ALTINCI MERHABA

Özgün ve Halk müziğinin günümüzde ki en üretken temsilcilerinden Berhan Arısoy, ileride felaketler yılı olarak hatırlanacak 2020 senesini de boş geçmeyerek 6. Single çalışması ile dinleyicileri ile buluştu.  “Yarim Sevdalım” isimli bu eserin sözü ve müziği Erkan Güneş’e ait.

-------------

ZAMANI DEĞİL

Cerem Onurluer, korona günlerinde sevenlerine moral olmak için şarkılarını birbiri ardına yayınlıyor. Genç sanatçı “İnsafsız” şarkısının hemen ardından yeni bir single hazırladı. “Zamanı Değil”, 28 Nisan’da Azka Müzik etiketiyle yayınlandı.  Söz ve müziği Hüsniye Kaya’ya ait “Zamanı Değil” şarkısının aranjesine Umut Açıkgöz imza attı. “Sahnelerin en genç assolisti” olarak adından söz ettiren Cerem Onurluer, şarkının klibi için İstanbul Kadıköy Lisesi’nin tarihi binasında kamera karşısına geçti.

----------------

KİLO ALDIM

Güzel şarkıcı Gökçe Kırgız müzik ve magazin yazarı Hakan Kanburoğlu’na konuştu. Karantina sürecinde 3-4 kilo aldığını belirten Gökçe Kırgız, “En çok kuaföre gitmeyi özledim, dip boyam geldi ve böylece çakma sarışın olduğum ortaya çıktı.’’ dedi. Yeni şarkı çalışmalarına hız verdiğini belirten sanatçıyı Sezen Aksu heyecanı sardı. Yeni şarkı çalışmalarıyla ilgili Gökçe Kırgız “Sezen Aksu’nun yakın çevresinden 3 gün önce bana bir şarkı geldi. Korona olmasa gidip kapısında yatacağım. Alacağım o şarkıyı, kıpır kıpır. Acaba kapısına gitsem kovar mı?” diye konuştu.

VEDA ETTİ

Jet Sosyete'nin senarist ve oyuncusu Gülse Birsel, sosyal medya hesabından hayranlarını üzen bir paylaşımda bulundu. Birsel, Jet Sosyete'nin final yapacağını ve sevenleriyle yeniden bir arada olmayı dilediğini söyledi. Koronavirüs salgınının ardından çekimleri evden devam eden dizinin final yapacağı haberi sevenlerini üzdü. Gülse Birsel evinde son çekimi gerçekleştirdiğini söyledi.

KARANTİNADA TEKLİF YAĞMURU

Almanya’da yaşayan ve 2017 yılında katıldığı Miss Turkuaz Top Model Yarışması’nda birinciliği elde ettiği halde tacı elinden alınan Dilan Oktaş,Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü salgınında Almanya’da ailesiyle birlikte karantinada bol bol kitap okuyor,spor yapıyor ve evcil hayvanlarını besliyor. Güzel model,virüs sonrası için sürpriz hazırlıklarını da yapmayı ihmal etmiyor.Karantinadaki günlerinde reklam,film ve dizi teklifleri aldığını belirten güzel model,’İnşallah salgın bittikten sonra bu teklifleri değerlendirecğim.Türkiye’yi de çok özledim.Türkiye’de de çok güzel projelerim var’dedi.

BİR SOĞUK SIZAR

Kendine has yorumu ile dinleyenlerini mest eden müzik dünyasının sevilen isimlerinde Şeyma Erdoğan,yeni singlesinin müjdesini verdi. Güzelliği ve muhteşem sahne performansıyla göz kamaştıran Şeyma Erdoğan,sosyal medya hesabından yeni singlesinin müjdesini verdi. Erdoğan,paylaştığı fotoğrfının altına,Yeni singlem ’Bir Soğuk Sızar’yakında’notunu düştü.

ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ

Başarılı oyuncu Şebnem Hassanisoughi, yılların eskitemediği, tüm Türkiye’nin hep bir ağızdan söylediği, Mustafa Seyran sözü ve bestesi ‘Elbet Bir Gün Buluşacağız’ şarkısını sevenleri ile buluşturdu. İlk olarak 73 yılında Zeki Müren’den ve daha sonrasında Müzeyyen Senar, Behiye Aksoy gibi birçok usta isimden dinlediğimiz eser, Şebnem Hassanisoughi tarafından ilk kez akustik gitar eşliğinde klasik batı müziği armonisi ile bambaşka şekilde yorumlandı.

SAHİLLER MERYEM İLE COŞACAK

Müzik dünyasının harbi kızı Meryem Sevilen,karantina günlerinde yakında piyasaya süreceği yeni şarkısı için gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Güzel  sanatçı,bayramdan hemen sonra yeni klibi için kamera karşısına geçecek.Meryem Sevilen yeni şarkısının sahilleri coşturacağını iddia ediyor.

  

DUYGULANDI

Seksenler dizisiyle ününe ün katan Serhat Kılıç,sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı.Muhteşem oyunculuk performansıyla başarıdan başarıya koşan ünlü oyuncu Serhat Kılıç,henüz 3 yaşındayken çekilen fotoğrafını paylaştı. Kılıç’ın fotoğrafı kısa sürede adeta beğeni rekoru kırdı.


HERKESİ DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM

Yasemin Allen, daha önce “Strike Back” dizisinin 8. sezonunda aynı seti paylaştığı Rus oyuncu Daniel Donskoy ile İngilizce canlı yayın yaptı. Pandemi hakkında  konuşan Allen “Kendimi düşünmektense herkesi düşünmeye başladım. Birçok kazandım ve uyandırıcı bir deneyim oldu benim için. Bundan sonrasını düşünecek olursak filmde ve dizide yer almak zorlaşacak ve bağımsız sinemaya, online dizilere bakacağız gibi görünüyor” dedi.

  

YİNE SARILACAĞIZ  BİR BİRİMİZE

Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın, sosyal medyayı en aktif kullanan isimlerden biri. Arkın, Instagram'dan oğlu Murat ve torunlarıyla çektirdiği bir fotoğrafını paylaştı.Cüneyt Arkın, bu fotoğrafa ‘Hep beraber bu zor günleri geride bırakacak ve bizi bekleyen yeni günlere adım atacağız.Yine böyle sımsıkı sarılacağız birbirimize’notunu düştü.Cüneyt Arkın'ın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada ilgi odağı oldu.