FİLM TEKLİFİ

Pazarda mandalina sattığı esnada söylediği şarkılardan dolayı yıldızı parlayan Veysel Mutlu, ''Vay Anam Vay'' isimli yeni single çalışmasını yayınladı. Son şarkısının klibinde gösterdiği başarılı performansından hemen sonra, dizilerin yanı sıra sinema filmlerinden de teklif almaya başladığını açıkladı.

---------------

ANAOKULU  AÇTI

Ekin Akkaş ve eşi Peri Akkaş ile Güzel Bahçeşehir’de bir Anaokulu açtı. MS.PERİ Kindergarten adı altında hizmete açılan okulun amacının, Avrupa'daki eşdeğer okullar seviyesinde hizmet vermek olduğunu ifade eden Ekin “Eşim üniversiteyi Almanya’da bitirdi. Eğitim sistemini çok iyi biliyor, ikimizde çocukları çok seviyoruz, böyle bir yatırımla çocuk sevgimizi, çocuklara güzel eğitim vererek tatmin etmek istedik. Eşim Peri Akkaş 25 yıldır birçok okula danışmanlık ve idarecilik hizmeti sundu tecrübeleriyle en güzelini açtık” dedi. 

---------------

PARLAYAN YILDIZ

Atv de yayınlanan Kimse Bilmez dizisinde oynyan Zeynep Elçin oyunculuğu ve güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı.Daha önce Rüzgarın Kalbi, Kırlangıç Fırtınası, Göz Zamanı, Savaşçı gibi dizlerde oynayan  başarılı oyuncu Zeynep Elçin “Kimse Bilmez dizisinde” Duygu karakterine hayat veriyor.Güzel oyuncu Zeynep Elçin oyunculukta yurt dışına açılmak için çalışmalara başladı. Elçin oyunculukta sınırlarının olmadığını söyledi.

----------------------

BAKKAL MAHMUDUN KIZI

Alternatif müziğin güçlü sesi Rojin, “Bakkal Mahmudun Kızı” Türkü  proje albümünü RBI& DMC etiketiyle sevenleriyle paylaştı. Bir yıla aşkın süredir üzerinde çalıştığı 5 şarkılık proje albümü için, 16 yıl sahne aldığı türkü barlarda hem kendisinin yoğunlukla söylediği hem de dinleyicilerinin en çok istekte bulunduğu türküleri aranjör Erdem Altınses ile birlikte minumum enstrumanın kullanıldığı akustik bir proje albümüne imza attı

----------------------

YEDİRMEZLER AGA

Yapımcılığını Cinemedya ve Murat Şahin’in üstlendiği “Kral Midas’ın Hazinesi Yedirmezler Aga” sinema filminin yönetmenliğini  Mesut  Çetin’in yaptığı, Başrolünde İsmail Baki Tuncer yer aldığı , güçlü bir oyuncu kadrosunda Orhan Aydın, Ufuk Kaplan , Serkan Şengül, Yaşar Alptekin ,Tevfik İnceoğlu Aleyna Dalveren, Hayta İsmail , Seda Keskol ve Mehmet Ali Tuncer olmak üzere birçok usta ismin dahil olduğu film, Eskişehir’de ve Frig Vadisi’nde zorlu koşullar altında çekildi. Bir define macerasının anlatıldığı “Kral Midas’ın Hazinesi-Yedirmezler Aga”, komik öyküsünün yanı sıra iddialı aksiyon sahneleriyle de dikkat çekiyor. “Kral Midas’ın Hazinesi Yedirmezler Aga” 13 Eylül’de vizyona giriyor.

------------------

GEÇER DEDİ

Sahne performanslarıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan Kübra Can, Sezen Aksu'nun söylediği, kendisinin de çok sevdiğini belirttiği ''Geçer'' adlı şarkı için bir cover çalışması yaptı ve müzik severlerle buluşturmuş oldu. Sezen Aksu tarafından sözleri yazılan, Onno Tunç tarafından bestelenmiş olan ''Geçer'' isimli popüler şarkının yeni aranjesinde  Bulut Baru'nun imzası yer alıyor.

------------------

HEM SİNEMA, HEM DİZİ

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Erdal Cin,önümüzdeki günlerde çekimine başlanacak olan sinemaa filmi için kolları sıvadı. Bugüne kadar birçok dizide rol alan Cin,sinema filminin yanı sıra diziden de teklif aldığını belirterek,’He iki teklifi de kabul ettim. Hayranlarımla yeniden buluşacağım için çok mutluyum’dedi.

------------

SEVGİLİ GEÇMİŞ

Yapımcılığını Süreç Filmin gerçekleştirdiği Alemin Kralı dizisinde  Şafak Sezer’in eşi rolünde büyük beğeniyle izlediğimiz başarılı oyuncu Zeynep Gülmez,  yine Süreç Film ile anlaştı.Senaryosunu  Funda Alp’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Aydın Bulut’un üstlendiği, Star Tv’ de yayınlanacak olan  “Sevgili Geçmiş” dizisinde Zeynep Gülmez bu defa bambaşka bir karakter ile oyunculuğunu sergileyecek.

------------

ARTIK ÇUKUR’DA

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi ‘Çukur’un yeni sezonu için geçtiğimiz günlerde “kayıt” denildi. 3. sezonu büyük heyecanla beklenen diziye son olarak başarılı oyuncu Damla Sönmez ile genç oyuncu Hazal Subaşı dahil oldu.

-----------

ÖZLEM BİTİYOR

Kanal D’nin hafta içi her gün gündüz kuşağında ekrana gelen günlük dizisi Yaralı Kuşlar’a ünlü oyuncu Arzu Yanardağ dahil oldu.Güzel oyuncu“Hülya karakteri, kişiliğimle ters ama oyunculuğumu geliştireceğinden dolayı hemen kabul ettim”Bir buçuk yıl aradan sonra Yaralı Kuşlar ile ekrana dönen güzel oyuncu dizide Hülya karakterine hayat verecek.

------------

MELİH’TE YOK YOK

Başarılı oyuncu ve Rock müziğinin sevilen ismi Melih Köklü,’Ağla’isimli teklisini Akademi Müzik etiketiyle müzik piyasa sürmeye hazırlanıyor.Samet Akkuş’un Aranjörlüğünü yaptığı şarkının klibini ünlü yapımcı Rahmi Akkuş yaptı. En son  Zalim İstanbul dizisinde rol alan şarkıcı,’Her iki mesleğimi de çok seviyorum. Oyunculuk ve şarkıcılık vazgeçilmezlerim’dedi.

------------

EKRANLARA DÖNÜYOR

Türk Sineması’nın ünlü oyuncusu Meral Konrat, sessizliğini bozdu. Yaptığı TV programlarıyla bir döneme damga vuran Konrat, şimdi de ‘Yabancı Gelin, Yabancı Damat’isimli programıyla ekranlara dönüyor.Konrat, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraf ile hayranlarına müjdeyi verdi.

------------

PARTNERİYLE COŞTURUYOR

Sanat dünyasının Küçük Dev Adamı Engin Arda,yanında yetiştirdiği Eda Zafer ile yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan açılış törenlerinde yine fırtınalar estirmeye hazırlanan Arda, ‘Eda, başarılı bir arkadaşımız. Programlarda bana partnerlik yapıyor’dedi.