DÜNYA’YA SESLENDİ

Türk rock müziğinin üretken ve güçlü yorumcularından Aslı Gökyokuş,  uzun süren sessizliğini farklı şarkıları güçlü ve modern bir sound ile birleştiren  yeni albümü 'Dünya' ile bozdu. 16 şarkıdan oluşan Dünya albümüyle listelerde hız kesmeden tırmanırken diğer taraftan pandemi sürecine kadar  konserlerde hayranları ile buluştu.


DÜNYA SENİ DUYACAK LAVINIA!

Yayınlanan kitaplarıyla gündemde olan Hülya Kılıç, yazmayı sınırsız olmak ve özgürlüğün tadına doya doya varmak ifadesiyle özetlerken, kelimelerle hayatlara dokunmanın kendisine mutluluk verdiğini ve ilham kaynağının ise tüm duyguları taşıyan kalbi olduğunu söylüyor. Kılıç, kitabı Lavinia ‘’Soğuk Cehennem’’ ile birlikte Avrupa Birliği’nin de (European Union) desteğini alarak dünyaca ünlü sürpriz bir platformda, senaryosunu yazarın kendisi ve senarist Erdal Babür’ün üstlendiği, H&E World Pictures yapımcılığında yerli ve yabancı oyuncu kadrosuyla birlikte Platform serisi olarak boy göstermeye hazırlanıyor.

--------------------

BOMBA PROJELER YOLDA

Uzun bir aradan sonra piyasaya hızlı bir giriş yapan Garip Plak ilk olarak Hasan Yılmaz ve Veliahtm Ve de manevi oğlum dediği Hasan Cerenle anlaşma yaptığını duyurmuştu. Firma şimdi de Hüseyin Kağıt ,Gökhan Namlı, Engin Can, Melike Kavut, Özgür Kaplan ,Aylin Dinçer, Seda Kara, Özgür Koç Armağan Aslan la ve Angara bebesi olarak bilinen sosyal medya fenomeni Sertaş Tavşan ile reklam yüzü ve de albüm anlaşmaları ve oyun havası, türkü ,bozlak, fantazi, arabesk albüm projelerine start verdiğini duyurdu.

------------------------

TEDBİRLİ ALIŞVERİŞ

Galatasaray kadın basketbol takımının yıldızı Mercedes Russell, Aqua Florya AVM’de objektiflere takıldı. Avm’de bulunan dünyaca ünlü mağazaları gezerek alışverişin keyfini çıkaran basketbolcu 1,98lik boyu ile dikkatleri üzerinde topladı. Son olarak spor ürünlerin satıldığı mağazaları gezerek alışveriş turunu tamamlayan Russell’in maskesini alışveriş boyunca hiç çıkarmaması ve Koronavirüs tedbirlerini hassasiyetle uygulaması takdir edildi.

HAYALLERİM GERÇEK OLDU

Genç şarkıcı Cansel Kaya sözü ve müziği kendisine ait ‘Sensizlikten’ isimli parçasıyla ilk single’ını çıkardı. Tüm dijital platformlarda yerini alan genç sanatçı yapımcı olarak İbrahim Halil Erel’le çalıştı. NetD’de yayınlanan klip oldukça ilgi çekiyor. Kaya: ‘Bu benim hayallerimdi. Şu an hayallerimi yaşıyorum. Daha kat edeceğim çok uzun mesafeler var’ diye konuştu.

--------------------

SEFİLLERİ OYNUYOR

Yeşilçam emektarı ve şarkıcı Recep Bülbülses zor günler geçiriyor. Sanat hayatı boyunca Yaklaşık 80 dizi ve film de rol alan , şarkı söyleyerek hayatını kazanan Bülbülses (55) zor  günler geçiriyor. Evi olmadığı için Unkapanı plakçılar çarşısında kalan ve yapım şirketinin yardımıyla hayatını idame etmeye çalışan Recep Bülbülses, sanat camiasından yardım istiyor.

