BU İKİLİYE DİKKAT

Türk Sineması’nın iki sevilen ismi Wilma Elles ve Selma Güngör, Sean GK’nın yönetmenliğini yaptığı “X- The End Time” isimli Hollywood yapımı sinema filmi için bir araya geldi.İlk çekimleri İzmir’de yapılan filmde rol alan 2 güzel muhteşem performanslarıyla adeta göz doldurdular. Elles ve Güngör,filmdeki başarılarıyla hedefi 12’den vuracağa benziyor.

---------------------------------

SÜRPRİZ PROJE

İlk defa bir araya gelen Kodes, Fate Fat ve Mustafa Üstündağ sürpriz bir projeye imza attı. ‘Yanına Kalmaz’ isimli single ile güçlü bir işbirliği yapan üçlü, yeni projeleri ile müzikseverlerle buluşuyor. Türkçe rapin sert isimlerinden Kodes ve Fate Fat ile ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ’ın bir araya geldiği şarkı, güçlü sözleri ve müziği ile dikkat çekiyor.

ECEM OKAN İDDİALI

Yaklaşık üç senedir; kendi adına açtığı Türkiye’nin ilk magazin yotube kanalında, ünlü isimlerle birbirinden keyifli röportajlar gerçekleştiren Ecem Okan, gönlünde yatan müzik aşkını daha fazla erteleyemedi.  İlk single çalışması “Konuşsun Herkes” i müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.Güzel şarkıcı singlesinin büyük çıkış yakalayacağını iddia ediyor.


SAYLAN’IN HAYATI TİYATRO SAHNESİNDE

Aydınlanma ve çağdaşlık kahramanı Türkan Saylan’ın hayatı tiyatro sahnesinde.Ayşe Kulin’in “ Türkan Tek Ve Tek Başına “ adlı eserinden Barbaros Uzunöner’in uyarladığı  oyun; bir hayata neler sığdırılabileceğini, istenildiğinde nelerin başarılabileceğini anlatıyor.Ayşe Kulin’in eserinden Barbaros Uzunöner’in uyarladığı oyunda İzmir Devlet Tiyatrosundan Melike Aslı Kılan rol alıyor.

----------

SIRA TV’DE

Birbirinden lezzetli yemekleriyle sosyal medya kullanıcılarının yakın takibe aldığı Gülşah Aslan lezzetli tariflerini artık TV ekranlarından paylaşacak. Instagram ve youtube üzerinden binlerce kişinin takip ettiği Gülşah Aslan “Türkan Şoray”a benzeyen blogger olarak da tanınıyor.

 ----------------

YILDIZLAR ÜLKESİ’NDE

Ayna Grubu’ ndan tanıdığımız rock gitaristi Can Güney’ in 2 parçalık “Can Güney” adlı mini albümü digital platformalarda yayınlandı. Albümün çıkış şarkısı "Yıldızlar Ülkesi'nde Can Guney'e oyuncu ve dansçı Sibel Gökçe eşlik etti. 2 şarkıdan oluşan mini albümün 2. Şarkısı ise "Dönüş Yok" sözleri Tülin Aydın Özcan besteleri Can Güney e ait olan şarkıların düzenlemesini Sabih Cangil, Ozan Gümrükçü klip yönetmenliğini ise Selim Işık yaptı.

------------------

BU DA GEÇECEK

Başarılı oyuncu Açelya Akkoyun, geçtiğimiz gün Aqua Florya AVM'de görüntülendi. Mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Akkoyun, muhabirlere poz vermeyi de ihmal etmedi. Akkoyun, ”Tüm dünya da pandemi olarak kabul edilen Covid-19, maalesef ülkemizi de etkiledi. Buna rağmen en şanslı ülkelerden biriyiz. Çünkü dünya ülkeleri arasında sağlık altyapısı olarak önemli bir noktadayız. Umarım her şey yolunda gider, kaldığımız yerden devam ederiz.” diyerek alışverişine kaldığı yerden devam etti.

-------------

TESTİ NEGATİF ÇIKTI

Eski manken Gizem Özdilli, önceki gün Aqua Florya AVM'de görüntülendi. Kısa bir alışveriş turu yaptıktan sonra yakın arkadaşlarıyla akşam yemeği için bir araya geldiğini belirten Özdilli, Meos Balık’ta yemek yedikten sonra muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmadı. Özdilli, “Dün sabah özel bir klinikte Covid-19 testi yaptırdım, çok şükür ki test sonucum negatif çıktı. Vakalarda ciddi bir artış var, lütfen herkes dikkat etsin.” dedi


HOLLYWOOD YAPIMI İZMİR'DE START VERDİ

Yaşamını Almanya’da sürdüren usta oyuncu Ali Başar, başrolünü paylaştığı Hollywood yapımında yer almak için İzmir’e geldi. Sean GK’nın yönetmenliğini yaptığı “X- The End Time” isimli Hollywood yapımı sinema filmi için İzmir’i tercih eden yapımcılar, kendi yıldızları yanında Türk yıldız Ali Başar’a başrol verdiler. Yıldız isimlerle uyum içinde çalışan Ali Başar, Testere filmi serisinde dedektif Hoffman karakteriyle dünya çapında şöhreti yakalayan Yunanlı aktör Costas Mandylor ile sık sık bir araya gelerek çekilen sahnelerin kritiğini yaptılar.

TÜRKÜLERİN HANIM AĞASI

Bugüne kadar yapmış olduğu albümleriyle büyük çıkış yakalayan Sevda Kaya,bir süre önce piyasaya sürdüğü yeni albümüyle yine gönülleri fethetti. Yaklaşık bir yıl evi ile stüdyo arasında mekik dokuyan güzel sanatçı,albümünün büyük beğeni topladığını belirterek,’Bana destek olan değerli dostum Ferit Ergül  aynı zamanda yapımcım olan Jan müzik’e teşekkür ediyorum.Albümde yer alan 2 şarkının söz ve müziği bana ait’dedi.

25 KADIN, 25 ERKEK YARIŞTI

33. Best Model Türkiye Yarışması finali Fişekhane’de gerçekleşti.25 kadın, 25 erkek finalistin Best Model Türkiye olmak için podyuma çıktığı gecede podyumda maske önlemi dikkat çekti.Umut Akyürek, Yılmaz Morgül ve Emre Kaya’nın sahne aldığı törende, Best Model Organizasyon Komitesi, finalistler ve jüri üyeleri Erkan Özerman’a sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. Birinciliği, kadınlarda Melisa İmrak, erkeklerde ise Oğuzhan Bolat kazandı.

HOLLYWOOD’A  GİDECEK

 1845 yılında İrlanda’da yaşanan büyük kıtlık ve dönemin Osmanlı padişahı Abdülmecid Han’ın İrlanda’ya uzattığı yardım elini konu alan ‘Famine’ yani (kıtlık) filminde dünyaca ünlü isimlere yer verilecek.Prof.Dr.Henry Abdo’nun yapımcılığını üstendiği filmin yönetmenliğini Ömer Sarıkaya yapacak. Ünlü Prof. Henry Abdo ve yönetmen Sarıkaya,ABD’de oyuncularla bir araya gelecek.