SENİNLE EVLENİR MİYİM?

Haldun Dormen Süpervizörlüğünde sahnelenen, Barbaros Uzunöner’in yönettiği, Şebnem Özinal ve Yosi Mizrahi’nin oynadığı komedi oyunu turneye çıkıyor.Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Turne Destek Projesi ile Ankara’da sahne alacak oyun yıllardır tiyatro sahnesinden güldürmeye devam ediyor,

SOĞUK HAVADA ŞORTLU ALIŞVERİŞ

Galatasaray kadın basketbol takımının yıldızı Mercedes Russell, önceki gün Aqua Florya AVM'de objektiflere takıldı. Alışveriş merkezine market alışverişi için gelen Russell soğuk havada giydiği şortu ile dikkatleri üzerine çekti. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayarak objektiflere poz veren yıldız basketbolcu,soruları yanıtladı. “Şuan da takımımla ilişkilerim çok iyi, takım olarak da çok iyi gidiyoruz her şey yolunda." Diyerek aracına binip alışveriş merkezinden ayrıldı.

BÜYÜK BİR PROJE

Ünlü modacı Cafer Andıç yakın zamanda Çırağan Sarayında gerçekleştireceği Türkiye’de ilk kez yapılacak kumaş defilesiyle adından bolca söz ettirecek. Yakın zamanda gerçekleşecek defilede büyük bir şova imza atacağını söyleyen ünlü modacı, Türkiye’nin en ünlü mankenlerinin bu defilede yer alacağını belirtti. Ayrıca defilenin fotoğraf ve video çekimleri Çekiç Medya tarafından yapılacağı söylendi.

-5 DERECEDE KLİP ÇEKTİLER 

Yaptıkları müzikle her zaman kendine has işlere imza atan Aydilge ve Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu, yepyeni bir şarkı için bir araya geldi. Bestesi Aydilge'ye, sözleri Aydilge ve Birol Namoğlu'na ait şarkının klip çekimleri ise kar ve soğuk sebebiyle oldukça zorlayıcı geçti.

SANAT RUHUMA İŞLEMİŞ

Rol aldığı yapımlarda güzelliği ve oyunculuk yeteneğiyle dikkatleri üzerine çeken Çiğdem Aysu, Gazi ve Kurtlar vadisi isimli dizi filmler sonrası, Ayaz isimli sinema filminde canlandırdığı karakter ile bir adım öne çıktı. Bir süre okulunu okuduğu mimari ve dekoratif sanatlar üzerine çalıştı. Oyunculuğa ara verdiği sürede mimari ve dekoratif sanatlar mesleğine ağırlık veren Çiğdem Aysu, bu hayatta uğraştığım her işin bir yerinden sanata dokunması gerekiyor, benim sanat ruhumda var, vurgusunu yaptı.

MODANIN ZİRVESİNDE BİR TÜRK

İngiltere'de sanat, iş ve spor dünyasının ünlü isimlerini giydiren Cihan Beller, kısa sürede aranan modacılar arasına girmeyi başardı.Küçük yaştan bu yana ailesiyle birlikte İngiltere'de yaşamını sürdüren başarılı modacı "Kişiye özel tasarımlarla düzenlediğim defilelerle birlikte İngiltere ve Türkiye arasında bir köprü kurmanın mutluluğunu yaşıyorum. Burada Türkiye'yi temsil ettiğim için kendimi 

ŞUBAT’TA SÜRPRİZ YAPACAK

Geçtiğimiz aylarda Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk konuşmasındaki bazı sesleri kullanarak hazırladığı Ne Mutlu Türk'üm Diyene adlı şarkısının hemen ardından yeni bir albüm müjdesi veren DJ Mahmut Görgen, Loco adlı single çalışmasını Şubat ayında müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

