GÜLÜCÜK HİKAYESİ

Hababam Sınıfı'nın 'Bacaksız' lakabıyla gönüllerde taht kuran Tuncay Akça "Bir gülücük hikayesi" adlı kitabıyla sevenleriyle buluştu. Münir Özkul,Adile Naşit, Halit Akçatepe, Şener Şen, , Ayşen Gruda, Tarık Akan gibi Türk Sinemasının usta oyuncularının rol aldığı unutulmaz Hababam Sınıfı'nın en küçük öğrenci rolünü üstlenen Tuncay Akça, son günlerde hayli mutlu görünüyor. Yıllarca hayalini kurduğu ve hayatını anlatan "Bir gülücük hikayesi" adlı kitabını piyasaya çıkaran başarılı oyuncu "Herşeye rağmen hayata gülün" diyerek mutluğunu dile getiriyor.

HAYALİ GERÇEK OLDU

Türkiye’de açtığı güzellik merkezi zincirleri ve kozmetik markası ile adından sıkça söz ettiren başarılı iş kadını Neslim Güngen, birçok kadına iş olanağı sağlerken bir yandan da müzikal yolculuğunda hayallerini gerçekleştirmeye başladı. Sinan Akçıl ile birlikte seslendirdiği şarkısı “Mecburum Sana” Youtube’da kısa sürede Trendler Listesi’nde yükselişe geçerken, 2 milyon izlenme sayısını geçti.

GEZDİ YAZDI ÖDÜL ALDI

“Bakmadan Gezme” isimli gezi programıyla dikkatleri üzerine çeken Tuğçe Şen Baş, bu kez gördüklerini yazarak ödül aldı. Yeşilçam medya tarafından bu yıl 16. sı düzenlenen Akdeniz ödülleri gecesinde Tuğçe Şen Baş’a en iyi yazar ödülü verildi. TV programındaki samimiyet imajını yazılarında da kullandığını ifade eden başarılı programcı ve yazar aynı yolu iki işinde başarıyla yürüyor. Başarılı yapımcı ve sunucu “Bakmadan Gezme isimli program ve aynı başlık altındaki yazılarımın ödüllendirilmesi beni onurlandırıyor fakat samimi tavrımın izleyici ve okuyucularım tarafından takdir görmesi benim işimdeki tacım” dedi. 

DOĞUM GÜNÜNÜ BAĞIŞLADI

20 Ağustos’ta doğum gününü kutlamaya hazırlanan oyuncu Gökçe Eyüboğlu afetlerden dolayı ülkece geçirdiğimiz zor süreçlerde İyilik paylaş platformu üzerinden Türk Eğitim Vakfı için kampanya açarak doğum gününü bağışladı. Yaşanılan felaketler nedeniyle eğitimine devam edemeyecekler için afet bursu çalışmalarına başlayan TEV’in kampanyası için doğum günü bağış kampanyası başlatan Gökçe Eyüboğlu’nun hayranları, oyuncunun kampanyasına kayıtsız kalmadı.

İÇİMİZDEN BİRİ

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yeni sezonda Show TV’de yayınlanacak olan, başrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek’in yer aldığı “İçimizden Biri” dizisinin Marmaris’teki setinden ilk kareler yayınlandı.  Marmaris’te çekimleri devam eden İçimizden Biri dizisinin genel hikaye, senaryo ve yönetmenliğini ise başarılı isim Ersoy Güler üstleniyor. 

SELAMİ ŞAHİN ESTİRECEK

Türk müziğinin duayen sanatçısı Selami Şahin, birbirinden seçkin eserleriyle 3 Eylül Cuma akşamı, İstanbul Fişekhane sahnesinde sevenleriyle buluşacak.  Dillerden düşmeyen şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşatacak olan Selami Şahin, sahnelere olan özlemini binlerce kişiyle aynı anda paylaşacak. 

