İzmir'in Çeşme ilçesinde üzerinde uyudukları kıyıya bağlı dubanın halatlarının kopması sonucu denizde sürüklenerek kaybolan Çınar Gürses'in Edirne'deki ailesi oğullarından gelecek iyi haberi bekliyor.

Üç yıl önce diğer oğlu Çetin Gürses'i de Tunca Nehri'nde boğulması sonucu kaybeden Ahmet-Rabia Gürses çifti, aynı acıyı ikinci kez yaşamak istemiyor.

Ahmet Gürses gazetecilere yaptığı açıklamada, 4 gündür oğullarından gelecek iyi haberi beklediklerini, artık dayanacak güçlerinin kalmadığını söyledi.

Üç yıl önce diğer oğlu Çetin Gürses'in de Tunca Nehri'nde boğulduğunu anlatan Gürses, ''Ben her gün televizyonun başında, oğlumun bulunduğuna dair müjdeli bir haber bekliyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Ölü veya diri, arkadaşıyla birlikte bulunup bizlere teslim edilmesini bekliyoruz. Ben üç yıl önce bir oğlumu daha suda boğulması sonucu kaybettim. Onun acısını unutmadan ikinci acıyı yaşamak istemiyorum.'' dedi.

Gürses, bir baba olarak yetkililerden konuya daha fazla hassasiyet göstermelerini istedi.

Anne Rabia Gürses ise oğlunun acısına artık dayanacak gücünün kalmadığını, ayakta durmakta zorluk çektiğini belirtti.

Oğlu ile en son bayram sabahı konuştuğunu ifade eden Gürses, ''En son bayram sabahı aradı, bayramımızı kutladı. Ondan sonra bir daha haber alamadık. Bir an önce oğlumu bulsunlar, ben bu acıya dayanamam. Zaten diğer oğlum da boğularak öldü, aynı acıyı ikinci kez yaşamak istemiyorum. Ne olur oğlumu bulun.'' diye konuştu. AA