DEHA’YA MADİLİK YAPTIM!

Ünlü sanatçı Deha Bilimlier geçtiğimiz gün Muamma Ataşehir’de muhteşem bir performansa imza attı. 2 saat program yapması gereken Bilimlier, programını tam 1 saat daha uzatarak, 3 saat boyunca mekana gelenleri coşturdu.

Demet Akalın’la yaşadığı küslüğü soran basın mensuplarına Muamma Ataşehir’de yanıt veren Bilimlier; ‘Demet’le Yekten şarkısı yüzünden küsmüştük ancak geçen hafta sahneden benim gururumu okşayan şeyler söyledi. Madilik yaptım ona, ona rağmen arkamdan tek bir kelime etmedi. Çok düzgün çocuk. Çok ayıp ettim’ dedi. Öyle barıştık’ diye konuştu.

PARLAYAN YILDIZ

Karamel yapımın, yapımcılığını üstlendiği kanal 7 ekranlarının sevilen dizi filmi “Yemin” reyting sıralamasındaki istikrarını korumayı başarıyor. Senaryo ve oyuncularıyla televizyon izleyicisini ekranlara bağlamayı başaran yapımın içinden birçok oyuncu ön plana çıkarken, başrol oyuncusu Gökberk Demirci fan kitlesiyle odak noktası oldu. Televizyon ekranlarında devam eden yapımlar içinde başrol oyuncusu en çok merak edilen “Yemin” dizisinin başrolü Gökberk Demirci, gizemli olmayı ve işiyle gündemde olmayı tercih ettiğini ifade etti. 

ONLAR ERDİ MURADINA

ATV’de yayınlanan günlük dizi “Beni Bırakma ' dizisinin  başrol oyuncusu Emrah Akduman uzun süredir birlikte olduğu Creative Director Gökçe Mavuş ile Ankarada dünya evine girdi.Çiftin nikah şahitleri Dr Ender, Benan Saraç Çifti ve Nuri Bilge Ceylan’ın eşi Ebru Ceylan yaparken gecede Gülden Karaböcek sahne aldı.


RAP’E CEVAP VERİYOR!

Yeni albümü “İnsanlığın Öldüğünü Duydum Vol.1” yayınlanan Tuna Kiremitçi, albümün ilk klibini “İz Kalmadan” şarkısına Selçuk Demirci yönetmenliğinde çekti. Videonun çıkmasıyla sosyal medyada “Rap mi değil mi?” tartışması başladı. Tuna Kiremitçi “Bu şarkım benim çok sevdiğim Rap müzik ve günümüze cevabımdır. Zaten bence her şair potansiyel Rap’cidir” dedi. “İnsanlığın Öldüğünü Duydum Vol. 1” albümü Pasaj Müzik/Garaj Müzik etiketiyle yayımlanıyor.

TORUNU YAZDI O OKUDU

Elif Buse Doğan, sevenlerinin merakla beklediği yeni single’ını tamamladı. Âşık Mahzuni Şerif’in torunu Yiğit Mahzuni’nin imzasını taşıyan “Yaş”, 28 Şubat’ta Avrupa Müzik etiketiyle çıktı.Türk halk müziğinin sevilen sesi Elif Buse Doğan, 5’inci single çalışmasını tamamladı. Genç sanatçı, söz ve müziği büyük halk ozanı Âşık Mahzuni Şerif’in torunu Yiğit Mahzuni’nin imzasını taşıyan “Yaş” isimli beste çalışmasını  seslendirdi. Yiğit Mahzuni, aranjesini de hazırladığı şarkıda ayrıca piyano çaldı.


KÜS AYRILDILAR

Türk pop müziğinin genç temsilcilerinden Berru Tural, yakın dostu Reyhan Karaca ile arasına kara kedi girdi. 'Hiç İyi Değilim şarkısı ile müzik listelerinde boy gösteren genç sanatçı, yakın dostu ve adı aşk haberleri ile anılan Reyhan Karaca ile arası açıldı. İki yakın dost birbirlerinin şarkılarını  kutlamadıkları için küstükleri ortaya çıktı. Tural, Reyhan Karaca'nın yeni şarkısını kutlamadığı için kendisine gönül koyduğunu söylerken, 'benimde şarkı yayınında ne destekledi ne de kutladı. Ruhen beni yordu' açıklamasını yaptı. İki arkadaş bütün sosyal medya hesaplarından karşılıklı olarak sildiler.

MÜSTAKBEL DAMAT 

Yılın aile komedisi “Müstakbel Damat” filminin milyonlar tıklanan fragman ve teaserından sonra bir sürpriz de filmin müziğinden geldi. Gripin grubu ile stüdyoya giren film ekibi kahkaha dolu anlar yaşadı. Çoğunluğu Kıbrıs’ta çekilen filmin müziği de Yavru Vatan’nın en sevilen türküsü olan “Dillirga” oldu. 

MASAL 

Güçlü ses ve yorumu ile adından söz ettirmeyi başaran yorumcu Feryal Sepin, müzik kariyerine emin adımlarla devam ediyor. Uzun yıllardır devam eden sahne tecrübesine birde klip ekleyen Feryal Sepin, söz ve müziği Onur Murat’a ait ‘Masal’ adlı eseri seslendirirken, aranje ise Catwork tarafından yapıldı. Ödüllü yönetmen Ahmet Can Tekin’in çeltiği klip 26 Şubat Çarşamba günü DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yer alacak

DEVO DEVLEŞECEK

Bir süre önce söz ve müziği kendisine ait, 'Bahset Paralardan’ isimli teklisiyle müzik dünyasına giriş yapan bestekar ve şair Yılmaz Yanardağ’ın yakışıklı oğlu Devo büyük çıkış yakaladı. Şimdi ikinci teklisini piyasaya sürmeye hazırlanan genç Rapçı,’Yine söz müziği kendime ait ‘Kördüğüm’ isimli şarkım için stüdyoya gireceğim. Bu şarkımda büyük ses getirecek’dedi.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Bir süredir Haseki Araştırma Hastanesi Üroloji servisinde tedavi gören Türk Sineması’nın sevilen yönetmen ve senarist Ömer Korkmaz ,ameliyat oldu. Korlmaz, oyuncu dostları yalnız bırakmadı. Ünlü yönetmenin birkaç gün içinde taburcu edileceği bildirildi.

ZEKİ SOLİST ARIYORUM

Yaptığı feat şarkılarla adından bahsettiren usta aranjör Meriç Demir, başarılı yorumcu Dila ile yaptığı İngilizce eser Scream sayesinde dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Başarılı müzik adamı eser konusunda sıkıntı çekmediğini solist bulma konusunda zorlandığını ifade etti.Şarkıcı enflasyonu yaşanan bir piyasada usta müzik adamı Meriç Demir’in, kıstaslarına uygun solist bulamaması, hayli düşündürücü bir durum.

DİLEĞİ GERÇEKLEŞTİ

Türk Halk Müziği’nin sevilen isimlerinden Dilek Albayrak,9 türküden oluşan albümünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Akademi Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alacak olan albümün yönetmenliğini müzik dünyasının genç yeteneklerinden Samet Akkuş, yaptı. Albümünde bir birinden güzel şarkılara yer veren Dilek Albayrak,müzik dünyasında fırtınalar estireceğini iddia ediyor. Geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçen Albayrak,yapımcısı Rahmi Akkuş’un yönetmenliğini yaptığı ‘Vaz Geçtim’isiml şarkısına klip çekti.