CANIM KIZIM

Gamzeli güzel İclal Aydın, gözden uzak büyüttüğü 19 yaşındaki kızı Lal ile paylaştığı fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Aydın ve kızının  Fotoğraf kısa süre içinde  büyük beğeni aldı. Ünlü yazar ve oyuncunun hayranları fotoğraf altına bol bol yorum yazdı.

--------------------

KKTC’NİN YÜKSELEN YILDIZI

Lefkoşa’da doğup Gazimağusa’da büyüyen, eğitimini, hayatını adadığı müzik üzerine yapan genç ve başarılı solist İpek Amber, söz ve müziği Mustafa Kemal Çelik’e, düzenlemesi Ziya Başkal’a ait olan ‘Sen Mi Yarattın?’ adlı şarkıyla müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Arpej Müzik etiketiyle dijital platformlarda yerini alan single çalışmasının klibini, eserin sahibi yönetmen Mustafa Kemal Çelik çekti.

YENİ MERHABA

Hafızalarımıza kazıdığımız birçok şarkının altında imzası olan Mustafa Alpagut yeni şarkısı “Kırın Kadehleri Bu Akşam”ı müzikseverlerle buluşturdu.Sözü ve müziği değerli sanatçı Mustafa Alpagut'a ait olan şarkının aranjesini ise Osman İşmen üstlendi.

SESİYLE VE GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEDİ

Azerbaycan’da ve Türkiye'de güçlü sesine eşlik eden güzelliğiyle ve yorumuyla her projesinde dikkatleri üzerine çeken başarılı sanatçı Şebnem Tovuzlu'nun yeni projesi “Nifret” tüm platformlarda yayında.Sözü ve müziği Rəhman Allahverdiyev'e ait olan şarkının iddialı aranjesinde ise İsmayıl Əlizadə imzası var.Son dönemlerde Türkiye'de verdiği konserlerle ve başarılı sahne performanslarıyla büyüleyen Şebnem Tovuzlu'nun yeni projesinin klibi de kısa sürede ilgi çekti.

HAYALİ GERÇEKLEŞTİ

Televizyon ekranlarının ve beyaz perdenin güzel oyuncusu Derya Şen, hayallerinin peşinden durmadan koşmaya devam ediyor. Oyuncu olarak başarı basamaklarını hızla çıkan ve birçok yapımda başarılarıyla gündem oluşturan sevilen oyuncu film yapımcılığına ilk adımını attı. Yapımcılığını Mert yapım adına Mert Ozan Düz ile ortak olarak gerçekleştiren Derya Şen “Afetname” isimli komedi tarzındaki filmde başrolü de üstlendi.

                                                                                                                                               

----------------

AVRUPA’YI “CİNDİRELLA” YAPACAK

 Türk modasının en önemli isimlerinden Hakan Akkaya çok önemli bir anlaşmaya imza attı ve Cindirella Gelinlik’le işbirliği yaparak Avrupa’ya açıldı.Türkiye’nin ünlü yıldızlarından sonra Amerika’ya açılan ve dünya starlarını da giydirmeye başlayan Hakan Akkaya, markayla birlikte 2022 yılına özel bir gelinlik koleksiyonu hazırlayacak. Firmanın Almanya’daki mağazasında satışa sunulacak Hakan Akkaya 2022 Cindirella koleksiyonu 30 parçadan oluşacak.

 ----------------------------------------------------------

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Bir süredir sessizliğe bürünen müzik dünyasının sevilen isimlerinden Şahin Halhallı,yeni şarkısıyla müzik dünyasında fırtınalar estirmeye hazırlanıyor. Şu sıralar evi ile stüdyo arasında mekik dokuyan Halhallı, yeni şarkısıyla hedefi 12’den vuracağını iddia ediyor.

YENİ DİZİYE HAZIRLANIYOR

Bir süre önce TRT’de yayınlanan Payitaht  Abdülhamid dizisiyle yıldızı parlayan  Salman Ataş, önümüzdeki günlerde çekimine başlanacak yeni dizi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Dizinin ismini şimdilik sır gibi saklayan Ataş, ‘Bu dizi ile yeniden hayranlarımın gönlünde taht kuracağım’diyor.

MEST ETTİ

Müzisyenliğinin yanı sıra oyunculuğu ile son dönemde adından söz ettiren Öykü Gürman Beylikdüzü Mask Beach sahnesinde İstanbul seyircisi ile buluştu. Türkiye'nin dört bir yanında verdiği konserlerde binlerce kişiyle buluşan Gürman, uzun zaman sonra İstanbul'da sahneye çıkmaktan dolayı heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi. Öykü Gürman sempatik tavırları ve sıcaklığı ile hayranlarına şarkıları aracılığıya  keyifli anlarda yaşattı.

BELMA DÖNERTAŞ’A ÖDÜL

 İstanbul’da Dedeman Otel'de düzenlenen ve Hülya Yanıkdağ ile İlker Bekar tarafından organize edilen Altın Kalite Ödül Töreni, Şenol İpek ve Özlem Yıldız'ın sunumlarıyla gerçekleşti. Altın Kalite Ödül Töreni gecesinde magazin dünyası yanında iş dünyası ve başarıyı işinde elde etmiş kişilere ödül verilirken, hastalarıyla kurduğu iletişim ile dikkat çeken Op. Dr. Belma Dönertaş, ‘Altın Kalite Ödülü’ne layık görüldü. 

ÇILGIN KIZ

Almanya’da yaşamını sürdüren Handan Erol, 3. Teklisi ve Melodi müzik logosuyla, müzik severlerle buluşuyor. Hande Erol yorumuyla fantezi müzik tarzındaki “Git Benden” isimli eserin söz ve müziği Zafer Kılıç imzası taşırken aranjör koltuğunda usta isim Mustafa Arapoğlu oturdu. Klip çalışmasını İstanbul’da Yusuf Özbilen yönetmenliğinde çeken Handan Erol, slow tarzındaki şarkımızda çılgınlık deli doluluktan uzak yani benim en sakin halim nasıl olduysa yakalanıp oluşturuldu, vurgusunu yaptı.

HEYECANLI

Güzelliğiyle göz kamaştıran çiçeği burnundaki genç oyuncu Tuğba Alataş,ismini sır gibi sakladığı yeni TV dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncu,Pandemi nedeniyle uzun süredir ara verdiği setlere döneceği için çok heyecanlı olduğunu söylüyor.