ANKA GELİYOR

Altı senedir “Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı kült dizinin fenomen karakteri İlyas Çakırbeyli’ye hayat veren Ozan Akbaba’nın hem proje tasarımını yaptığı hem de senaryosunu yazdığı sinema filmi Anka’nın çekimleri başlıyor. Mgx Film’in yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Filinta ve Halka dizilerinin başarılı yönetmeni Süleyman Mert Özdemir oturuyor. Ozan Akbaba ile birlikte Atilla Şendil, Deniz Işın, Engin Hepileri, Özgür Emre Yıldırım ve Serdar Orçin’in başrollerini paylaştığı “Anka”  dramatik bir erkek hikayesi.

KİŞİYİ İŞİYLE TANIRIZ

Merkezi Amerika Los Angeles, California’da bulunan ve Trevor Doyle, Alexa Khan, Nadira Akhonova ortaklığıyla kurulan, Three Flames Pictures isimli film yapım firması Türkiye’de Kayhan Başoğlu yönetmenliğinde çektikleri  “Shame”  isimli korku, gerilim tarzı sinema filmi ile dünya pazarında büyük imza atmaya hazırlanıyorlar.


REKLAM YÜZÜ OLDU

Model Cansu Taşkın Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı. Müdavimi olduğu mağazadan alışveriş yapmaya gelen ünlü model Taşkın, geçtiğimiz hafta makyajsız hali ile gündeme gelmişti. Muhabirlerin haberleri hatırlatması üzerine söze giren Cansu Taşkın, ”Evet arkadaşlar makyajsız paylaştığınız fotoğraflarım sayesinde ünlü iki markanın reklam yüzü oldum. Size ne kadar teşekkür etsem azdır.”  dedi.

MURADINA ERDİ

Yükselen pop müzik starı Zeynep Bastık, Tolga Akış ile dünya evine girdi. Güzelliği ile göz kamaştıran Bastık, düğünde üç kez gelinlik değiştirdi. Tüm gelinlikleri tasarımcı Begüm Salihoğlu’nun dünyada kabul gören Bégum markasına ait.  Nikah, eğlence ve gece sonu için üç ayrı gelinlik giymeyi tercih eden Bastık’ın tüm gelinlikleri Bégum Bridal Design House’un kurucusu ve tasarımcısı Begüm Salihoğlu tarafından hazır modellerden feyz alıp Bastık’a özel uyarlandı.

BEN ADAMI YAKARIM

Danslarıyla bir döneme damgasını vuran Feyzan Dönmez, sözleri kendisine ve müziği Kerem Özdemir’e  ait olan ‘Ben Adamı Yakarım’ isimli teklisini piyasaya  çıkardı. Okyanus Müzik etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini alan şarkının klibini Kerem Özdemir yaptı. Şarkısının yaza damgasını vuracağını  söyleyen Dönmez, ‘Şarkmı dinleyenler yerinde duramayacak’dedi.

BİZE MÜSAADE

Hann Yapım’ın yapımcılığını yaptığı ve Giray Altınok’un kaleme aldığı Bize Müsaade filmi, pandemi sürecinde ertelenen vizyon tarihini yeniden duyurdu. Film 30 Temmuz Cuma günü izleyiciyle buluşacak. Biri yönetmen, biri oyuncu ve biri senarist olan TV sektöründen 3 yakın arkadaşın hikayesini konu alan ‘Bize Müsaade’ filminin çekimleri, Validebağ Adile Sultan Kasrı, Büyük Ada ve Ümraniye Nakkaş Platoları üçgeninde gerçekleşti.

  

AKLI FİKRİ ANGELİNA JOLİE’DE

Başarılı çalışmalarıyla isminden söz ettiren güzel senarist  Derya Kartal,bir süre önce senaryosunu yazdığı ‘Şahmeran Yılanların Şahı’isimli sinema filminin çekimleri için kolları sıvadı. Kartal, filmde dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie’yi oynatmak istediğini söyledi. Derya Kartal, ’Ben Angelina jolie’ye hayran biriyim. Bu filmim için ona teklif götüreceğim. İnşallah bu teklifimi kabul eder’dedi.

