ADA HAYATI ÇOK ZOR

Eski futbolcu Barış Özbek Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı.  Survivor'a katılan ve yarışmasından sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Barış Özbek soluğu alışverişde aldı. Özbek, ”Ada hayatı benim için zor geçti arkadaşlarımın günde 20 tane kokonat  yediği oluyordu, karnımız aç olarak oyunlara gidiyorduk ve kaybedip tekrar aç olarak oynuyorduk. Parkurlar çok zor, dışarıdan gözüktüğü gibi değil. Sağlık problemlerimden dolayı ben de adaya Veda ettim."dedi.

----------------

İFTAR ÖNCESİ ALIŞVERİŞ

Yıldız futbolcu Emre Çolak Aqua Florya AVM’de objektiflere takıldı. Ailesiyle birlikte geldiği alışveriş merkezinde dünyaca ünlü mağazalardan alışverişin tadını çıkaran Çolak, gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayarak ailesiyle birlikte poz verdi. Muhabirlerin sorularını da yanıtlayan Çolak “İftardan önce bir alışveriş yapalım dedik. Uzun süredir evden çıkmıyoruz biraz da temiz hava aldık, şimdi eve dönüyoruz. “ dedi.


ÖNEMLİ İDDİA

Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Tekstil ve Moda Tasarımı bölümünde Öğretim Görevlisi olarak Temel Fotoğrafçılık ve Moda Fotoğrafçılığı dersleri veren Doğu Oba Özkan, işinde önemli bir iddia ortaya attı. Magazin dünyasının en büyük ihtiyacının fotoğraf sanatçısı olduğunu ifade eden başarılı isim, moda. Şarkıcı ve oyuncu hepsi benzer kareler oysaki bu büyük yanlış vurgusu yaptı. Aynı dünyanın farklı sektörleri için konuşan Doğu Oba Özkan, özellikle oyuncular kamera karşısında nasıl bir karakter canlandırıyorsa fotoğraf çekilirken de bir karakter çıkarmalı ifadesinde bulundu.

ZİRVEDEN İNMİYOR

Sevilen şarkıcı Tuğba Yurt, Nisan ayı başında yayınlanan şarkısı 'Benim O' ile kısa sürede, YouTube’da 20 milyon izlenmeye ulaştı. Ulusal radyolarda en çok çalan şarkılardan olan “Benim O”, Apple Music listesinde günlerce en çok indirilen ve dinlenen şarkı olarak birincilik koltuğunu üç hafta boyunca kimseye kaptırmadı. Şarkının başarısından dolayı çok mutlu olduğunu belirten sanatçı Tuğba Yurt, “Özellikle de ‘TikTok’ platformundaki paylaşımları ilgiyle izliyorum. Listelerde zirvede olmak harika bir duygu. Destekleyen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

-------------

İSYAN ETTİ

Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah, tam kapanma kararları arasından yer alan setlerin devam etmesi durumuna isyan etti. Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımda "Tam kapanmada dizi setleri devam etsin kararı çıktı. Biz de ediyoruz, edelim ama futbolcular bile aşılanırken tam kapanmada çalışan set emekçilerinin aşı planlamasında asla konuşulmamasını benim aklım mantığım almıyor" diyerek tepki gösterdi.

------------------

PLAKLARI TÜKENDİ

Muazzez Abacı’nın, Sezen Aksu’nun şarkılarını seslendirdiği, Moko Yapım etiketiyle çıkan albümü, 40 bin Cd ve 2000 adet plak satışına ulaştı. Bayram sonrası 1000 adet daha yayımlanacak plaklara, müzik marketlerden ulaşılabilecek. Pandemi nedeniyle Amerika'da kızının yanında kalan, ülkesini ve sahneleri çok özlediğini paylaşan Abacı'ya, yapımcısı Murat Yıldırım tarafından plak kutlaması için, virüse karşı korunma amaçlı,  özel bir konser mikrofonu hediye edildi.

