HABER: HASRET DİLEK DELİER

Survivor hayranı olan gençler, izlemekle kalmayarak aynı zamanda Survivor’da sevdiklerini ve hayranı olduğu yarışmacıyla buluşma fırsatı yakalıyor.!

Geçici süre Konya’da bulunduğum dönemde Survivor yarışmacıları için Konya’da Survivor hayranlarını buldum ve araştırma yaptım. Konya’lı gençler inanılmaz derecede Survivor takipçisi çıktılar.

Survivor’un sıkı takipçilerinden biri olan, 15 Yaşındaki 8. Sınıf Öğrencisi Özgür Can Özeskiciler; ‘’Survivor’da Ünlülülerden;:;Avatar Atakan (Çağan Atakan Arslan) ve Gönüllülerden Serkay Tütüncü’’ hayranı. Avatar Atakan ağabeyini, çok sevİiyor ve yarışmayı kazanacağına canı gönülden inanıyor. Yarışma ilerleyen yıllarda da devam ederse gönüllüler ekibinde yer almak istiyor. Survivor’i hiç kaçırmayan genç izleyicinin, en büyük hayali ise, hayranı olduğu yarışmacılarla buluşabilmek. Bunun içinde aşağıda belirttiğim TV8 Yan Ekran Plus Dünyasına adım atmak olduğunu anlattım.

Verdiğim bilgiler doğrultusunda TV8 Yan Ekran Plus Dünyasına adım atmak için hemen Survivor sayfasını ziyaret ederek ilk adımını atan Özgür Can’ın hayallerinden biride sevdiği Avatar Atakan (Çağlar Atakan Arslan) ve Serkay Tütüncü ile yan yana bir fotoğrafının olması. Dilerim TV8 Yan Ekran Plus ile bu hayali gerçekleşir. En azından haberimizde Konya’lı Özgür Can’ın hayalinin gerçeği olana kadar, Önce Vatan Gazetesi farkı olarak yan yana resimlerine haberde yer vererek hayalinin bir kısmının gerçekleştiğini görmesini sağlayıp mutlu etmek istedik.

Haydi, Konya’lı gençler ve tüm Türkiye’de ki her yaştan izleyiciler! Hayranı olduğunuz favori yarışmacılarla buluşabilmek için şansınızı artırmaya ne dersiniz? TV8 Yan Ekran uygulamasıyla ‘’Dördün Biri' oynayan kullanıcılar arasından, her ay en yüksek puanı toplayan 2 kişi hayranı olduğu yarışmacıyla İstanbul'da tanışma fırsatı bulacak.

TV8 Yan Ekran ‘Plus’lanıyor. Ayrıcalıklar ve sürpriz hediyeler için tek yapmanız gereken TV8 Yan Ekran dünyasına adım atmak. Survivor için TV8 Yan Ekran Plus üyeliği ilk hafta ücretsiz olup, daha sonra haftalık 2,99TL olarak ücretlendiriliyor.

TV8 Yan Ekran Plus'ın ''Bütün gelirleri işitme engellilerin eğitimi için Çocuk Eğitim Derneği'ne bağışlanacaktır.''

Plus Dünyasının ayrıcalıkları Survivor'daki SMS oylamalarının sıralamasını herkesten önce öğreneceksiniz.TV8 Yan Ekran Plus2ta 360 video ve fotoğrafları görüntüleme şansına sahip olacaksınız! Ayrıca sadece SURVİVOR TV8 Yan Ekran Plus kullanıcıları için yapılacak ödüllü oyunlara şimdiden hazırlansanız iyi olur!

Sürpriz ödüller sizi bekliyor. SURVİVOR' da favoriniz olan yarışmacıları kazanması dileğiyle.