14 ŞUBAT'A ÖZEL SU ORUCU

Son çalışması olan "Dizimde Yara" isimli şarkısıyla müzikseverlerden tam not alan  Fulin, pandemi sürecinde bol bol kendisiyle ilgilendi. Bir yandan yeni şarkısı için çalışmalarına son sürat devam eden güzel şarkıcıyı bir yandan da yaklaşan 14 Şubat sevgililer gününün buruk heyecanı sardı. Uzun bir süredir hayatına kimseyi almayan Fulin, sevgililer gününe bu sene kendi evinde su orucuyla girecek.



AYRILANLARIN SESİ OLDULAR

Pop-Rock müziğin sevilen isimleri Aydilge ve Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu'nun merakla beklenen düeti "Parmak İzlerin", 12 Şubat itibariyle klibiyle beraber yayında olacak.  Sevgililer Günü'nde aşk acısı çeken ya da sevgilisi olmayanları unutmayan Aydilge ve Birol, sadece mutlu aşkların konuşulduğu bugünlerde ayrılanların sesi olma iddiasında. İkili bu yüzden, Parmak İzlerin'i sevgilisi olmayanlara armağan ediyor. Bestesi Aydilge'ye, sözleri Aydilge ve Birol Nağmoğlu'na ait Parmak İzlerin'in düzenlemesi ise Samuray Gökçe imzası taşıyor.

1001 GÜL İLE ‘HATIRAN YETER’

Arabesk müziğin başarılı temsilcisi Serkan Kaya; sözü Ahmet Selçuk İlkan’a, müziği Yılmaz Tatlıses’e ait olan ‘Hatıran Yeter’ şarkısını sevenlerinden gelen yoğun istek üzerine yeniden yorumladı. ‘Hatıran Yeter’ şarkısının uzun yıllardan beri sahne repertuarının kült şarkılarından biri olduğunu dile getiren Serkan Kaya “Hatıran Yeter’ şarkısının bendeki yeri çok büyüktür. Öncelikle çok sevdiğim değerli sanatçı ağabeyimiz Ferdi Tayfur’un eşsiz yorumuyla defalarca kez dinlediğimiz bu güzel şarkıyı ben de söylemek istedim. Bu şarkıyı sahnede söylerken büyük keyif alıyordum’dedi.

AŞK ADAM SEÇER Mİ

Akademisyen sanatçı Gülşah Tanrıöver müzik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Son iki yılda birbiri ardına çıkarmış olduğu şarkılarla dikkatleri çeken Tanrıöver, söz ve müziği kendisine ait olan “Aşk Adam Seçer Mi?” şarkısının aranjesi için Mustafa Ceceli ile birlikte çalıştı.DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda çıkan şarkının klibini ise Ulvar Tanrıöver yönetti ve mekan olarak da Kayseri’de yer alan tarihi Kara Mustafa Paşa Kervansarayı’nı tercih etti.

--------------------

LİNET’TEN BOMBA GİBİ PROJE!

Ünlü sanatçı Linet önceki gün Youtube’da kendi kanalı ‘Linetmenasi’ için bir çekim gerçekleştirdi. Muhteşem kıyafetlerle yaklaşık 18 saat süren bir sahne yapan Linet basın mensuplarına çarpıcı açıklamalar yaptı.Linet‘Her zaman en güzelini yapmak istiyorum. Youtube kanalı için ‘Yorum Farkı 3’ diyorum. Bu şu an için fragman, devamı müthiş olacak. Şarkı söyleyemediğim zaman nefessiz kaldığımı hissediyorum. Bu yüzden şu günlerin bir an önce bitmesini diliyorum’ dedi.

SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Türkiye Miss Globe Birincisi olan tescilli arap güzelini doğum gününde arkadaşları yalnız bırakmayıp doğum günü pastası alıp doğum günü süprizi yaptılar. Annesi Kıbrıslı Babası Dubai'li olan güzelii Reyhan Saleh covit normale dönsün yasaklar kalkınca doğum günümü arkadaşlarım ile kutlama yapmak ve eğlenmek istiyorum dedi.


YORULDU MU PATRON

Aslı Maj, “Yoruldu Mu Patron”u bağımsız olarak tüm dijital müzik platformlarında müzikseverlerin beğenisine sundu. Birbirinden farklı ve sıra dışı şarkılara imza atan sanatçı, enstrümanı klasik kemençedeki performansıyla da dikkat çekiyor. Pek çok şarkısında olduğu gibi ‘Yoruldu mu Patron’un söz, müzik ve düzenlemesi de yine sanatçının kendisine ait.

OĞLU SÖYLEYECEK, BABASI ÇEKECEK

Bir süre önce piyasaya çıkardığı 3’üncü teklisi ‘Siyah Geceler’ şarkısıyla yine büyük çıkış yakalayan başarılı şarkıcı Samet Akkuş, şimdi de Hakkı Bulut’un ‘Kul Hatasız Olmaz’isimli şarkısına klip çekmek için kolları sıvadı. Akademi Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yer alacak olan klibin yönetmenliğini yakışıklı şarkıcının babası ünlü yapımcı Rahmi Akkuş yapacak.

  

SAÇLARINI KAZITTI!

Başarılı sanatçı, güzel yorumcu Deniz Gencay, pandemi döneminde daha da artış gösteren kadına şiddetin küresel bir sorun haline geldiğini ve sayıların dudak uçuklatacak şekilde artış gösterdiğini belirterek, bu konuya dikkat çekmek amacıyla kadına şiddete ‘Hayır’ dedi saçlarını kazıttı.'Kadını gösteren saçıdır' diyerek bir de video çekerek sosyal medya hesaplarından paylaştı.  Video kısa sürede büyük beğeni topladı.

------------

DOSTLARI GÖRDÜM

Almanya'da doğup büyüyen gurbetçi bir ailenin kızı olan Türk Halk müziğinin başarılı yorumcusu Songül Barış 'Dostları gördüm" adlı türküsüyle büyük ilgi görüyor.Babasının saz çalmasıyla birlikte müziğe olan tutkusunun küçük yaşlarda başladığını belirten Barış "6 yaşında abimin düğününde mikrofonu elime aldım ve bir daha bırakmadım. Aşık Veysel Mahsuni Şerif gibi üstadlardan feyz alarak Türk Halk müziğine gönül bağladım" diyerek memnuniyetini dile getiriyor.