HAMLET AVRUPA’DA YARIŞACAK

Yeni nesil içerik platformu Gain’in iddialı yapımı, yönetmen Kaan Müjdeci’nin yazıp yönettiği ilk dizisi “Hamlet”, Avrupa’da sadece dizilere adanmış en büyük etkinlik olan Series Mania’da dünya devleriyle yarışıyor. Dünya çapında iddialı yapımların yarıştığı Series Mania’ya Türkiye’den seçilen ilk proje olan “Hamlet”, Uluslararası Yarışma bölümünde İtalya, İzlanda, Norveç, Almanya, Fransa, İsrail ve Danimarka’dan Hbo Max, Arte, Zdf gibi dünya lideri yayıncıların dizileriyle rekabet edecek.

BENİMLE KAL

Pamela, Çelik'in tirbute albümü Devir Değişti'de yorumladığı 'Benimle Kal' projenin ikinci video klibi olarak yayına girdi. Şarkının söz ve müziği Çelik'e düzenlemesi İskender Paydaş'a ait. Klip Kilyos ve Milyon Beach'te Said Dağdeviren ve İdil Dizdar yönetmenliğinde çekildi.

ACELEM YOK

Son günlerde yetenekli birçok genç oyuncuyu ekranlarda görmeye başladık. Yakışıklığı ve oyunculuk yeteneği ile dikkat çeken Cenk Antep’te genç yıldız oyuncu adaylarından. Birçok dizi ve reklam sektöründen teklifler alan Cenk Antep‘’ Oyunculuk hayalim ama şu an hem eğitimimi sürdürüyorum hem de oyunculuk dersleri alıyorum. Gelen teklifler tabi ki hoşuma gidiyor ve bana gurur veriyor. Fakat hata yapmak istemiyorum.. Daha önümde uzun yıllar var. Bu işin eğitimini tamamlayıp sektöre öyle giriş yapmak istiyorum. ‘’ dedi. 

YAZ’IN TÜRKÜSÜ

Başarılı sanatçı Ayşe Dinçer'in Ares Müzik etiketiyle yayınlanan tekli çalışması ''Ölem Ben'' Ayşe Dinçer youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu. Sözleri anonim olan “Ölem Ben” türküsünün müzik yönetmenliği ise Ufuk Uzun üstlendi.

ANNELİK DUYGULARIMI COŞTURDU

Çekimleri ülkemizde yapılan ve birçok ülkede festivaller sonrası gişe yarışına girecek olan “Shame” isimli sinema filminin yapım ortağı ve oyuncusu Nadira Akhonova, içindeki yanan ateşi paylaştı. Uluslararası birçok platformda başarılarıyla ön plana çıkan Merkezi Los Angeles, California’da bulunan Three Flames Pictures, film şirketinin ortağı ve sevilen oyuncusu Nadira Akhonova, filmde bir anneyi oynarken rolün içinde gerçek duyguları yaşadığını ve özel hayatındaki eksiği hissettiğini vurguladı. 

YARE GİDİN TURNALAR

İlk Albümü ‘Yar Nerdesin İle müzik dünyasına adım atan ,’Ben Bir Yaralı Ceylanım’ türküsüyle sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Sevtap Sonu, yeni türküsü ‘Yare Gidin Turnalar’ ile yeniden sizlerle. Akkiraz Müzik etiketiyle dijital platformlardaki yerini alan güzel sanatçının türküsü şimdiden listeleri zorlamaya başladı bile.

ÜNLÜ İSİMLERLE  AYNI SAHNEDE

Tiyatro sahneleri pek alışık olunmayan tarzda bir komedi ile perdelerini açıyor. Bu Tiyatro’nun yeni oyununda Can Yücel, Cemal Süreya, Edip Cansever, Orhan Veli, Neyzen Tevfik, Aydın Boysan gibi isimler bir masada toplanıyor. Etik Alkol isimli oyun Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.

AZERİ GÜZEL COŞTURACAK

Sahneye ilk adımını 1996 yılında atan Nazperi Dosteliyeva ‘Kimə Deyim Bu Dərdimi’şarkısı ile tüm platformlarda müzikseverlerle buluştu. Sözleri Zeynəb Gəncəli'ye ait olan şarkının müziği ise Hikmət Aslan imzası taşıyor. Müzikal kariyeri boyunca 25'in üzerinde tekli ve 3 albüm yayınlayan başarılı sanatçı; Azerbaycan Devlet Televizyonu ve Radyosu'nda da görev yapmaktadır.

SEVDA YELİ

Türk Halk Müziği’nin sevilen isimlerinden Sevda Kaya, ’Sevda Yeli’ isimli ilk şarkısını piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla isminden sıkça söz ettiren Sevda Kaya. Söz ve müziği kendisine ait ‘Sevda Yeli’adlı şarkısının klibi içim kamera karşısına geçti. Sanatçı ,önümüzdeki günlerde dijital platformlardaki yerini alacak olan şarkısının büyük ses getireceğini iddia ediyor.

AŞİRET’İ ÇOK SEVDİ

Geçtiğimiz günlerde film yapımcısı ve iş adamı Yasin Yıldırım ile nikah masasına oturan sevilen oyuncu Gözde Albayrak’ın mutluluğuna diyecek yok. Adıyaman Mirdasi aşiretine gelin giden güzel oyuncu,’Eşim aşiretin ağası olarak ta tanınıyor. Ağa eşi,aşiret gelini olmak beni çok heyecanlandırdı. Aşiret mensuplarının ilgisi karşısında çok duygulandım’dedi.

AMSTERDAM İSTANBUL HATTI

Serenad Bayraktar’ın yeni teklisi “Kolay Gelir” Gtr Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. “Kolay Gelir”in söz ve Müziği Serenad Bayraktar’a ait olurken, düzenlemesi ise Genco Arı imzası taşıyor. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan “Kabul Ettim” ve “Hissediyorum” şarkılarının ardından Amsterdam İstanbul hattında durmaksızın üretmeye devam eden trompet sanatçısı Serenad Bayraktar, pandemi ile hasret kalınan enerjiyi dinleyicilere aktarmayı hedefliyor. 

PARİS'TE BİR TÜRK HANIMEFENDİSİ

Uzun yıllardır Paris'te yaşamını sürdüren özgün müziğin başarılı yorumcusu Burçak Kaya, sanatçı kimliği ve yardımsever kişiliğiyle Türk gurbetçilerimizin ve Paris halkının gönlünde taht kurmayı başardı.  Müzik yaşamının yanısıra, restauran işletmeciliği ve aynı zamanda emeklilik danışmanlık hizmeti veren Burçak Kaya, düzenlediği yardım geceleriyle dikkat çekiyor. 

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Muhteşem güzelliği ve oyunculuğuyla göz dolduran Semra Güzel,doğum gününü sevenleriyle birlikte kutladı.  Güzel ,‘Yaşım kaç olursa olsun, ne işle meşgul olursam olayım, hayatın asıl gayesini fısıldayan, gizliden beni izleyen ve tebessüm eden bir çocuk eşlik etti bana... Hayattan zevk almayı bilen ama hedefleri uğruna kendini hırpalayan, aceleci, sabırsız bir o kadar da sevimli mızmız bir çocuk... Hiç ama hiç terketmeye de niyeti yok.  Hayat acısıyla, tatlısıyla eğitmeye, öğretmeye, ders vermeye devam ediyor, insan olmanın hakkını vermemizi istiyor’dedi.