HİPOTERMİ ŞOKU

Sözü ve müziği kendisine ait olan Yoksun isimli şarkısının klibinde zor anlar yaşayan Ebru Keskin, kamera önünde hipotermi şokuna uğradı. Çekimlere kısa bir mola verildi. Klibin yönetmen koltuğunda oturan Yusuf Can Özbilen, güzel sanatçının “Ev partisinde su patlaması” fikrini çok beğendi. Sadece, evinin eşyalarla birlikte su altında kalmasına kimsenin izin vermeyeceğini söyleyerek çekimleri dışarıda yapmaya karar verdi.

AYDOĞDU'NUN KIZLARI

Geçtiğimiz dönemlerde yayınlamış olduğu albümlerle hem Türkiye'de hem de Avrupa'da geniş bir hayran kitlesiyle aynı yolda yürüyen ''Efe Güngör'';  yeni türküsü ''Aydoğdu'nun Kızları''nı müzikseverlerle buluşturdu. Sözü ve müziği başarılı sanatçının kendisine ait olan türkünün dikkat çeken düzenlemesini ise başarılı aranjör Barış Engürlü üstlendi.

AMİN

Aldığı şan eğitimiyle başlayan müzik serüveni Sezen Aksu’nun kendisine verdiği iki şarkı ile uzun bir yolculuğa dönüşen Gözde Sucu, üçüncü şarkısı ‘’Amin’’ i tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sundu. Sakin, yumuşak ses tonuyla bağırmadan, tutkuyla yorumladığı şarkıları ile kısa sürede adından söz ettirmeyi başaran sanatçı, bundan böyle iki ay aralıklarla kalplere dokunacak birbirinden güzel eserleri dinleyiciyle buluşturacak.

MİLAN FASHİON WEEK'TE

Podyumda elde ettiği başarılarla aranan yüz ve mankenler arasına giren Miss World Next Top Model 2022 güzeli Dilara Kırmıt, hayali olan Milan Fashion Week’te mesleğinin en iyileriyle birlikte olmaya hazırlanıyor. Birçok ülkenin seçilen top modellerinin yer alacağı Milan Fashion Week’te tek Türk olarak podyumda tescilli güzelimiz Dilara Kırmıt boy gösterecek. 24 Şubat’ta gerçekleşecek olan Milan Fashion Week için çalışmalara ve hazırlıklara başladığını ifade eden Dilara Kırmıt, teklif için ilk aradığında yaşadığı en büyük mutluluğu hissettiğini dile getirdi

BU KEZ GÜLDÜRECEK

Oyun Bitti, Al Yazmalım, Beni Böyle Sev, Kefaret gibi TV dizileriyle tanınan, hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Mine Kılıç, bu kez seyircisini güldürmek için beyazperde de… Kılıç, çekimleri İstanbul, Bodrum ve Kos Adası’nda gerçekleştirilen, Türk sinemasının efsane filmlerinden Çakallarla Dans serisinin 6.sında ‘Anna Karenina’yı canlandırıyor. Yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, 2 Aralık’ta seyirciyle buluşacak ‘Çakallarla Dans 6’ filminde yer almaktan mutlu olduğunu belirten güzel oyuncu “Türk dizi sektöründe dram oynamaktan ve hep üst üste gelen aynı kötücül karakterlerden biraz sıtkımın sıyrıldığı dönemde “Komedi yok mu? dediğim bir süreçte Çakallarla Dans 6 geldi. İzleyicisinin çok fazla olduğu Türk halkının çok sahiplendiği işlerden bir tanesi. Canlandıracağım karakter de benim için ters köşeydi. Çok gülerek eğlenerek çektik.” açıklamasında bulundu.

GÜÇLÜ BİR KADINIM GÜÇLÜ OLALIM

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” için ikincisini düzenlediği etkinlikleri, 25 Kasım-11 Aralık tarihleri arasında  İBB kültür merkezlerinde ücretsiz olarak gerçekleştirilmeye devam ediyor Türk pop müziğinin güçlü ve renkli isimlerinden Atiye, İBB Ümraniye Kültür Merkezi Sahnesi’nde sevenleri ile bu özel etkinlik için bir araya geldi. Son hiti Dalgana Bak'la ritmik bir açılış yapan Atiye, ‘Budur’, ‘Salla’, ‘Aşkistan’, ‘Ya Habibi’, ‘Soygun Var’, ‘Salla’ gibi şarkılarıyla yüksek tempolu gecenin fitilini ateşleyerek, iki saat boyunca dansçıları ve müzisyen arkadaşları ile konserine aralıksız devam etti. 