EKİP OLMADAN ASLA

3. Teklisi “Harabe” ile rap müzik severlerle buluşan Kero, hızlı çıkışıyla dikkatleri topluyor. “Harabe” isimli teklisinin aranjörlüğünü sürekli çalıştığı usta müzisyen Doğukan Aydemir üstlendi. Klip yönetmenliğini Erhan Assan’ın yaptığı Kero şarkısı “Harabe” isimli eser başarılı ismin başarılı çıkışını sürdürecek. Sevilen sanatçısı “Başarıyı getiren etken bence birden fazla, yaptığın işe inanmak, güvenmek ve arkasında durmak çok önemli, burada ekip ruhu ve motivasyonu çok önemli bu konuda çok şanslıyım. Yapımcım, aranjör, Türkiye ve Avrupa menajerlerim, radyo pr, basın danışmamız hepsi çok hızlı ve profesyonel çalıştığı için motivasyonum hep yüksek, buda beni başarıya koşmaya itiyor, ekip olmadan bu yolda asla yürünmez” dedi. 

ÖDÜL SEVİİNCİ

2006’dan beri Müzikal kariyerini Yunanistan’da sürdüren sanatçı Fide Köksal, 2020’de rol aldığı “Ommata Dakromena” oyunundaki rolüyle Yeni Tiyatro Emek ve Başarı Ödülleri’nde “Uluslararası Müzikal Performans” ödülüne layık görüldü.  “15 yıllık emek ve çalışmanın sonucunda ve pandemi koşullarında sanata verilen emeği ödüllendiren ve bizleri destekleyen herkese tüm meslektaşlarım adına teşekkür ediyor, bu ödülü bizleri bu süreçte canları pahasına yaşatmak için emek veren tüm sağlık çalışanları adına kabul ediyorum” diyen Fide Köksal, Türkiye ve Yunanistan arasındaki kültür ve sanat köprüsünü daha da sağlamlaştıran işler yapmaya devam edeceğini vurguladı.

İSYAN ETTİ

Evinde tadilat yaptırmak isteyen oyuncu Ezgi Mola, aldığı yüksek fiyatlar karşısında isyan etti. 120 bin lira talep edildiğini dile getiren Mola, "Delirdi mi bunlar? 120 bine Beylikdüzü’nden 1+1 ev alınır!" dedi. “Bir mutfağın fiyatı 120 bin lira olabilir mi? Saçmalık. Sonra da onu 40 bine indirmiş. İnanamadım. Koca mutfak yaptırmıştım birkaç yıl önce, 10 bin lira vermiştim. 120 bine mutfak mı yapılır? Delirdi mi bunlar? Yalı mı yaptırıyorum ayol ben? 120 bine Beylikdüzü’nden 1+1 ev alınır.

DAHA  ÇOK GÖRÜNÜYORUM

TV 8 ekranlarının fenomen programı Doya Doya Moda’nın en çok dikkat çeken yarışmacısı Ahmet Fatsa, bu yarışmaya fark edilmek için katıldım ve amacıma ulaştım ifadesinde bulundu.  “Doya Doya Moda” isimli program sayesinde geniş bir kitleye kendini tanıttığını sözlerine ekleyen Ahmet Fatsa “Yarışmacı olarak yer aldığım program dolayısı ve bu programın gördüğü ilgiden dolayı hedefime yaklaştım, programda ön plana çıkmam da bana avantaj oldu, düşünsenize TV 8’de Acun Ilıcalıdan çok görünüyorum daha ne isterim” dedi.

BESTE FABRİKATÖRÜ

Arabesk’in usta yorumcusu; Cansever pandemi döneminde sahne çalışmalarının bitmesiyle birlikte kendini beste yapmaya kapattı. Sanatçı Yapmış olduğu bestelerin beğenilmesi ve talep görmesiyle son günlerde ayrı bir mutluluk yaşıyor.Cansever sözü ve  bestesi kendisine ait Şeyan Diyor ki adlı şarkısı ile 5 milyon tıklanmaya ulaşırken, sosyal medyada en çok paylaşılan şarkı oldu.