ARMAN’DAN YENİ KİTAP

2014 yılında Olipos Yayınevi’nde çıkarttığı ‘İçimin Tavan  Arasındayım’isimli kitabıyla büyük çıkış yakalayan habercaddesi.com’un yazarı Nazlı Arman,yeni kitabı için hazırlıklara başladı. Arman,,yeni kitabının da büyük  ses getireceğini söylüyor.

USTA AYSEL’İN YOLUNDA 

Aysel Enez’in aşk dediği dillerde pelesenk olan İstanbul isimli şarkısı Sinan Yıldırımın muhteşem sesiyle tekrar dinleyiciyle buluşmaya gün sayıyor.Ünlü sanatçılara verdiği şarkılarla tanınan söz yazarı besteci ,senarist .,Aysel Enez, oyuncu kimliğiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Enez, yakında sürpriz bir projeyle televizyon ekranında boy gösterecek.

ETİ SHOWLA SEVERİM

Sahnelerin ve podyumların ünlü ismi Nilay Dorsa, karantina sonrası evde kalmanın gerginliğini üzerinden atıyor. Doğa ile iç içe olmak için Sakarya’yı tercih eden güzel şarkıcı damak tadına verdiği önemle de tanınıyor. Nerede ne yediğine dikkat ettiğini ifade eden Nilay Dorsa, yemek yemeyi sevse de belli yerleri olduğunu ve bu alışkanlığından vazgeçmediğini vurguladı.Dorsa,Sakarya ziyareti sırasında uğrak yeri olan Baytar Et Dünyası Steakhouse ve Enes Chef showlarıyla yemek keyfinin tadını çıkadı.

EHLİYETİ YOK AMA

Genç girişimci Canser Erdal, VIP araba tasarımlarıyla lüks tutkunu ünlülerin radarına girdi. Aralarında futbolcu ve sanatçıların da bulunduğu çok sayıda tanınmış isim için VIP araç modifiye eden Canser’ın hedefi dünyaya açılmak. Canser Erdal’ın hikayesi Almanya’da başladı. 1989’da Heilbronn şehrinde doğan Erdal’ın çocukken en büyük sevdası arabalardı. Sara Hastalığı nedeni ile ehliyet alamadı.Bu tutkusunu işe dönüştüren genç girişimci, ticarete atılarak araba parçaları alıp satmaya başladı. Kazandığı parayla da henüz 20 yaşındayken APE – Fahrzeugteile şirketini kurdu.

NEW YORK’TA KLİP ÇEKTİ

Sesi ve güzelliği ile her yaptığı projede adından söz ettiren güzel sanatçı Özlem Ceylan yepyeni şarkısını ve klibini müzik severlerin beğenisine sunmak için gün sayıyor. İçinde bulunduğumuz karantina günlerinin başlangıcında New York’ta klip çalışmasını tamamlayan sanatçı, başarılı yönetmen Mehmet Güney ile çalıştı.

BESTE AARAYIŞINA GİRDİ

Yaklaşık 6 yıl önce ülkemize gelen ve burada birçok dizi ve sinema filminde oynayan Türkmenistan uyruklu  Zarina Torayeva,şimdi de şarkıcılığa soyundu. Şimdiden beste arayışına başlayan güzel şarkıcı,’Yapacağım tekli şarkımla yaza damga vuracağım. Besteyi bulur bulmaz hemen stüdyoya gireceğim’dedi.

ERENSOYLU'YA TAM DESTEK!

Başarı grafiği günden günde yükselen müzik eleştirmenleri tarafından arabesk müziğin yeni kadın starı olarak gösterilen Meltem Erensoylu yeni şarkısı 'Sevda Yelleri' ni önceki gün İstanbul Portexe ‘de düzenlenen bir kokteyle tanıttı.

DERT ORTAĞIM

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Meryem Sevilen’in en büyük aşkı köpeği. Dert ortağım dediği köpeğini her gittiği yere yanında götüren Sevilen,’O bensiz yapamıyor. Evde ben olmadan yapamıyor. Her gittiğim yere köpeğimi de götürüyorum. Bir çocuk gibi mutlu oluyor’dedi.

HERKESİN DİLİNE DOLANACAK

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Asu Falken, uzun bir aradan sonra sessizliğini bozdu. Güzel şarkıcı karantina günlerinde müzik dünyasında fırtınalar yaratacak bir eser yaptı. Önümüzdeki günlerde stüdyoya girecek olan Falken,’Şarkım çok konuşulacak. Herkesin diline dolanacak’ dedi.

YENİ PROJELER YOLDA

2013 yılında oyunculuk kariyerini başlatan başarılı oyuncu Burhan Çelik, yakında yeni projelere imza atacağını, şu an için gelen senaryoları incelediğini ve en kısa zamanda da start vereceğini söyledi. Meslektaşı olan ünlü oyuncu Çağla Şimşek'le görüşme yapan Burhan Çelik ''Beraber bir proje görecek miyiz?'' sorusuna,'' Eğer ileride bize bir sinema projesi sunulursa, Çağla Şimşek'le rol arkadaşı olmayı ben de isterim'' dedi.

EŞİYLE DOĞUM GÜNÜ KUTLADI

 Aydilge, yeni yaşını eşi ve kedisiyle beraber evinde kutladı. Sosyal mesafe kuralına önem veren ve gösterişli bir parti yerine, mütevazı, aile içinde bir kutlama tercih eden Aydilge, yeni yaşına eşi Utku Barış Andaç ve kedisi Miko ile girdi. Bir birlerine doğum günlerinde pizza yapmayı gelenek haline getiren çift, yine doğum günü pastası yerine pizza üflediler.