FARKLI BİR İÇERİK

Son yıllarda ekranlarda hasret kaldığımız müzik eğlence programlarına özlem son buluyor.Genç yetenekli ve de güçlü sesi ile Hasan Ceren Cuma akşamları; Bahar Türk TV Ekranlarında “Gel Kaynatalım” adlı talk Show içerikli programı ile seyircisiyle buluşuyor.

SENİ UNUTMAK İSTEMEDİM Kİ

‘’Seni Unutmak İstemedim ki’’ tiyatro oyunu büyük ilgi ile karşılanmaya devam ediyor .Usta oyuncular Kayra Şenocak, Pelin Öztekin, Dost Elver ve Ferdi Akarnur’ un performanslarıyla Temaşa Gösteri Sanatları tarafından sahnelen ‘’Seni Unutmak İstemedim ki’’ tiyatro oyunu yoğun ilgi ile karşılanıyor. Gündelik hayatlardan doğal kesitlerin yer alması ve seyircilerin kendi ilişkilerinden mutlaka bir parça bulmasıyla büyük ilgi gören ‘’ Seni Unutmak İstemedim ki ‘’ 7 Şubat’ta Profilo’da, 8 Şubat Grand Pera, 10 Şubat Ataköy, 11 Şubat Sultanbeyli ve 22 Şubat Moi Sahne’de sergilenecek.

PRESTİJ ŞARKIM

Müzik piyasasında geçirdiği 20 yıllık süre zarfında Selami Şahin’den Bülent Ersoy, Kıraç, Zeynep Dizdar gibi ismi sayılamayacak sayıda ünlü isimlerle gerek tonmayster gerek müzik direktörü ve aranjör olarak çalışan Meriç Demir, kendi şarkısını müzikseverlere sundu. Scream isimli eserini DMC müzik çatısı altında İngilizce olarak sunan Meriç Demir, vokal olarak şarkısında ünlü pop müzik sanatçısı Dila ile çalıştı. 

KIYASIYA YARIŞTILAR

Yapımcılığını Staff Film Eyüp Üstün’ün üstlendiği, gündüz kuşağının izleyiciye neşe veren tek pozitif programı “Aileler Yarışıyor”a yakın zamanda vizyona giren ‘Baba Parası’ Filminin oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir, Özgür Emre Yıldırım, Kenan Doğan Ciniviz  ve Zehra Yılmaz  katıldı. Film’de kardeşleri oynayan ekip, stüdyo ’da aile olarak yarıştı. 

MÜJDEYİ VERDİ

Sertab Erener, akustik-elektrik performansıyla Bostancı Gösteri Merkezi'ndesevenleri ile buluştu. Kerki-Solfej’in düzenlediği gecede performansının yanısıra enerjisiyle de herkesi kendine bir kez daha hayran bırakan Erener, iki saatlikkonserine yine unutulmaz anlar sığdırmayı başardı.Dünden bugüne en sevilen şarkılarını akustik-elektrik performansıylayeniden seslendiren Sertab Erener, Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinden 5 yılaradan sonra çıkaracağı 12 şarkılık yeni albümünü müjdeledi.

İSTANBUL'A GELİYOR

Başarılı sanatçı, 28 Şubat'ta Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu'nda sevilen şarkılarını yorumlayacak. "Tu Despedida", "Vuela", "De Cal y Arena", "A Vida", "Mar Blanca " adlı albümlere imza atan sanatçı, "Autorretrato” isimli 6. albümünün kapak çekimlerini İstanbul'da gerçekleştirmiş ve albüm röportajlarında "Türkiye'yi çok seviyorum. Türkler de beni çok seviyor. Orada olmak, nefes almak bile bir ayrıcalık." ifadelerini kullanmıştı.

SEVGİLİLER GÜNÜNE HAZIR

Güzel fotomodel Diana,bir giyim firmasının sevgililer gününe özel katalog çekimleri için kamera karşısına geçti. Bir birinden can alıcı pozlar veren güzel model,2020’nin kendisine uğur getirdiğini,işten işe koştuğunu söylüyor.

