YENİ REKORA HAZIRLANIYOR

‘Cennetten Çiçek’ ile 8 ayda 200 milyonu geçip Türkiye rekoru kıran Zehra, Özdemir Erdoğan’ın Türk sinemasına damga vuran nostaljik şarkısı ‘Gurbet’i coverladı. Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle yayınlanan şarkının prodüktörlüğünü Erol Köse, aranjesini Alper Atakan yaptı. ‘Söyleyin Memleketten Bir Haber Mi Var’ dizeleri ile hafızalara kazınan şarkı Kemal Sunal’ın ‘Kapıcılar Kralı’ filmi ve birçok filmin tema müziği olmuştur.

-----------------

DERGİYE KAPAK OLDU

Cemiyet hayatının tanınmış ailelerinden biri olan Özmenlerin güzel kızı Melisa Özmen mart ayında iki dergiye birden kapak yıldızı oldu. Aylık cemiyet ve aktüel dergileri olan Bonne Vıe ve Best Life dergilerine kapak olan Melisa Özmen sosyal sorumluluk projeleri ve turizm işleriyle ilgili geniş bir röportaj verdi. Her iki dergide de kapak olarak yer alan Melisa Özmen ayrıca Türkiye'nin çok özel AVM’leri ve kuaförlerinde led ekranlarında reklamlarda yerini aldı.

 -------------------

ACI HABERİ DUYURDU

Bulgaristan Baş konsolosu Angel Angelov geçirdiği bir rahatsızlık sebebi ile vefat etti.Bulgaristan’ın baş kenti Sofya’da defnedileceğini sosyal medyadan duyuran Deniz Tunca ‘’ Ailece çok üzgünüz Bulgaristan Baş Konsolosumuz vefat etmiştir. Yarın Bulgaristanın baş kenti Sofya’da defnedilecektir. Angel Angelov her zaman kalbimizdesin mekanın cennet olsun.’’ diye sayfalarından paylaştı.

----------------

BABASININ ANILARINI YAŞATACAK

Kayahan'ın kızı Beste Açar, babasının anılarını yaşatma kararı aldı. Vadistanbul'da görüntülenen Beste Açar ve yapımcı sevgilisi Görkem Uludüz, yeni televizyon programı projesi için toplantı yaptılar. Beste Açar, "Babamı gerçekten çok özledim. Onun anılarını yaşatmak istiyorum. Bu proje herkese iyi gelecek. Bugün detayları görüştük ve daha bir heyecanlandım. Görkem bu süreçte bana çok destek oluyor sağ olsun" dedi.

-----------------------

SEKSENLER’DE

TRT1’de hafta içi her gün saat 17.30’da ekrana gelen Seksenler dizisine yeni bir isim katıldı. Kariyerinde ağırlıklı olarak tiyatro olan güzel oyuncu Ecmel İs; Seksenler dizisinin kadrosunda Gamze karakterine hayat verecek. En son Arka Sokaklar dizisinde Hakan komiserin (Ozan Çobanoğlu) başını belaya sokan Ceren adlı bir karaktere hayat veren Ecmel İs performansıyla göz doldurmuştu.

------------

 HİÇ SEVMEDİN DİYELİM

Başarılı sanatçı Gülden, DMC etiketli “Müdavim” Akustik projesinin 5. video klibi olan “Hiç Sevmedin Diyelim” i yayınladı. Sözü ve müziği Gülden’e ait olan şarkının düzenlemesi Özgür Abbak tarafından yapıldı. Video klibi ise İzzet Başlak yönetmenliğinde çekildi.

---------------------

İSYAN ETTİ

"Kına" şarkısıyla ismini duyuran Berna Tan, Vadistanbul'da görüntülendi ve yeni şarkısı “Af Dile”nin çok sevilmesi üzerine kendini ödüllendirmeye geldiğini söyledi. Tan, “Kına’dan sonra, “Af Dile” de çok iyi gitti. Bende kendimi ödüllendirmek istedim. Yakın zamanda sorumsuz insanlar yüzünden tekrar eve kapanmak zorunda kalırsak hiçbirine hakkımı helal etmeyeceğim” dedi.

---------------------

MARKA OLMAK İSTİYOR

Model ve mankenlik yanında oyunculuk dünyasında da ismini hızla duyuran Elif Çayıroğlu, şimdide ticaret dünyasına atılıyor. Kadınlara yönelik özel bir korse üretimi için kolları sıvayan ünlü model Elif Çayıroğlu, modellikteki başarısını oyunculuğa da taşırken ticaret dünyasına atılması da şaşkınlık uyandırdı. Başarılı model Elif Çayıroğlu “İşimdeki disiplin ve çalışkanlığım beni modellikte başarıya ulaştırdı, bunu ticaret dünyasında da göstereceğim, oyuncu, model olarak ve iş dünyasında azmimle başarıya koşup iyi bir marka olacağım” dedi. 