PODYUM DÜNYASININ BÜYÜK ORTAKLIĞI

Dizi ve sinema sektörünün hızlı gelişmesiyle kamera arkası ve önü iyi çalışan ihtiyacı her gün çoğalıyor. Yeni yetişen yetenekler zirvedeki oyuncuların yerine geçmek için çabalarken, kurulan bir ortaklık hayli dikkat çekti. Podyum dünyasına yetiştirdiği birçok ünlü model yanında koreograf olarak hazırladığı defilelerle mesleğinde adını altın harflerle yazdıran Ferhan Aral ve son dönem oyunculuk sektörüne kazandırdığı oyuncularla adını duyuran menajer Ecem Aka güçlerini birleştirdiler.

DÜĞÜN HAZIRLIĞI

Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder sevgilisi Meedo evlilik hazırlığı içerisine girdiler. Daha önce düğün davetiyesini paylaşan Şeyma Subaşı, şimdi ise düğün tarihini açıkladı. Mısırlı sevgilisi ile düğünleriyle ilgili konuşan ünlü isim, "Mayıs ayında evleneceğiz. Düğün yerini söylemeyeyim şimdi, ama Türkiye’de olmayacak. Düğünüm güzel bir yerde olacak"dedi.

KOMİSER ROLÜYLE DÖNÜYOR

Show TV’de ekrana gelecek olan, yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat’ın üstlendiği, başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı, yılın iddialı yapımı “Sipahi” izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Dizinin başrol oyuncularından Özge Gürel, ekranlara Terörle Mücadele Komiseri Canan Doğan karakteriyle geri dönüyor. 

KORKU FİLMİNDE OYNAYACAK

Polonya’da üniversite Eğitimini tamamlayarak 2 yıl önce Türkiye’ye kesin dönüş yapan İlkay Bayırdar, film yapımcısı Murat Avcı’nın teşvikiyle Azerbaycan ve Türk ortak sinema filmiyle kamera karşısına geçmişti. Başarılı oyunculuğu ve muhteşem güzelliğiyle göz kamaştıran Bayırdar, önümüzdeki günlerde çekilecek korku filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

BAĞLAMAYI DÜNYAYA TANITTI 

Özgün müziğin başarılı ismi ve bağlama virtüözü Muharrem Aslan, gösterdiği performansla yurtiçi ve yurtdışında büyük ilgi görüyor.  Anadolu hamuru ile yoğurulmuş gerçek bir batı müzik dünyasında kendine yeni bir tarz edinerek sanatsal yeniliklerin peşinde koşan sanatçı, besteci ve akademisyen olarak solo albümler üretiyor. Sanatçının şu ana dek toplam 13 albümü bulunuyor.

KİTAPTAN ELBİSE YAPTILAR

5.Türkiye Azerbaycan ödülleri gecesinde Dilek Kaya kitaptan elbise giydi, tasarımcısı Sema Günay’ın giyilebilir sanat çalışması olan, Filozof Denis Diderot’un “Eski sabahlığım için pişmanlık”adlı eserini kumaş kitap olarak giyerek “Kitap Gibi Kadın” deyimini yaşattı. Atakan Taşur’un her yıl düzenlediği ve Oktay Kaynarca gibi çok sayıda ünlü ismin ödül aldığı Kardeşlik ödülleri gecesinde kısa bir bölüm sunuculukta yapan model, emsalsiz çalışmaları için tercih ettiği Sema Günay’ın sanatsal tasarımları ile hem seyirlik hem müzelik olmayı hak ediyor.

ANTALYA’YA GELİYOR

Ünlü top modellerin çıktığı defileleriyle dünya çapında bir bilinirliliğe kavuşan Dosso Dossi Fashion Show, 20. yılında yine ünlü bir modeli ağırlayacak. Beşiktaş’ın ünlü futbolcusu Dele Alli’nin sevgilisi İspanyol Model Cindy Kimberly, 16 Aralık’ta Antalya’da düzenlenecek etkinlikte podyuma baş manken olarak çıkacak.