALİNE GELDİ

Türk pop müziğinin güçlü kadın vokallerinden Lara, yaz sonu Alanya'da geçirdiği trafik kazasından yiğeniyle mucize eseri sağ kurtulmuş ama bir süre hastanede ve evde yatarak eski sağlığına kavuşmuştu. Ankara'nın en ünlü estetik cerrahlarından Ergin Işık'a kendini teslim eden Lara, 2 saat süren özel bir teknikle dudaklarından operasyon geçirdi. Şekil bozukluğu, ödem ve parçalanma ile kopmaları yeniden şekillenmesini için korona tedbirlerinde gerçekleşen operasyon sonrası Lara, 2 hafta süren iyileşme sonunda dudaklarının yeni görüntüsünü sosyal medya hesaplarından paylaştı.

ZARA ‘DERİN AŞK 4’

Evrensel Müziğin güçlü yorumcusu Zara, Derin Aşk’ ismini verdiği arabesk albüm serisinin dördüncüsü ile müzikseverlerle buluşuyor. Poll Production by Polat Yağcı etiketi ile piyasaya çıkacak olan ‘Derin Aşk 4’ albümünde birbirinden değerli müzik adamlarının imzası bulunuyor. Her tarzda söylediği şarkılarla geniş bir müzik yelpazesine sahip olan Zara, söylediği arabesk şarkılarla büyük yankı uyandırdı. İstek üzerine serinin dördüncüsünü dinleyicilerin beğenisine sunan sanatçı, birbirinden güçlü 10 şarkının yer aldığı ‘Derin Aşk 4’ ile yine iddialı geliyor.

FERDİ TAYFUR'UN TEK VELİHATI BENİM

Ferdi Tayfur'a benzerliği ile tanınan Ferdi Gürses  ''Ağlattın Beni'' ve ''O Kadın Nerde?'' isimli yeni şarkılarını piyasaya çıkardıktan sonra gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Gürses ''Ferdi Tayfur'un bir tek velihatı benim. Gürses usta sesleri yaşatmak bana gurur verir bende sevgili Abimin o güzel sesini sesimle tamamlayacağımı düşünüyorum. en önemlisi onu temsil etmek ve ona onun sevenlerine layık olmaktır. Bunu yapacağımdan kimsenin endişesi olmasın Ben Ferdi Gürses olarak Allah bu güzel sesi vermiş , bende ömrüm olduğu kadarıyla şarkı söylemeyi sürdüreceğim’dedi.