EĞRETİ

Yeni Çıkardıkları “Eğreti” isimli şarkısını müzikseverlerle paylaşacak Yeşil Kasaba, müzik camiasındaki uzun ve heyecanlı yolculuklarındaki hızlarını arttırıyor. "Eğreti" adlı Şarkılarının klibine Yeşil Kasaba'nın sosyal medya hesaplarındaki takipçilerinden  film tadında olmuş yorumları gelirken , Şarkıları Basında büyük bir yankı uyandırdı ve daha çıkmadan haberlerde şimdiden yer almaya başladı.

ONUN HAYAT HİKAYESİ

 ''Hakan Kalgıdım'' ilk şarkısı ''Derin Hatıra'' ile en mutlu ve en keyifli hissettiğimiz anların büyüsünü en derinlerde hissettirmeye hazırlanıyor. Türk pop müziğine yeni bir soluk getirmeye hazırlanan ''Hakan Kalgıdım''ın video klibi; rengiyle, dokusuyla ve sürükleyici hikayesiyle geniş yelpazede müzik tutkunlarının dikkatini çekecek.

KOSMOPOLİT BİR MÜZİK DÜNYASI

Yaptığı feat şarkılarla gündeme gelen aranjör Meriç Demir, Scream isimli İngilizce şarkısının yurt dışında gördüğü ilgiden de hayli memnun, şarkısına yabancı solistlerin talip olduğunu ifade ederken yakında anlaşmasını yapıp şarkıyı Amerikalı bir sanatçıya satacağını dile getirdi. Ülkemizde her tarz müziğe ilginin fazla olmasının müzik adamlarını geliştirdiğini söyleyen  Meriç Demir “Her tarzın olduğu kozmopolit bir müzik dünyasında değişik tarzlar çalışan müzik adamı da kendini geliştiriyor. Müzik dinleyicisinin değişen zevkleri arka planda çalışanları işinde üst seviyeye çıkarıyor” dedi.

ESRA'YI KIZDIRDI

Geçtiğimiz gün üzerinde giydiği pembe tüylü ceketi , gerçek kürke benzetip üstü kapalı bir şekilde güzel oyuncuyu Parazite benzeterek yorum yapan moda eleştirmeni Hande Can' a Esra Sönmezer'den sert tepki. Güzel oyuncu “Üzerimdeki, gerçek kürke benzediği için hakaret etmek insanlığa sığmaz. Evet, çok şık giyinen biri değilim ama gerçek kürk giyen biride değilim. Benim pembe tüylü yelek giymem tuhaf değil, gerçek kürk ile tüylü ceketi birbirinden ayıramayan birinin moda eleştirmeni olarak bu konuda yazı yazabilmesi tuhaftır. Acaba on binlerce dolarlara kürkler alıp ve severekte giyen Bülent Ersoy'a bana yazdıklarınızı yazabiliyor musunuz?” dedi.

SAHNE KOSTÜMÜ

Sahnelerin en eğlenceli kızı Nilay Dorsa, ilginç bir karara imza attı. Sahne aldığı yerlerde korona virüsü nedeniyle, sahneye hapşırmayı yasaklayan güzel şarkıcı bu kez sahne kostümünde değişikliğe gitti. Her gün sokak da aldığı farklı maskelerle dolaşan Nilay Dorsa, sahneye de maskeli çıkacağını vurguladı. Sahnede giydiği birbirinden güzel ve çekici kostümleri bir yana atan Nilay Dorsa “Korona virüsü hafife alınacak bir durum değil. Sahnede maskeli Nilay sizi şaşırtmasın” dedi.

***

MECNUN GİBİ

Ankaralı Sanatçı Hasan Ceren yeni şarkısı ile sevenlerine ‘merhaba’ dedi.Sözleri Hasan Ceren, Murat Aytan, Bestesi ve düzenlemesi Hüseyin Arapoğlu’na ait “Mecnun Gibi” adlı şarkısına Yönetmen Erkan Nas eşliğinde klip çekti. Özdemir plak etiketi ile, Klip ve şarkı tüm dijital platformlarda yayına girdi.