-------------------

GÖNLÜNÜ KOÇ’A KAPTIRDI

Son olarak 'Sen Çal Kapımı' dizisinde rol alan Melisa Döngel, gönlünü meslektaşı Ekin Koç'a kaptırdı. İkili, ilişkilerini şimdilik gizlese de yakın dostlarına oldukça mutlu olduklarını söylemişler. Melisa Döngel'in adı Şeyma Subaşı'nın eski aşkı Guido Senia ile aşk dedikodularına karışmıştı. Döngel, "Sevgili olarak benim vaktim var ama bana vakit ayıran yok. Herkesin sevgilisi var, benim yok. Boşum. Flörtüm de yok şaşırıyorum" diyerek Guido Senia iddiasını yalanlamıştı.

İYİ NİYET ELÇİSİ OLDU

Hazal Kaya ,Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) Türkiye’nin iyi niyet elçisi oldu. Instagram  hesabından paylaşım yapan Kaya, bu işbirliğini şu sözlerle duyurdu “Bütün kadınların, kız çocuklarının ve kırılgan grupların daha sağlıklı, güvenli ve eşit bir dünyada yaşaması için mücadele etmekten vazgeçmeyeceğim.”UNFPA Türkiye Temsilcisi Hassan Mohtashami de Kaya’nın resmi olarak UNFPA Türkiye’nin yeni İyi Niyet Elçisi seçildiğini bildirerek “Böylesine başarılı genç bir kişinin ailemize katılması bizim için büyük bir onur” dedi.

BENİM HİKAYEM

Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu ünlü sunucu Çiğdem Tunç ile televizyon ve tiyatro dünyasının ünlü sunucu ve oyuncusu Murat Parasayar’ın birlikte sunacağı “Benim Hikayem” TGRT Haber’de başlıyor. Yapımcılığını Niyazi Hancı, program editörlüğünü magazinin usta ismi Önder Çorlu’nun üstlendiği “Benim Hikayem” adlı programda ünlülerin yaşamı mercek altına alınacak.

-------------------------

KADER UTANSIN

Dünyayı saran Pandemi döneminde sürekli üreten Gökçe’nin, iki ay önce yayımladığı ‘Eyvallah’ın ardından yeni teklisi ‘Kader Utansın’ Pasaj Müzik etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı.Hissettiklerini naif ve samimi bir şekilde kimseye negatif duygular yüklemeden bir önceki şarkısında anlatan Gökçe, bu sefer birbirine geç kalmış beraber olma ihtimali olmayan aşklar için yazdığı Kader Utansın ile dinleyicisini selamladı.

AYNI KLİPTE BULUŞTULAR

Uzun süredir sesi çıkmayan Eyüphan sevenlerine muhteşem bir eserle merhaba dedi.Sözü Hasan Tanrısever bestesi Baran Kılıça ait “Kim Tanımaz Ki” Adlı eseri yorumlayan Eyüphan’a bu çalışmasında Arabesk müziğinin DİVASI Cansever eşlik etti. Aranjörlüğünü Münir Doğanay’ın yaptığı çalışma Senfoni Müzik etiketiyle tüm digital platformlarda yerini aldı.

HAYAT BU YA

Oyunculuk, televizyonculuk, seslendirme dışında fotoğrafçılık ve reklam yönetmenliği de yapan Okan Bayülgen, Muya firmasının yeni sezon reklam filminin çekimlerinde kamera arkasındaydı. Pandemi sürecinin etkilerini esprili bir dille anlatan Okan Bayülgen insanlar üzerinde yaratılmış sıkışıklığı çamaşır makineleri üzerinden anlatıyor.Çekim çalışmaları uzun süredir devam eden reklâm Film “Hayat bu ya! Muya” sözleri ile son buluyor.

DANSÖZ OLMAYI HAYAL EDERDİM

Selin Şekerci YouTube’daki ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk oldu. 18 yaşında iken dansöz olmayı istediğini belirten Şekerci,’Çok sevdiğin insanların vefat ettikten sonra güve kelebeğinde ruhu gelir. Babam, dedem ve yakın arkadaşım öldüğünde geldi hep.Dansöz olmayı hayal ederdim küçükken. Çünkü dansöz kıyafetlerini çok beğeniyordum.Benimle ilgili Ekşi Sözlük’te ilk ‘Burun delikleri olan kız’ yazıldı. 18 yaşındayken bunu kafama çok taktım. Gülerken ve ağlarken burnum kanatlanır. Kamerada şişip kötü görünmesin diye o zamandan beri botoks yaptırıyorum’dedi.