Öncelikle Lefter Küçükandonyadis sezonun dostluk ve fair play çerçevesinde geçmesini temenni ediyorum..

*   *   *

Geçen sezon Fenerbahçe'nin en büyük eksikliği,kulübün asıl sahibi yani "Taraftarlar"ın eksikliğiydi. Sayın Ali Koç'un başkan olmasıyla birlikte,özlenen "Kadıköy Cehennemi"nin geri dönmesi Fenerbahçe adına en büyük transferdir.

"Fenerbahçe Büyüktür Küfür Etmez"

Bursaspor karşısında maç boyunca susmayan,geriye düşülmesine rağmen desteklemeyi bir dakika bile bırakmayan ve Sayın Ali Koç'un "Fenerbahçe Büyüktür Küfür Etmez" demesiyle birlikte tek bir küfür edilmemesi Fenerbahçe adına çok sevindirici.

*   *   *

Avrupa'daki kulüpler,genç oyuncuları ilk 11'de sahaya sürdüklerinde ağzımız açık izlerdik. 21 yaşındaki Barış Alıcı sahada mücadelesiyle hepimizin taktirini kazandı. Cocu,genç oyuncuları doğru hamlelerle sahaya sürerek, onlardan daha çok faydalanacağını gördük. Genç yetenekleri köreltmek yerine kazanmak Fenerbahçe'ye ve ülke futboluna maddi / manevi kazanç sağlayacaktır.

*   *   *

Bursaspor'un köşe vuruşundan Ekong ile öne geçmesine, Fenerbahçe'nin erken cevap vermesi maçın seyrini değiştirdi. ilk golden 8 dakika sonra Josef'in golü Fenerbahçe'ye 3 puanı getirdi.Uzun bir aradan sonra gördük ki;Fenerbahçe taraftarıyla her zaman daha güçlü,taraftarını arkasına almasıyla birlikte daha mücadeleci ve savaşçı futboluyla şampiyonluklara sahip olacaktır.

*   *   *

VAR sisteminin önemini mücadelede görmüş olduk. VAR sistemi olmasa,ofsayt olan pozisyonda Bursaspor'a altın tabakta penaltı ile en az 1 puan sunulacaktı.Futbolu daima güzelleştirecek ve adaletli kararlar verilmesini sağlayacak teknolojiye her zaman yer verilmelidir.