DOĞUM GÜNÜNDE TESCİL BELGESİNİ ALDI

Popçu Tuğba Ünal, bir süre önce adını tescilletmek için başvuruda bulunmuştu. Doğum gününü kutlayan Ünal, tescil belgesini de aldı. Adına marka çıkarmak için hazırlıklara başladığını duyaran Tuğba Ünal "Tam bir doğum günü hediyesi oldu. Pandemi nedeniyle e-ticaretin, internet ortamında alışverişin ne kadar önemli olduğunu gördüm. Kendime bir B planı yaptım. Önümüzdeki günlerde bir sürprizim olacak" dedi.

HOBBİT KADAR MUTLUYUM

Geçtiğimiz günlerde tanışma yıl dönümlerini kutlamak için İstanbul'a çok kısa mesafede bulunan Kocaeli Darıca'daki Hobbit köyünü ziyaret eden Aydilge ve eşi Utku Barış Andaç, renkli karelere imza attı.Lüks tatil köyleri yerine, Hobbit köyünü tercih eden çift, adeta çocukluklarına geri döndü. Yüzüklerin Efendisi serisinin vazgeçilmezi olan Hobbitlerin köyünden esinlenerek yapılan köyde, kendini çok mutlu hissettiğini söyleyen Aydilge, ''Boyum da Hobbitler gibi kısa olduğu için bu evler tam bana göre!'' diyerek espri yaptı.

BENİ DİNLE

Müziğini tek bir tarza sınırlamayı sevmeyen Nilhan, bu kez bambaşka ve alışılmışın dışında Afropop, Afrobeat bir yaz parçasıyla karşımızda. Pandemi sürecinde yayınlamaya başladığı coverları ile sosyal medyada ses getiren Nilhan, üniversite eğitimini Londra’da Queen Mary University of London’da sürdürüyor. Londra’daki eğitimi sırasında birçok farklı kültürle bir araya gelme imkanı bulan Nilhan, bu kültür zenginliğini müziğine yansıtarak evrensel nitelikte projeler ortaya çıkarıyor. 

KURUÇEŞME MERVE'YLE IŞIL IŞIL

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde Merve Özbey seriye damga vurdu. Cihan Nacar imzalı somon rengi ipek elbisesiyle sahneye çıkan güzel yorumcu, açılışı sevilen şarkısı 'Vuracak'la yaptı. 'Yaramızda Kalsın'da, parçanın bestecisi Onurcan Özcan'nın fotoğrafı led ekrana yansıtıldı. Özbey, "Alkışlar Onurcan Özcan için, lütfen telefonlarınızın ışıklarıyla eşlik edin" dedi ve Kuruçeşme ışıl ışıl oldu. 

HERKES BENİMLE COŞACAK

Sibel Gürbüz, sözü müziği kendisine ait “sağ sol” şarkısını geçtiğimiz günlerde yayınladı. Şarkının aranjesi Suat Aydoğan’a ait. Klibin yönetmenliğini ise İzzet Başlak üstlendi.  Aynı zamanda film senaristi olan ve yazdığı sözlerle de adından sıkça söz ettirecek olan Gürbüz, yaza iddialı bir şarkıyla girdi.

YALNIZ DÜNYA

Elektronik müzik triosu Existeins'ın, Canay Doğan ile hazırladığı yeni teklisi "Yalnız Dünya" tüm dijital platformlarda! 2018 yılından beri birlikte müzik yapan, elektronik müzik üçlüsü Existeins’ın yepyeni bir sound ile karşımıza çıktığı, alternatif sahneden genç müzisyen Canay Doğan’ın ise vokalleri üstlendiği “Yalnız Dünya” BBI Music Co. etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.

HİNT KUMAŞI

İlk şarkısı Dünden Kalan Masal ile müzik dünyasına attığı başarılı adımlarıyla tanınan genç sanatçı Eda Defne, yepyeni şarkısı Hint Kumaşı ile müzikseverlerin karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor. Hint Kumaşı adlı yeni şarkısıyla dillere dolanan bir çalışma ortaya koyan Eda Defne, dinleyicileri etkisi altına alıyor. Sözleri ve müziği Eda Defne’ye ait olan şarkının düzenlemeleri Anıl Şallıel imzası taşırken, mix ve mastering'i Emre Yazgın tarafından gerçekleştirildi.