İKİNCİ ALBÜM

Gülşah Erol ödün vermediği sıra dışı müzikal yaklaşımıyla ve dünyadaki çello virtüözlerinden onu farklı kılan, Scar “Yara İzi” adlı ilk solo albümünden sonra prodüktörlüğünü de üstlendiği ‘Birds Ensemble’ projesiyle, ikinci albümü “Ouroboros” ile tekrar karşımızda. Müzikal geçmişi klasik müzik ile başlayan sanatçı, günümüze kadar elektronik, deneysel, rock, film müziği, özgür doğaçlama ve free jazz gibimüziklere odaklanarak, müzisyenliği ve besteciyle, bu sefer çelloya eşlik eden tenor saksofon, piyano,bas ve davul için yazdığı besteleriyle Modern Caz’a yeni bir soluk getrdi.

İLİŞKİSİNİ ELE VERDİ

Sinan Akçıl’ın 21 yaşındaki genç sevgilisi Naz Avseren attığı stori ile ilişkilerini ele verdi. Sinan Akçıl’ın aynı paylaşımını farklı versiyonu ile paylaşması ilişkiyi ele verdi. Sinan Akçıl’ın Yeni evi Sapphire de paylaşım yapan Naz’ı  gören takipçileri ilişkiyi magazin sitelerine mesaj atarak duyurdu. Akçıl’ın genç sevgilisine 2 ay önce bir beste verdiği ve bestenin 2 ayda 1 milyon dinleyiciye ulaştığı bilinmekte  38 yaşındaki popçu 21 yaşındaki genç sevgilisi ile ilgili ne açıklama yapacağı merak konusu?

ALLAH KORUSUN

Başarılı şarkıcı Niran Ünsal, geride bıraktığımız gün Aqua Florya AVM’de objektiflere takıldı. Yılbaşı gecesi sahne alacağı Meos balık restoran'ın sahibi Mehmet Fener  ile toplantı gerçekleştiren Ünsal,  çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı. Yılbaşı konserinizin iptal olma ihtimali var mı? Sorusuna içtenlikle cevap veren güzel şarkıcı ”Allah korusun arkadaşlar öyle bir durum yok. Bu süreçten sağsalim çıkalım her şey olur.” şeklinde cevap verdi.

SAATLİ VİRÜS MÜ?

Şarkıcı Emel Müftüoğlu önceki gün Aqua Florya AVM’de bulunan Meos balık da objektiflere yansıdı. Yakın arkadaşlarıyla birlikte akşam yemeği için geldiğini söyleyen başarılı şarkıcı muhabirlerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. Yeniden gündeme gelen Koronavirüs önlemleri hakkında ki düşünceleri sorulan Müftüoğlu, “Arkadaşlar bu kısıtlama bana biraz garip geldi yani bu saatli virüs mü” diyerek kararı eleştirdi.


2020’Yİ 4 SİNGLE İLE KAPATTI

Sheri Deniz’in yeni single’ı “Aşk Alemi” dijital platformlar da yerini aldı. Klip ise daha sonra yapılacak. Eski adıyla Oryantal Şerife, yeni adıyla Sheri Deniz, “Benim için 2020 Bereketli, Sağlıklı, 4 Single lı ve şarkıcılık yolunda ilerleyip şükrederek geçen bir yıldı.” dedi.

LİNDA PARFÜM TANITTI

Muhteşem güzelliğiyle nefes kesengüzel şarkıcı  Linda Ekşi, bir parfüm reklamı için kamera karşısına geçti. Üzerine giydiği kırmızı kıyafetiyle göz kamaştıran Ekşi’nin fotoğrafları parfüm şirketinin katalog çekimlerinde yer alaca.

2021’E HAZIR

Bugüne kadar piyasaya sürdüğü şarkılarıyla isminden söz ettiren müzik dünyasının sarı bombası Yağmur Rüzgar,yeni projeleriyle 2021’e damga vurmaya hazırlanıyor. Bir süredir sesi sedası çıkmayan güzel şarkıcı,yeni imajı ve yeni şarkılarıyla büyük bir çıkış yakalayacağa benziyor.