GUINNESS REKORLAR KİTABINA BAŞVURUYOR!

Halk müziği ve Fantezi müziğin önde gelen isimlerinden başarılı sanatçı Hasan Yıldırım, 'Tek Tek'in gördüğü ilgiden bir hayli memnun. 1 hafta da 1.888.512 kişinin YouTube'dan izlediği şarkı Barış Engürlü'nün yeni düzenlemesiyle büyük beğeni topladı. Yıldırım, söz ve müziği Ömer Önder Güney'e ait 'Tek Tek' adlı şarkı da 90 kez 'Tek' kelimesinin geçtiğini belirterek, çift olarak 45 kez 'Tek Tek' sözünün aynı şarkıda yer aldığını belirterek Guinness Rekorlar Kitabı'na başvuracağını söyledi.

ENGELLİ HAYRANINI KIRMADI

Geçtiğimiz gün Bursa’da  sahneye çıkan Arabeskin usta sesi Cansever, engelli bir hayranının istediği şarkıyı okudu. Engelli hayranıyla özel olarak ilgilenen Cansever, 'Sizler Allah'ın yeryüzündeki meleklerisiniz, sizin isteğinizi kırmak ne haddime' ifadelerine yer verdi.

GELİRİ SOKAK HAYVANLARINA

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Buse Özde, ‘Bal’ isimli teklisini piyasaya sürmenin mutluluğunu yaşıyor. ''Buse Özde'', yıllar önce sahiplendiği kedisi ''Bal''ın kendisine getirdiği şansa inanarak, şarkının gelirinden gelecek para ile sokak hayvanlarına bağış yapacağının bilgisini verdi.  

EKİM AYINA FİLM SÖZLEŞMESİ

Oyunculuk dünyasındaki hızlı çıkışına devam eden Sultan Sarohan, Ekim ayında çekimleri başlayacak olan sinema filmine şimdiden imza attı. Yeni sezonda 4 filmiyle beyaz perdede gövde gösterisi yapmak isteyen yapımcı Medet Dolaş, “Zehirli Tohumlar” isimli yapımın ardından yeni filmi “Sen Benim Çocukluğumsun” için çalışmalara başladı. İlk imzayı Mardinli güzel olarak tanınan Sultan Sarohan’a attıran Medet Dolaş, güçlü bir oyuncu kadrosunu bir araya getireceğini vurguladı.

KADINLARIN RUHUNA DOKUNACAK

Ebru Polat sahibi olduğu "Ebru Polat Cosmetics" isimli markasındaki ürünleri "Kadın Sığınma Evleri"nde kalan kadınlara ücretsiz ulaştırıyor. Gelen talepler doğrultusunda kayıtsız kalmayan Polat, "Bir kadının bile ruhuna ve kalbine dokunabilirsem benden mutlusu olmaz. Biz birlikte güçlüyüz. Onlar yeter ki iyi olsun, ben ürünlerimi seve seve yolluyorum ve tüm Türkiye'ye de yollarım." dedi.

-------------

KAPADOKYA ALIŞVERİŞİNDE

Çekimleri tüm hızıyla devam eden ve 6 Eylül Pazar akşamı seyirciyle buluşmaya hazırlanan, Maria ile Mustafa dizisinin güzel oyuncusu Jessica May, geçtiğimiz gün Aqua Florya AVM’de görüntülendi. Kapadokya’da akşamların çok soğuk olduğunu söyleyen May; “Kapadokya’ya ilk kez çekimler için gittim. Sabahları çok sıcak, akşamları çok soğuk oluyor. Kapadokya’da gün içinde 4 mevsimi yaşıyoruz, bu yüzden sete dönmeden önce kışlık alışveriş yapmaya geldim.'' dedi.

--------------

AT BİNME EĞİTİMLERİ ALIYORUM

Güzel oyuncu Sevda Erginci, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi. Yasak Elma dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu, yeni bir projede yer alacağının müjdesini verdi. TRT'de yayınlanacak yeni bir  projede yer alacak olan güzel oyuncu, ''at  binme eğitimleri alıyorum. İlk başlarda zorlansam da şimdilerde dört nala koşturuyorum'' diye konuştu.


UYDUDA BİR NUMARA

Başarılı şarkıcı ve oyuncu Erdal Cin, Kanal34’te yaptığı ‘BY Cin show’programıyla başarıdan  başarıya koşuyor. Her hafta bir birinden ünlü isimleri konuk eden Cin,tek hedefinin TV dünyasının en iyileri arasında yer almak olduğunu söylüyor.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Yapımcı ve İş insanı Faruk Özdemir, doğum gününü sanatçı dostları ve yakın arkadaşları ile Kireçburnun’da bulunan Tarihi Ali Baba Balık Restaurant’ta kutladı.Faruk Özdemir – Nadire Özdemir çifti konukları ile tek tek ilgilendi.Özel olarak hazırlanan doğum günü pastasını doğum günü şarkısı eşliğinde kesen Faruk Özdemir, kaç yaşına girdiğini soranlara ser verip sır vermedi.

SEVDA GİRAY’I AĞIRLADI

Yerli Paris Hilton Melisa Özmen boğaza hakim görkemli yalısında sanatçı Sevda Giray’ı ağırladı ve ikili hayata dair derin bir sohbet gerçekleştirdi.Sosyetik Güzel Melisa Özmen’in sohbette yapmış bulunduğu çarpıcı açıklamalar da dikkat çekiciydi.

ANTALYA’DA BULUŞTULAR

Güzellik dünyasının duayenlerinden Kübra Kehribar,Sibel Aydemir,Zeynep Taşar,Tuğba Kehribar Yıldız, Yavuz  Selim Yıldız,sektörün bütün  yeniliklerini içeren Beauty Trend 2020 Antalya etkinliğinde bir araya geldiler. Duayenler,yeni projeleriyle güzellik dünyasında fırtınalar estireceklerini söylediler.


SAHNEDE COŞTU

Güzel oryantal Sultan Eyha,ünlü sanatçı Kibariye ile Florya Sahne Şerbet’te  sahneye çıktı. Sultan Eyha,Fettan  bakışları,muhteşem güzelliği ve kendine has dans figürleriyle  coştu ve coşturdu. Ünlü oryantal ayakta alkışlandı.

KIZ KULESİNDE KLİP ÇEKTİ

Serkan Kaya, yepyeni bir single ile sevenleriyle buluşuyor. Söylediği her şarkısı dillerde pelesenk olan Kaya, yeni şarkısı ‘Yaradanım’ ile de iddialı geliyor. Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle yayınlanan şarkının sözü Hakkı Yalçın, müziği ve aranjesi Ceyhun Çelikten, müzik yönetmenliği ise Veysel Samanlıoğlu imzası taşıyor. Karşılıksız aşkın anlatıldığı ‘Yaradanım’ için İstanbul’un efsanevi aşk hikayesine sahip tarihi mekanı Kız Kulesi seçildi.


SINIRLARI ZORLUYOR

Hadise, uzun süredir üzerinde çalıştığı, üç şarkıdan oluşan EP’sinin merakla beklenen ilk teklisi ‘Küçük Bir Yol’u Pasaj Müzik etiketiyle 3 Eylül Perşembe tüm dijital platformlarda yayımladı.Hadise, alışkın olduğumuzdan çok farklı olarak, şarkı sözlerinin hassas unsurlarını dokunaklı yaylılar, gitarlar ve daha fazlasıyla dolu muhteşem aranjmanla harmanlayarak müziğindeki sınırları zorluyor.