DİŞÇİ’DE BULUŞTULAR

Ünlü manken ve oyunculardan Nefise Karatay ile Didem Taslan, dün özel bir diş polikliniğinden çıkarken objektiflere takıldı.Uzun zamandan beri çok iyi bir dost olan Nefise Karatay ve Didem Taslan, diş sağlığı konusunda da ortak bir diş polikliniğiyle çalışıyor. Covid-19 döneminde de sağlıklarını hiç bir şekilde tehlikeye atmayı istemeyen Karatay ve Taslan sık sık sağlık kontrollerini yaptırmaya devam ediyor. Ünlü ikili dün de özel bir diş polikliniğinde diş kontrollerini yaptırdıktan sonra çıkarken objektiflere yakalandılar. 

---------------

SESSİZLİĞİNİ BOZUYOR

Kara Murat Son Maxi Single’na Adını Veren  ‘Güvenmiştim Sana’ İsimli Şarkısını Kliplendirmek  İçin Kolları Sıvadı.18 Yıllık sanat hayatına iki maxi single, 3 klip çeken Kara Murat 4. Klibini daha önce Adnan Şenses’in seslendirdiği ve Murat’a vasiyeti olan “Çok Üzgünsün Arkadaş” isimli şarkıya çekeceği beklenirken ters köşe yaparak son maxi single ina adını veren söz ve müziği kendisine ait “Güvenmiştim Sana” isimli şarkısına çekeceğini açıkladı.

----------------

DUNSTON AİLESİ ALIŞVERİŞTE

Anadolu Efes basketbol takımının yıldızı Bryant Dunston, eşi ve kızıyla birlikte geldiği Aqua Florya AVM'de objektiflere takıldı. Koronavirüs tedbirlerine harfiyen uyan Dunston ve ailesi dünyaca ünlü mağazaları gezerek alışverişin keyfini çıkardıktan sonra vale noktasından aracını alarak alışveriş merkezinden ayrıldı.

---------------

ÇOCUKLARINA SÜRPRİZ

Başarılı sunucu ve oyuncu Doğa Rutkay ve eşi Kerimcan Kamal Vadistanbul’da görüntülendi. Çocukları için alışverişe geldiğini söyleyen çift çocuk ürünleri satan mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Alışveriş merkezine girerken muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayarak poz veren ünlü çift, ‘’Çocuklar Pandemiden dolayı evde çok vakit geçiriyorlar bizde onlara ufak sürprizler yapıyoruz ‘’ dedi.

-----------------

HEDEFİ 12’DEN VURACAĞIM

“Yağmurun kızı” adlı ilk albümüyle kısa sürede adından söz ettiren fantezi müziğin genç başarılı ismi İbrahim Bağış, İlk albümüne söz ve müziği kendisine ait olan 19 eser sığdırarak müzik dünyasında bir ilki gerçekleştirdi.Bağış ,sanat hayatına yeni şarkılara imza atarak devam ederken’ Bir şarkım var patlayacak’ adlı eseri ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sanatçı yakın zamanda yine söz ve bestesi kendisine ait şarkılar ile İddalı geliyorum diyor.

---------------

ABD’YE KAPAK OLDU

Neslihan Atagül, Hola! Usa dergisine Çırağan Sarayı’nda röportaj verdi. Dünyaca yıldızlar gibi dergiye kapak olan Atagül, "Dünyanın bambaşka yerlerinde, başka dillerde insanların sizi izliyor, oyunculuğunuzu beğeniyor olması mutluluk verici" dedi.

------------

DUA

Genç ve yetenekli sanatçı Güneş ve UZI’nin ortak çalışması olan "Dua", HipHop bayrağını en tepeye taşımak için yola çıkan M.O.B Entertainment imzası ile tüm dijital platformlardaki yerini aldı. Güneş, geçtiğimiz Aralık ayında yayınlanan şarkısı Dua’nın video klibi ile şimdiden müzikseverler tarafından yoğun ilgi gördü.

-----------------

SADECE BİR GECE

Yılın merakla beklenen filmlerinden Sadece Bir Gece’nin kadrosu tamamlandı ve çekimler başladı. Farklı hikayesiyle adından söz ettirecek olan film, güçlü oyuncu kadrosuyla da iddialı.Başrollerini Tuba Ünsal ve Cemal Hünal’ın üstlendiği Sadece Bir Gece filminin oyuncu kadrosu tamamlandı ve merakla beklenen filmin çekimlerine başlandı.Aşkı, sadakati ve güveni; evli bir çiftin vermek zorunda oldukları zor bir karar üzerinden sorgulatan film “Bir ilişkinin en zor sınavı nedir” sorusuna yanıt arıyor.

-----------------

HABABAM’A ÖZEL ŞİİR

Ünlü iş insanı Metin Kartal, şimdi de şairliğe soyundu. Hayırsever iş insanı Kartal, Efsane Hababam sınıfı için yazdığı şiirini seslendirmek için kolları sıvadı. Akademi Müzik Prodüksiyon etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini alacak olan şiirinin klibini için de hazırlıklara başlayan Metin Kartal,Klipte Hababam sınıfının bazı oyuncularını oynatacağını söyledi. Kartal, ’Klipte Kemal Sunal, Adile Naşit, Münir Özkul ve yaşamını yitiren birçok Hababam Sınıfının oyuncularını yad edeceğiz’ dedi.

-----------------

BANU KARACA’DAN BELEDİYE

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Banu Karaca, yeni şarkısı "Belediye" ile "Sıfır Atık" sosyal sorumluluk projesine dikkat çekti. Azka Müzik etiketi ile bugün Youtube kanalında yerini alan, sözü ve müziği Barış Orhun’a ait olan, düzenlemesini Celil Yavuz’un yaptığı “Belediye” şarkısının klip yönetmenliğini ise Koray Güler gerçekleştirdi.

-----------------

PANDEMİ GÜNLERİNDE SÜPER ŞARKI

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Mehmet Ali Babar,pandemi günlerinde 2021’e damga vuracak bir şarkı yaptı. Özellikle karantina günlerinde sözlerini yazdığı şarkının müziğini de tamamkladığını dile getiren Babar, ‘Bu zor günlerde sevenlerimi mutlu edecek bir şarkı oldu. Önümüzdeki günlerde stüdyoya gireceğim ’dedi.

-----------------

ALKIŞLAR ONLARA

10. Yılını kutlayan TangoNeva,  oyuncu-şarkıcı Ali pınar ve Arjantinli Bandoneoncu Gustavo Battistessa ile “Dünyanın Tüm Tangoları” başlıklı programıyla Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda,izleyenlerini büyüledi. Grup programa katılanlar tarafından ayakta alkışlandı.