BİR DÖNDÜ PİR DÖNDÜ

Reklam dünyasnın duayen isimlerinden Adem Adem Ertürk, bir süredir ara verdiği işine bir döndü pir döndü. İş dünyasının tercih ettiği isimlerden olan Ertürk, Fatih Çakır’ın sahibi olduğu Bidahi(Bileşik Danışmanlık Hizmetleri)’nin başkanlığına getirildi.

SARIKAYA  CANNES’TE

Bol ödülle yönetmen Ömer Sarıkaya, 74. Cannes Film Festivali açılış gecesine katıldı. Kırmızı halıda yürüyen Türk yönetmen dünyaca ünlü yönetmen ve oyuncularla bir araya geldi. Sarıkaya,oyunculara yakında Türkiye’de çekeceği sinema filmi ile bilgi verdi.

BOŞLARI KOYSAM

Arka Sıradakiler, Öğretmen Kemal, Aşk Yeniden, Güneşin Kızları gibi sevilen dizilerin jenerik müziklerinde yorumcu ve besteci olarak imza atan ve büyük beğeni toplayan ''Alp Zey''in yeni şarkısı ''Boşları Koysam'' tüm platformlarda müzikseverlerle buluştu. Sözü ve müziği başarılı sanatçının kendisine ait olan “Boşları Koysam” şarkısının güçlü aranjesi ise Caner Karamukluoğlu imzası taşıyor.

HASRET GİDERECEK

Pandemi nedeniyle sahnelerden uzak  kalan müzik dünyasının sevilen ismi Burçak Güneş,hayranlarıyla yeniden bir araya geleceği için şimdiden heyecanlanmaya başladı. Sahneyi ve hayranlarını çok özlediğini dile getiren Güneş,’Artık hasret son bulacak’diyor.

HANDE’DEN ‘SAHTE’ SÜRPRİZ

Türk Pop Müziğin kraliçesi Hande Yener, ‘Sahte’ ile yazı karşılıyor. ‘Carpe Diem’ albümünden bir klip vermesi beklenen Yener, yine sevenlerine sürpriz yaptı ve yepyeni bir şarkıyla sevenlerinin karşısına çıkıyor.  Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle yayınlanan sözü Berksan, müziği Berksan ve Misha, aranjesi Misha imzalı ‘Sahte’ ile Hande Yener yine çok şaşırtacak. Şarkıları, klipleri ve kostümleri ile her zaman öncü olan Yener, yeni şarkısı ve klibiyle yine müzik dünyasının gündemine oturacak.

--------------------

DERİNDEN

Banu Yüksel’in Ocak 2019’da yayınlanıp, hızlı bir ivme ile Türkiye genelindeki tüm prestijli kitapevlerinin raflarında yer alan ‘Derinden’ isimli aşk romanı okuyucuların büyük beğenisini topladı. Kısa süre içerisinde ilk basım stokları tükenen kitabın, ikinci basımı 2019 senesinde yapılmıştı. Yüksel, kitabının yok satması ve okuyuculardan gelen yoğun istek üzerine üçüncü basım için iddialı bir tanıtımla yayın hayatına başlayan Fraksiyon Yayınları ile anlaşma imzaladı.

ANLAMLI İSTEK

Çiğdem Batur’dan anlamlı bir istek geldi. Batur 13 Temmuz doğum gününde hayranlarından hediye yerine köy okulları için bağış istedi. Batur, "13 Temmuz doğum günüm. Hediye almayı ve vermeyi çok seven bir yengeç kadını olarak; sizden gönlünüzden geçtiği miktarda hediyeler istiyorum. Köy Okulları Yardım Projesi Derneği'ne miniklerimiz daha iyi şartlarda okuyabilsin diye el ve gönül birliğiyle katkıda bulunalım mı? Hem birlikte şahane bir işe de imza atmış oluruz. Harika. Kocaman sevgiler" ifadelerini kullandı.