İSTANBUL ÜLKÜ OCAKLARI’NIN “II. TÜRK DÜNYASI HİZMET ÖDÜLLERİ” TÖRENİNDE “YILIN HABERCİSİ” ÖDÜLÜ, HABER MÜDÜRÜMÜZ M. KEMAL SALLI’YA VERİLDİ.

İstanbul Ülkü Ocakları’nın gelenekselleştirmeyi amaçladığı "Türk Dünyası Hizmet Ödülleri" törenlerinin ikincisi, Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Pazar günü, Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirilen 2.Türk Dünyası Hizmet Ödülleri Töreni, Bengütürk TV’den canlı olarak yayınlandı.



Törenin açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı
Ahmet Yiğit Yıldırım, bu yıl ikincisi düzenlenen ve 120 binden fazla kişinin oyu ile belirlenen Türk Dünyası Hizmet Ödülleri törenine katılan herkese teşekkür etti. Türk Dünyası Hizmet Ödülleri törenlerini sürdüreceklerini ve gelenekselleştireceklerini belirten Yıldırım, bu törenlerin Türk’ün vefa duygusunun toplumsal ilişkilerimize bir yansıması olduğunu söyledi.

Ülkü Ocakları’nın düzenlediği 2.Türk Dünyası Hizmet Ödülleri Töreni’nde gazetemizin Haber Müdürü M. Kemal Sallı’ya “Yılın Habercisi” ödülü verildi.

Önce Vatan gazetesi olarak Haber Müdürümüz ve yazarımız Sn. M. Kemal SallıI'yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

(II. Türk Dünyası Hizmet Ödülleri töreninin ayrıntılarını ayrıca yayınlayacağız.)