***

DENİZ KIZI GÜNAY

Başarılı model ve oyuncu Günay Musayeva, İstanbul Akvaryum'da dalış eğitimleri almaya başladı. Köpekbalıkları ve vatozların da aralarında bulunduğu on binlerce deniz canlısını yakından görüp beraber yüzen Musayeva, 2 saat süren eğitimin sonunda mutluluğu yüzünden okunuyordu.

***

BEBEK YÜZLÜ ŞEYTAN

Güzel oyuncu Derya Şen Akbacak, bugüne kadar canlandırdığı karakterlerin dışında farklı bir karakter ile izleyiciyle buluşuyor. “Araf 4” isimli korku filminde başrolde sinema izleyicisiyle buluşacak olan Derya Şen Akbacak, bugüne kadar oynadığı masum karakterden çıktı ve bir katili canlandırıyor. İlk kez bir korku filminde oynayan Derya Şen Akbacak, kendisi için güzel bir deneyim olduğunu ifade etti. filminde masum yüzlüden nasıl bir katil çıkarı oyunculuk gücüyle gösteren Derya Şen Akbacak, filmin bebek yüzlü şeytanı olarak dikkatleri topluyor.

YENİ KLİP

Beş yıllık albüm orucunu geçtiğimiz yıl çıkardığı ''İçimden Geldi Söyledim'' ile bozan başarılı sanatçı Sevcan Orhan, albümde yer alan ''Evlerinin Önü Yonca''yı Erkan Nas yönetmenliğinde kliplendirdi.

SUSKUN DELİ

“Suskun Deli” isimli şarkısını müzikseverlerle paylaşan Emre Güler, yolculuğundaki hızını arttırıyor. Güler’in Suskun Deli” isimli şarkısının klip çalışmasını Mısır’lı yönetmen Khalid Yasin gözünden Dubai’de çekti.

FENOMENDEN ACI HAYAT

Özellikle yazdığı ‘Anne’şiirleriyle sosyal medya fenomeni haline gelen genç şair Emrullah Çitil,şimdi de kitap çıkarmaya hazırlanıyor. Sokak çocuklarının yaşam hikayesinin ele alındığı ‘Acı Hayat’isimli kitabının çalışmalarının büyük bölümünün bittiğini dile getiren sosyal medya fenomeni Emrullah Çitil,kitabın büyük ses getireceğini iddia ediyor.


ÇARESİZLERİN SESİ OLUYOR

TV dünyasının hanımefendisi sunucularından Özlem Balcı,yeni  Haber İstanbul TV’de ‘Umudum Ol’ isimli yeni programıyla  sevenlerinin karısına çıktı. Güzel sunucu, programında mağdurların sorunlarını dinleyerek çare olmaya çalışıyor.

BU KEZ SABAH KAHVESİ

Son olarak Karnaval Grubu Radyoları,Joy Türk ve Beşiktaş Tv kanalında Radyo programcılığı ve program sunuculuğu görevlerini üstlenen başarılı radyo ve televizyon sunucu ve yapımcısı Göksu Üreyli Haber İstanbul Televizyon Kanalında her gün canlı olarak yayınlanan Sabah Kahvesi Söyleşi Programıyla Haber İstanbul Televizyonlarının yeni ekran yüzü ve dikkat çeken transfer hamlelerinden biri oldu.

LİDERLERİN KOÇU

Dünya liderlerinin Mentor Koçu ve Eğitmeni  Fatih Elibol, çok özel bir etkinlikte katılımcılarla buluştu. Etkinliğe başarılı oyuncu Ayçin Tuyun da katıldı. Tuyun "Oyuncu koçu olarak tanıdığımız bir çok kişiden koçluk alarak deneyim yaşadım. Bana yetersiz gelmesinin sebebini bugün çok daha iyi anladım. İş doğru bilen ve uygulayan  uzmanlar değil, popüler para tuzaklarıymış hepsi. Koçluk çok farklı bir yolculukmuş bunu gördüm" diye konuştu.