ACI VERİYOR

Sözü ve bestesi Ayça Peri’ ye ait ‘Acı Veriyor ‘tüm digital platformlarda yerini aldı.Daha önce bir İngilizce, bir Almanca ve yedi tane Türkçe albüm çalışmasıyla sektördeki yerini kanıtlayan Ayça Peri’nin yeni tekli çalışması ”Acı Veriyor”  R-Digital etiketiyle yayınlandı. Feat çalışmada Ayca Peri’ye rapci Furkan Çavdar eşlik etti.

RAP FESTİVALİ BEKLEMEDE

Amerika’da yaşayan Türk iş adamı Selçuk Sal Küçük, ülkesinde kurduğu Voce Music çatısı altında başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Müzik firmasının alt yapısını tamamlarken birçok sanatçıyı müzik severlerle buluşturan Selçuk Sal Küçük, şirketinin Avrupa menajerliğini üstlenen Jesi Albayrak ile büyük bir projeye de hazırlanıyor.

----------------

BİZ AYAK UYDURUYORUZ

Sahnelerin son dönem en güçlü isimlerinden Candaş Gümüş, Söz yazarı, besteci ve yorumcu olarak müzik hayatıma devam ediyor. 3 albüm çıkaran ve şarkıları geniş kitlelerle buluşan Candaş Gümüş, sevenleriyle "Sen Bu Şarkıyı Dinlerken" isimli teklisiyle buluştu. Ulusu Production çatısı altında müzikseverlere sunulan "Sen Bu Şarkıyı Dinlerken"  isimli eserin söz ve müziği Candaş Gümüş imzası taşırken aranjörlüğünü usta müzik adamı Tarık Ağansoy yaptı. Klip çalışmasının temasında ayrılık ve yalnızlık işlenirken yönetmen koltuğunda Celal Ulusu oturdu.

------------------

  

KADIN OYUNCULARIN VAZGEÇİLMEZİ 

Tek şube ve profesyonel ekibiyle hizmet veren Sertaç Kolay , ünlü müşterileriyle adından sıkça söz ettiriyor. Kolay'ın en başarılı olduğu yönü ise kadın müşterilerinin yüz ve vücut yapılarına göre imajlarını belirlemek olduğunu açıkça belirtiyor. Müşterileri arasında Ünlü kadın oyuncular  Esra Bilgiç, Sefirin Kızı Dizisinde rol alan İlayda İldir ,Aleyna Solaker, Cemre Baysel ,Sadakatsiz dizisinde oynayan Yeliz Kuvancı, gibi oyuncular Sertaç Kolay'ı tercih ediyor.

ALEYNA TİLKİ’Yİ HEDEF ALDI

‘Kına’ şarkısıyla YouTube'da 112 milyon dinlenmeye ulaşan şarkıcı Berna Tan, iddialı açıklamalarda bulundu. Magazini yaptığı işlerle değil de, fiziğiyle ya da saçma açıklamalarıyla meşgul edenlere seslenen Berna Tan, "Gündeme fiziğiyle ya da içi boş cümleleriyle gelenlere acıyorum, zor olan yaptığı işle gündeme gelebilmek... Onu başaramadıkları için böyle yollara başvuruyorlar" dedi.

Tan, "Önümüzde buna benzer çok örnek var. Benim "Kına" şarkımın, dünya starıyım diye ortalarda gezenleri kaça katladığını görüyoruz. Tıklanmalar ortada... Destek alamadım diyorlar ama aldıkları desteğin haddi hesabı yok. Yine de çakılıp kalıyorlar. O destek bana verilseydi 10 kere dünya starı olurdum" diyerek Aleyna Tilki'yi hedef aldı.

----------------

BÜYÜK GELİNLİK  DEFİLESİ

Gelin Damat Dergisi bünyesinde imtiyaz sahibi Ferhat Muğurtay  organizatörlüğünde düzenlenen "5. Gelin Damat Fashion Day 2021" Avrupa'nın en büyük gelinlik defilesi gerçekleşiyor. 7 - 8 Nisan tarihinde İstanbul Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecek defilede İvana Sert,Özlem Yıldız, Wilma Elles, Ece Gürsel , Gözde Mukavelat,Tuğba Özay, Günay Museyeva ile birlikte 49 manken podyuma çıkacak. 51 modacının toplamda 210 model gelinliği sergilenecek.

