EKRANA GÖZ KIRPIYOR

Sosyal medyanın "Çirte"si Dilşah Gülşah Çelik çok sevilen videolarından sonra gözünü müzik listelerine dikti. Güneydoğu şivesiyle çektiği birbirinden eğlenceli videolardaki sempatisiyle olduğu kadar güzel fiziğiyle de dikkat çeken Çelik, kendisini takip eden veya etmeyen herkesin çok seveceği bir single çalışması hazırlığında.  Çelik, şarkısıyla birlikte hem sahnelere hem de sosyal medyadaki videolarında kullandığı oyunculuk yeteneğiyle ekranlara göz kırpıyor.

-------------

ÖZEL PROJE

Cartel grubundan Ince Efe'nin hazırlayarak yapımını üstlenmiş olduğu "Yok" adlı uyuşturucuya hayır diyen UDDY proje albümü, 21 senelik bir aranın ardından ilk defa Türkiye'de. Ceza ile birlikte Fuat, Cartel Grubu'ndan Ince Efe gibi toplam 19 rapçinin bir araya geldiği albüm müzikseverlerle buluştu.

AKVARYUM GEZİSİ

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, eşi Aslıhan Turan ve eşinin ailesi İstanbul Akvaryum’da görüntülendi. Amazon ormanlarında yaşayan hayvanları, penguenleri ve köpek balıklarını hayranlıkla izleyen Turan ve Doğan Ailesi gün boyunca keyifli vakit geçirdi. Akvaryum çıkışı muhabirlere poz verip ayak üstü sohbet etmeyi ihmal etmeyen başarılı futbolcu, “Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, dualarınız kabul ve Ramazanınız mübarek olsun.” dedi.

------------

KISMET

Anadolu ve Balkan müziğini hayranlık uyandırıcı sürprizlerle harmanlayan Kolektif İstanbul, 15’inci yılına “Kısmet” adlı albümle giriyor. Sahnedeki enerjisiyle ünlü grubun Ada Müzik etiketiyle yayınlanan beşinci stüdyo albümleri içinden geçtiğimiz zorlu süreçte dinleyiciye hoş bir nefes aldırıyor. Kolektif İstanbul her zaman olduğu gibi “Kısmet” ile coşturuyor, dans ettiriyor ve en önemlisi, mutlu ediyor.

---------------

YALNIZ BIRAKMADILAR

Müjde Ar'ı acı gününde Sezen Aksu ve Türkan Şoray yalnız bırakmadı. Türkan Şoray, Müjde Ar'ın ellerini tutarak teskin ederken, Minik Serçe töreni uzaktan arkadan seyrederek, dualara katılmayı tercih etti. Pandemi'den dolayı katılımın sınırlı tutulduğu törende koronavirüs tedbirleri uygulandı. Maske, mesafe, hijyen kurallarına harfiyen uyuldu.  Oyuncu Türkan Şoray "Allah kuvvet versin. Müjde'ye de dayanma gücü versin. Hepimizin çok sevdiği bir insandı. Müjde'nin de canıydı. Ne kadar çaba gösterdiğini hepimiz biliyoruz. Bir abla olarak bu fedakarlığı görülmemiş bir fedakarlıktı. Her gün yoğun bakımdaydı. Allah gani gani rahmet eylesin" diye konuştu.

-------------

DUYGUMU TATMİN EDİYORUM 

Şimdiye kadar naif, masum, melek kalpli rollerde izlediğimiz Aslı Tandoğan ilk kez hırslı, güç sevdalısı, entrika cambazı bir karakterle karşımıza çıkacak. Prens dizisinin  “Leydi Anarkhia” sı hiçbir lafın altında kalmayarak bizi çok güldürecek. Tandoğan oynadığı karakterle ilgi “Utandığım için hayatım boyunca kimseye laf sokmadım, bu dizide ilk kez bu duygumu tatmin ediyorum” diyor 

---------------

BÜYÜK SÜRPRİZ

Uzun zamandır müzik dünyasından uzak kalan İbrahim Tatlıses, sürpriz bir şarkıyla sessizliğini bozuyor. 11 yıl aradan sonra stüdyoya giren Tatlıses, ‘Gelmesin’ single’ı ile müzikseverlerle buluşuyor. Kısa süre önce ‘İbo Show’ ile ekranlara dönen imparator, yeni şarkısıyla da sevenlerine ikinci bir hediye veriyor. Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle 16 Nisan’da yayınlanacak olan şarkının sözü ve müziği Sema Nur Kaplan, aranjesi ise Ceyhun Çelikten imzası taşıyor.