HEM ŞARKICI HEM YÖNETMEN

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Yılmaz Can’da yok yok.Beste yazan,oyunculuk yapan Can,şimdi de yönetmenliğe soyundu. Başarılı sanatçı Leyla Karadağlı’nın piyasaya çıkacak olan albümünün ve  ‘Giderim Leyla’isimli şarkısının  klib yönetmenliğini yaptı.

ALANSON BEST OF ŞARKILAR

Türk müziğinin en önemli şarkı yazarı ve yorumcularından Mazhar Alanson, Kerki Solfej’in düzenlediği ‘Best Of Mazhar Alanson’ konserlerinde sevenleriyle buluşacak. Alanson, Ah Bu Ben, Sarı Laleler, Psikopat, Ali Desidero, Ele Güne Karşı gibi klasikleri ve son albümü Yazan Aşık'taki yeni şarkılarından oluşan özel repertuarıyla 8 Şubat Cumartesi akşamı TİM Show Center’da sahne alacak.

ANLAMLI SERGİ

Fikret Mualla, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Mustafa Pilevneli, Gaye Özen ile J. Dolidze gibi dünyaca ünlü sanatçıların, klasik, modern, çağdaş ve minyatür eserlerinin yer aldığı sergi, Sapphire Residence’ta sanatseverlerle buluştu. Neslihan Kozanoğlu ev sahipliğinde, önceki gün yapılan açılış davetine, iş, cemiyet ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. Elde edilecek gelirin, Çocuk Gelişimi ve Özel Eğitimci Ayşe Şahin’in özel gereksinimli çocuklara yönelik tasarlamış olduğu, ücretsiz özel eğitim verecek kurumun inşasına harcanacağı sergi, 15 Şubat’a kadar açık olacak.

GİZEM TAN BU SEFER ÇİRKİNLEŞTİ

Kiki Lanet-İ Cin isimli korku tarzındaki sinema filminin senaristi, yönetmeni ve oyuncusu Mustafa Miraç Kaya, ünlü internet fenomeni ve oyuncu Gizem Tan ile Beşiktaş’da kiki nedir sorusunu sordular. Gizem Tan 3 saat süren bir makyaj ile çirkinleştirilip cin gibi kalabalığa girince ilginç anlarda yaşandı. KİKİ nedir biliyormusunuz? Sorusuna hayli ilginç cevaplar alan Gizem Tan bunları kameraya çekip sosyal medyasında yayınlamayı da ihmal etmedi. 

YENİ UNKAPANI SOSYAL MEDYA

Best Of Year Awards 2020 ödül töreni sütlüce Lazzoni Hotel de yapıldı. Sunuculuğunu Özge Ulusoy’ un üstlendiği gecede Deniz Seki, Ali Poyrazoğlu, Mustafa Uslu, Şef Danilo, Nur Yerlitaş gibi isimler ödüllerini alırken sosyal medya ödüllerini İzmir medya aldı. Sosyal medya üzerinden yaptığı yazılımlar ve projelerle dikkatleri üzerine çeken İzmir Medya’nın ödülünü sahibi Emrah Arslan aldı. 

ULUSLAR ARASI PODYUMDA

Güzel oyuncu Elif Erol Türkiye’den yurtdışına 38 ülkeye abiye İhracatı yapan, İzmir,İstanbul ve yurtdışında birçok showroom’u olan ünlü Houte Cuture Markası Jamila’nın tanıtım yüzü oldu ve büyük bir sponsorluk anlaşmasına imza atarak dikkatleri üzerine çekti.

AŞK İÇİN BULUŞACAKLAR!

Serkan Kaya ve Bendeniz bu kez aşıklar için aynı sahnede! 14 Şubat Sevgililer gününü romantik şarkılar eşliğinde geçirmek isteyenler için sahnede büyük sürpriz var. Arabesk müziğin başarılı ismi Serkan Kaya ve pop müziğin güçlü ismi Bendeniz, 14 Şubat’ta İstanbul Wow Otel’de sevenleriyle buluşuyor.