DOST MECLİSİ

Ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu ve Sezer Çakır, önceki gün Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı. Meos Balık restoranın sahibi Mehmet Fener ile öğle yemeğinde bir araya gelen eski dostlar, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayarak ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmediler. "Uzun süredir bir araya gelemedik. Bugün müsait günümüzdü, biz de eski dostlar bir araya geldik. Hem geçmişi yad ettik, hem de bugünümüzü konuştuk" açıklamasında bulundular. Yemeğin ardından vale noktasından araçlarını alarak alışveriş merkezinden ayrıldılar.

-----------------

RUSYA’DAN DEMET ÖGER’E ÖDÜL

Dünya jet sosyetesi tarafından yakinen tanınan ünlü iş kadını Demet Öger, Rusya’da yayınlanan Caprice dergisi tarafından ‘yılın hayırseveri’ ödülüne layık görüldü. Öger, Hollywood kaynaklı önemli sergiler başta olmak üzere yaptığı birçok etkinlikle Moskova sanat ve moda çevrelerinde büyük ilgi çekti. Elton John Aids Vakfı gibi dünyaca ünlü vakıfları destekleyen ve uluslararası sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Öger, 2014’ten bu yana Uluslararası Mülteci Hakları Koruma Organizasyonu yönetim kurulunda yer aldı.

YILDIZLAR GEÇİDİ

Gossipmag Business Dergisi Ödülleri önceki gün Çırağan Sarayı'nda yapılan törenle sahiplerini buldu. Sunuculuğunu Özlem Yıldız ile Şenol İpek’in yaptığı, M.Ada Demir’in muhteşem ev sahipliğinde, Taşkent Ana Sponsorluğu’nda gerçekleşen törende sanat ve iş dünyasının isimleri bir araya geldi. Birbirinden ünlü isimlerin ödüllendirildiği geceye Oktay Kaynarca, Hande Yener, Gülben Ergen, Ali Sürmeli, Ahmet Selçuk İlkan, Asli Hünel, Hande Ünsal, Murat Başaran Oya Başar, Nermin Tahmaz Aşçıoğlu, Deha Bilimlier gibi çok sayıda isim katıldı.

KOLTUKLAR KİTAPLAR

İstanbul Raffles Otel’de gerçekleştirilen çekimlerde, pandemi döneminde evinde yaşadığı bir günü canlandıran Özerk, üzerindeki mini kostümüyle 19. Katta, 3 derece soğukta balkonda saatlerce kamera karşısında kaldı. Özerk’in mini, saks mavisi kostümünü Gülşah Saraçoğlu hazırladı. Özerk’in sözü ve müziği kendisine ait olan “Koltuklar Kitaplar” şarkısının aranjesi Erhan Bayrak imzasını taşıyor.

İBRAHİM’İN GÖZÜ TV’DE

Bazı sinema filmlerinde ufak tefek  rollerde oynayan İbrahim Ergin’in en büyük isteği TV dizilerinde oynamak. Üç üniversite mezunu olan Ergin,kendisine imkan verilmesi halinde başarıdan başarıya koşacağını iddia ediyor.

SİYASETE GİRMEYİ DÜŞÜNÜYOR MU?

Gazeteci Hande Fırat, FM dergisine kapak oldu. Genel Yayın Yönetmenliğini Talat Atilla'nın yaptığı FM Dergisine konuşan gazeteci Hande Fırat, siyasete girmeyi düşünüp düşünmediğine ilişkin soruyu da yanıtladı. Fırat ‘Bu soruya hayır ya da evet yanıtı vermek istemiyorum. Bir saat sonrasını öngöremezken, böyle bir kararı ancak o anın, günün koşullarına göre verebileceğimi söylerim ‘ cevabını verdi.

YENİ DİZİ İLE GELİYOR

COVİD-19 salgını nedeniyle bir süredir setlerden uzak kalmayı tercih eden başarılı oyuncu Selçuk Yıldız,yeni dizi için kolları sıvadı. Önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak olan diziyle yeniden setlere dönecek olan Yıldız,’Setleri çok özledim. Yeniden kameralar karşısında olacağım için çok heyecalıyım’dedi.