---------------------

TATLI BİR TELAŞ 

İdo Tatlıses ile nişanlısı Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz gün Vadistanbul’da görüntülendi. Düğün tarihinin belirlenmesi ile birlikte düğün hazırlıklarına başlayan çift, Vadistanbul'da bir restaurant'ta yemek yedikten sonra muhabirlerin fotoğraf isteğini geri çevirmediler. Tatlıses, “Tatlı bir telaşlanma var ikimizde de, yorulurken bile mutlu oluyoruz, her şey yolunda.” dedi.

------------------

BAHAR ALIŞVERİŞİ

Feyza Çıpa, Vadistanbul’da görüntülendi. Öğle saatlerinde tek başına alışverişe çıkan güzel oyuncu Çıpa, Vadistanbul Moda Caddesi'nde bulunan dünyaca ünlü markaların sezonluk ürünlerini inceleyip alışveriş yaptı. Daha sonra alışveriş merkezine  kahve almak için giren Çıpa, muhabirlerin fotoğraf istediği kırmadı. Güzel oyuncu, “Baharlık alışverişe geldim, güzel havayı değerlendirmek istedim.” dedi.

----------------

SABIRSIZ VE HEYECANLI

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, menajeri ile geçtiğimiz gün Vadistanbul'da objektiflere yansıdı. Sinan Akçıl'la tekrar evlendikten sonra taşınma işlerinin devam ettiğini dile getiren Kıratlı, "Menajerimle yeni işlere imza attık yakında sürpriz projelerle ekranlarda olacağım, işleri toparladıktan sonra bende her kadın gibi  anne olmak istiyorum ama Sinan baba olmak için daha sabırsız ve heyecanlı" dedi.

-----------------

GÜZELLE KAMERA KARŞISINDA

Müzik hayatına verdiği aradan sonra yeni bir albüm hazırlığında olan başarılı şarkıcı Ardıç, yeni şarkısının klip çekiminde Lübnan’da Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanan model Duygu Çakmak ile kamera karşısına geçti.20 Mart günü Lübnan’a gidecek olan Türk güzel Duygu Çakmak, Türkiye’yi yurtdışında temsil etmeden önce son olarak başarılı sanatçı Ardıç ile aynı seti paylaştı

---------------------

İSTANBUL BARLARI

Müzik sektörünü can evinden vuran Pandemi birçok şarkıcının mesleği bırakmasına neden olurken, müzisyenler de hayatlarını idame ettirmek için farklı arayışlar içine girdi. Pandemi öncesi çıkardığı "İstanbul Barları" isimli şarkıyla çıkış arayan fantezi müziğin güçlü seslerinden Sevgül Gülmez, Türkiye ve Avrupa eğlenceye ara vermeden önce gerek Almanya'da gerekse Anadolu'daki bir çok mekanda sahnelerinin aranan ismiydi.

---------------------

İLK AKUSTİK ÇALIŞMA

Güloğlu, daha önce çıkartmış olduğu albümlerde yakalalığı başarıyı 4 Ay önce çıkardığı son tekli çalışması ile tekrar kanıtlamıştı.Söz ve bestesi Enver Çelik imzalı ‘Bir Delinin Delisiyim’ adlı eserle kısa bir süre önce sevenleriyle buluşan Ersin Güloğlu şarkı çok ilgi görünce akustik versiyonunu yaparak sevenlerine süpriz yaptı.

---------------------

PARİSLİLERE ARABESKİ SEVDİRDİ

Müzik hayatını Paris'te sürdüren fantezi arabesk müziğin sevilen ismi Mehmet Özgür Çelik 'Akıl bırakmadı yar bende' adlı single çalışmasıyla müzikseverlerle buluştu.Paris'te yaşayan gurbetçilerimizin yanısıra şarkılarıyla Paris halkının da gönlünü  fetheden Mehmet Özgür Çelik, sözleri Ömer Uğur, müziği ise Enver Yılmaz'a ait olan şarkının kısa sürede büyük ilgi gördüğünü ve bundan son derece mutlu olduğunu söylemeden edemiyor.

---------------------

PEMBE ONA ÇOK YAKIŞIYOR

Sharon Stone, Paris Hilton, Monica Bellucci gibi dünya starlarını giydiren @mdlcouture’un müzik dünyasının ünlü ismi Banu Karaca’yı da giydirdi. Karaca,sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafının altına, ‘Şahsıma özel hazırlanan neon pembe elbisemi gururla ve severek giydim. Monica Canker’e teşekkür ediyorum. Kumaşı kadar özenle seçilmiş ve şuan benzeri bulunmayan bu kadar ince düşünülmüş bir tasarıma ne yazsam az’notunu düştü.