İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Suruç Belediye Başkan vekilliğine görevlendirilen Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, ilçede yarınların daha güzel olacağını belirtti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığının görevlendirmesi sayesinde hizmetlerin ulaştığı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, yaklaşık 100 bin nüfuslu ilçe halkını hak ettiği hizmetle ulaşması için adeta seferberlik yürütülüyor.

Başkan vekilliğine geldiği günden sonra ilçenin çehresini değiştiren Açıkgöz, yoğun mesaisinin yanında esnaf ve halk ziyaretleri yaparak da gidilmedik ve görüşülmedik kimse bırakmamak için de gayret ediyor.

Açıkgöz, ilçe merkezinde ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşın taleplerini dinleyerek, derhal çözüme kavuşturma talimatı verdi.

"Ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Açıkgöz, ilçede kısa sürede önemli hizmetler yaptıklarını belirterek, halkın desteğiyle az zamanda çok işler yaptıklarını vurguladı.

Vatandaşların artık çöp konteynerleri yenilenen, çöpleri toplanan, kaldırımları, sokakları ve caddeleri yıkanıp yenilenen bir ilçede yaşadığına işaret ederek, şu ifadeleri kullandı:

"Halkımız ve güzel ilçemiz maalesef belediyecilik yönünde yıllardır hiçbir hizmet alamamış ve bu yönüyle de hizmetlere aç bir ilçemiz. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ekiplerimiz ilçenin tüm bölgelerinde gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Yoğun mesaimiz içerisinde her fırsatta esnaflarımızla bir araya geliyoruz sorunlarını dinliyoruz.Yapacağımız çalışmaları beraber istişare edip ortak hareket ediyoruz. Esnafımızı önemsiyoruz onlarla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Halkımızdan tek bir isteğimiz var biraz sabredelim göreceğiz ki yarınlarımız daha güzel olacak."