SOĞUK RÜZGAR

Başarılı şarkıcı Seda İnan’ın, Melodi Müzik etiketiyle yayınlanan "Soğuk Rüzgar" isimli tekli çalışması, video klibiyle Netd Müzik’te yayınlandı Kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenen klip, müzikseverlerden tam not aldı.

---------------

DIŞIMI SÜSLERKEN İÇİMİ UNUTMUŞUM

Oyuncu Canan Ergüder'in 'meme kanseri' teşhisinden sonra benzer bir haber de müzik dünyasından geldi. Geçen hafta yeni single çalışmasını dinleyicisiyle buluşturmayı planlayan Şimal, yapılan biyopsinin ardından 'meme kanseri' tanısıyla hemen kemoterapi seanslarına başlamak zorunda kaldı. İlk kürden önce uzun saçlarını kısacık kestiren Şimal, yeni haliyle kendisini Justin Bieber'a benzeterek neşeli tavrı ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla bu hastalığı geçirenlere örnek oldu.

İDDİALI

Avusturya’nın başkenti Viyana’da yaşayan Özge Şafak, müzik çalışmalarına iddialı bir single’la devam ediyor. Şafak bu kez müzik dünyasının son dönemde en çok konuşulan isimlerinden Bilal Sonses’le işbirliği yaptı.Şafak, yeni single’ı için Bilal Sonses’in söz, müzik ve düzenlemesine imza attığı “Geçmişi Araladım” adlı şarkıyı seslendirdi. Sonses, Şafak'a back vokal yaparak da destek verdi.

SARAY GÜZELİ

Geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen Gelin Damat Fashıon Day, defilesinde nişan ve gece abiyelerini tanıtan fotomodel Diana Resulova,güzelliğiyle göz kamaştırdı .Birçok firmanın kataloglarını süsleyen Resulova, pandeminin işlerini etkilemediğini söylüyor. Ünlü model,yakında bir sinema filmi için kamera karşısına da geçmeye hazırlanıyor.

YENİLİK GETİRECEĞİM

Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla sıkça isiminden söz ettiren müzik dünyasının kadife sesli sanatçısı Yazgı,yeni çalışması için kolları sıvadı. Şu sıralar kendini eve kitleyen güzel şarkıcı,yeni çalışmasıyla müzik dünyasına yenilik getireceğini iddia ediyor.

SİYAH GECELER

Müzik dünyasının genç yönetmenlerinden Samet Akkuş,’Siyah Geceler’iisimli yeni teklisini piyasaya sürdü. Akademi Müzik etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini alan şarkının klibini genç şarkıcının babası Rahmi Akkuş çekti. Klip kısa sürede büyük beğeni toplaadı.

METROBÜSLE GELEN 1 MİLYON

'Yanmış Bir Yürek Var' adlı şarkısıyla üç haftada 1 milyon organik izlenmeye ulaşan Meltem Eren, metrobüs duraklarındaki reklam alanları ile bu sayıya ulaştığını açıkladı. DMC etiketiyle dijital platformlarda müzikseverlerle buluşan Meltem Eren, İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasındaki metrobüs duraklarında afişini yayınlatarak 1 milyon izlenme rakamına ulaştıklarını belirtti.

HUKUKİ MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Yaklaşık 14 yıl önce, seslendirdiği “Kalbime Gömerim O Zaman” şarkısıyla popülerlik yakalayan ve dijital platformlarda dinlenme rekorları kıran ve Gökçe Kırgız, dinleyicilerine sürpriz yaparak şarkısını yeniden seslendirdi. Yaşanılan hukuki süreçten dolayı “Kalbime Gömerim O Zaman” şarkısının sözleri kullanılamadığı için bestesinin üzerine yeniden kendisi sözler yazdı. Barış Engürlü düzenlemesiyle, Ozan Oskay’ın yapımcılığında Boğaziçi Tunera işbirliği ile hazırlanan “Adını Anmam” adlı yeni proje tüm dijital platformlarda yerini aldı. Başarılı şarkıcı Gökçe Kırgız, bundan sonra uzun bir ara vermeyeceğini ve müzik çalışmalarını hız kesmeden art arda yayınlayacağını müjdeledi.