ANLAMLI HEDİYE

Genç şarkıcı Bahar Gelir ,Ünlü Sanatçı Selami Şahin’den çok güzel bir parça hediye aldı. Selami Şahin daha önce de Bahar Gelir’in “ İllada “ isimli albümünün yönetmenliğini yapmıştı. Albüm büyük başarı sağlamıştı. 2021 yılında tekrar yeni albümü için Bahar Gelir’e parça hediye etti.

---------------

SENSİZ DE YAŞANIYOR

Söz yazarı ve besteci kimliğinin yanı sıra yorumculuğuyla da önemli işler başaran Hatice, yeni teklisinde söz ve müziği kendisine ait olan ‘‘Sensiz de Yaşanıyor’u hayranlarının beğenisine sundu. Ayrılık hikayesinin anlatıldığı duygusal şarkının, sözleri ve müziği Hatice’nin yorumuyla önümüzdeki günlerde müzik listelerine damga vurmasının beklendiği kaydedildi.


---------------

SADECE AŞK OLSA DA YETER!

Bir dönem aşk yaşadığı Kutsi'den olaylı bir şekilde ayrılan Feyza Çıpa, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Tek başına alışverişe çıkan Çıpa, Vadistanbul Moda Caddesi'nde bulunan dünyaca ünlü markaların sezonluk ürünlerini inceledi. Bir zamanlar yakın arkadaşı olan Ceren Hindistan’ın çocuk yapmak için kriterleri olduğu hatırlatılan güzel oyuncu, ''Ceren’in düşüncelerine saygı duyuyorum ama katılmıyorum, sadece aşk olsa da yeter “ dedi.


HATIRLA

İrem Candar yayımladığı albüm ve şarkılarla dinleyicisini şaşırtmayı seviyor. Yeni, farklı soundlarla bambaşka işler sunan İrem Candar, yeni teklisi 'Hatırla’yı Garaj Müzik etiketiyle dijital dünyada yayınlandı. Sözleri İrem Candar’a müziği İrem Candar&Mehmet Cem Ünal’a ait Hatırla’nın aranjesi Mehmet Cem Ünal tarafından yapıldı.

TEMENNİM NORMALE DÖNMEK

Eski kaleci Aykut Erçetin önceki gün eşiyle birlikte Aqua Florya AVM'de objektiflere takıldı. Öğlen  saatlerinde geldikleri alışveriş merkezinde uzun süre alışveriş yapıp dolaşan Erçetin çifti daha sonra Günaydın restoran geçerek yemek yedi. Çıkışta muhabirlere poz verip sorularını yanıtlayan eski kaleci, “Temennim bir an önce normale dönmek bugünleri özlemişiz” dedi.

---------------------


SERÇE 1 NUMARA

Türk pop müziğinin en önemli ve özel kadın vokallerinden Işın Karaca, 2021’e dinleyeni sarsacak nitelikteki yeni teklisi ‘Serçe’ ile güçlü bir giriş yaptı. ‘Mevzu Bu mu’ ve ‘Nazarlardanmış’ şarkıları ile 2020 yılı bitmeden seri üretime başlayan Işın Karaca, ‘Serçe’yi kendi şirketi Akış Production/DMC ortaklığında yayımlandı. Şarkı başta Apple Music'te en çok satın alınan şarkılarda 1 numara olması haricinde  tüm dijital platformların listelerin tepesine çıktı.

KOZMETİK SEKTÖRÜNDE

Doğaya yakınlığı ile bilinen ve  ‘Tabiatın Kızı’ olarak nam  salmış olan ünlü model ve oyuncu Tuğba Özay kozmetik sektörüne girmeye hazırlanıyor. Ünlü model,  Keypharma Sağlık ve Güzellik Ürünleri  Limited Şirketi ile  ortak bir çatı altında piyasaya çıkaracağı Kaş sabitleyicisi ve Şekillendirici sabun  için özel çekimlere başladığını belirtti.

