BOL KAHKAHA
Deniz Çakır, Engin Alkan, Fatih Al, Mert Şişmanlar’ın rol aldığı müzikli komedi oyunu “Tarla Kuşuydu Juliet”, kahkahalarla ve alkışlarla karşılandı.  Shakespeare’in ünlü âşıkları Romeo ve Juliet’i, günlük hayatta ve çığırından çıkmış bir evlilik içinde sahneye taşıyan oyunun yönetmen koltuğunda da usta tiyatrocu Engin Alkan oturuyor.


----------


YENİ ALBÜM YOLDA
2019 yılının üzücü geçtiğini dile getiren Deniz Seki, 2020 yılında hayranlarının karşısına yeni bir albüm ile çıkacağını söyledi. Deniz Seki, “2019 biraz sağlıksal annem kardeşim adına beni biraz üzdü. 2020 umarım çok iyi geçecek yeni bir albüm gelecek Deniz Seki Best Of 2” dedi.

------------

 

DARGIN
“Erkekler”, “Tribün” ve “Showtime” isimli enerji dolu üç pop şarkısıyla müzik dünyasına giren Dilara, yeni şarkısı “Dargın” ile şu ana kadar olan tarzının dışına çıkıyor. Söz ve müziği kendisine ait olan, düzenlemesini ise Mertcan Gürbüz’ün yaptığı  “Dargın” isimli slow şarkıda bu kez duygusal bir şekilde müzik yolculuğuna devam eden Dilara, bundan sonra kendine ait şarkılarla dinleyicileriyle daha çok buluşmayı hedefliyor.  

------------


SÜPER KUTLAMA
Bisse, 44. yılına özel 2020 İlkbahar&Yaz ve 2020-2021 Sonbahar &Kış olmak üzere 2 koleksiyonunu birden tanıttı. DoubletreebyHilton Topkapı’da gerçekleşen lansmana iş, siyaset, cemiyet ve magazin dünyasından çok sayıda isim katıdı. Sunuculuğunu Burcu Esmersoy’un yaptığı özel gecede Bisse yöneticileri ve ekib i44. yıl pastasını sahnede kestiler.

MAKYAJDA  HOLYWOOD TEKNİĞİ
 “Kiki Lanet-i Cin” isimli yapım vizyon için geri sayıma başladı. Mustafa Miraç Kaya’nın yaptığı “Kiki Lanet-i Cin” isimli sinema filminin makyaj çalışmalarını üstlenen tecrübeli isim Nur Hayat Özelçi “Her karakterin makyajında farklı teknikler uyguladım, Holywood tekniklerinden tutunda kendi geliştirdiğim farklı çalışmalarla özel bir iş çıkardık, senaryo ve oyunculuk yanında makyajlarıyla da korku filmi sevenler bir gerçekliğin içinde bulacaklar kendilerini” dedi.


KOL KANAT
2012 yılında ''Kalp Ağrısı'' ile büyük çıkış yakalayan  Günseli Deniz, bir kaç yıl aranın ardından müzik yolculuğuna kaldığı yerden devam ediyor. Güzel şarkıcı, yeni şarkısı ''Kol Kanat'' ile geri döndü Rihanna, Christina Aguilera, Gwen Stefani gibi seslere vokal koçluğu yapan şan eğitmeni Lis Lewis'den 3 sene boyunca eğitim alan Günseli Deniz''; ''Kol Kanat'' şarkısıyla hedefi 12’denvuracağa benziyor.


KARADENİZ’DEN 2.ROMAN
İlk kitabı ‘Ruhun Bilgesi’ geniş kitlelere hitap eden ve kendi hayat hikayesini okuyucularıyla paylaşarak,çağın hastalığı olarak bilinen panik atak serüveninin kendisinde yarattığı duygu ve düşünceleri aktaran Bilge Karadeniz’in ikinci kitabı ‘Beni Sen Anlat’ ı piyasaya sürdü. Yazar Karadeniz,kitap gelirinin bir kısmını derneklere bağışlayacak.


ŞAHGÖY ŞAHLANDI
1988 yılında Ataköy’de kamyonetle seyyar dürüm satarak isminden söz ettiren ve kısa sürede açtığı Dürüm Kebap şubeleriyle çıkış yakalayan Ataköy dürümcüsü Mehmet Şahgöy, şimdi de yeni ‘Tır dürüm’şubesini açtı. 150 kişinin yemek yiyebileceği Tır Dürüm Salonu’nun  açılışına  Sinema, podyum, müzik, medya, siyaset dünyasından birçok ünü isim katıldı.

ORTADOĞU’NUN MELEĞİ
Türk Sineması’nın çok yönlü ünlü ismi Meral Konrat,Azerbaycan’dan sonra İranlıların da sevgilisi haline geldi. İran’ın özel TV’sine çekilen ‘Yabancı Gelin,Yabancı Damat ’isimli programın sunuculuğunu yapan Konrat,büyük beğeni topluyor.

ÜLKEMİZE GELİYOR
Fransızlara türkü sevdiren adam lakaplı sanatçı Ergül Umuc’un klibinde oynadıktan sonra ülkemizde tanınan Fransız dansçı Laetitia Godard,önümüzdeki aylarda İstanbul’a geliyor. Güzel dançı Umuc’un memleketi Sarıkamış’ta çekeceği ikinci klibinde de oynayacak.