İSTANBUL'DA BULUŞTULAR

 Geçtiğimiz yıl New York’un ünlü moda dergilerinden birine kapak olan ünlü model Kaan Akıncı ve İtalyan top model Stella Manente, Türkiye ve Avrupa’da ses getirecek bir moda çekimine imza attılar. Çekimleri Park Hyatt İstanbul Maçka Palas,eski İtalyan konsolosluğu misafirhanesinde gerçekleştirilirken, çalışma için özel bir ekip kuruldu. Moda fotoğrafçısı Semih Palancı ve videographer Ogün Çetin’in kameraları karşısında,profesyonel modeller Kaan Akıncı ve Stella Manente işlerindeki hünerlerini Muzaffer Çaha ve Semih Doğruer’in muhteşem kıyafetleriyle sergilediler.

NOTALARDA İSYAN OLDU

3 Adım Müzik etiketiyle müzik severlere, Yonca Poyrazoğlu yorumuyla sunulan “Sırra Kadem” isimli eser, kadına şiddeti anlatırken yaşanmış bir olaydan yazılmış bir eserdir. Gerçek yaşanmışlıktan yola çıkılarak yazılan “Sırra Kadem” isimli eserin sözleri Cengiz Atabay imzası taşırken müziği ve aranjörlüğü Kürşat Poyraz tarafından yapıldı. Yurt içi ve yurt dışında uzun bir süre müzik eğitimleri alan ve çalışan Yonca Poyrazoğlu, müziğe ülkesinde devam etme kararı aldı. Ünlü müzik adamı Üstün Poyraz’ın kızı olan usta yorumcu Yonca Poyrazoğlu, ailesindeki diğer usta müzik adamları sayesinde de gözünü dünyaya müzikle açtığını bu yüzden de başka bir uğraş düşünmediğini ifade etti.

---------------

HAVALI VE GİZEMLİ

Başarılı produktör Laurențiu Duță’nın Dony, Erika Isac ve Mazo Daniel Giraldo ile birlikte bestelediği “Peaches and Cream” sizi konfor alanınızdan çıkmaya, cüretkar olmaya ve hepsinden önce hayallerinizden ve beklentilerinizden asla vazgeçmemeye teşvik eden yeni bir single. Tutkulu sözleri ve akılda kalan melodisiyle Otilia, Dony and Erika Isac eğlencenin kilit nokta olduğu yeni bir müzik akımına dikkat çekiyor. Parçaya fantezilerin gerçeğe dönüştüğü bir trende geçen havalı ve gizemli bir klip eşlik ediyor.

ŞARKICILIĞA SOYUNDU

Kıvrak danslarıyla bir döneme damga vuran ünlü oryantal Feyzan, şimdi de şarkıcılığa soyundu. Sosyal medya hesabından şarkısını paylaşan güzel sanatçı, ‘Bu güzel şarkıya, yakında çok güzel bir klip geliyor’notunu düştü. Feyzan, müzik dünyasına da ismini altın harflerle yazdıracağını iddia ediyor.

208 ÜLKEDE LİDER

Adana’da e-ticaret sitesi olarak başlayan, hakiki deriye özgün tasarımlarla buluşturarak sunan Watch of Royal markasının yolculuğu bugün üretime ve 208 ülkeye satış yapma noktasına geldi. Markanın kurucusu Tolga Sakın, başarılarının altında yatan nedenin yüksek kaliteli üretim yapmaları ve özgün tasarımlara ağırlık vermeleri ve e-ticaretin kurallarını sıkı sıkıya uygulamaları olduğunu belirtti.

BENDE VARIM

Türk Sineması’nın sevilen isimlerinden Gözde  Albayrak,yeni projeleriyle  2021’e  damga vurmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar rol aldığı filmlerdeki başarılı oyunculuğuyla isminden sıkça söz ettiren güzel oyuncu ‘Yakında herkes benden söz edecek’diyor.

GELECEĞİN PARLAYAN YILDIZI

Küçük yaşlardan beri müzikle iç içe olan ve yorumuyla kendine hayran bırakan genç sanatçı Cenk, ilk teklisi olan “Yüzü Tanıdık Değil” ile müzikseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor.Sözleri Yazgın Kaçak, müziği Galip Öztürk'e ait olan şarkının güçlü alt yapısında Yenal Yıldız'ın imzası var. Söylediği her şarkıya kendine has, özgün bir yorum katan Cenk, yeni şarkısıyla birlikte profesyonel müzik kariyerine de ilk adımı atmış oldu.