İSTANBUL

Sultanahmet Meydanı'nda, 10 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısında yaralananlardan tedavisi tamamlanan 7 kişi taburcu edildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Sultanahmet Meydanı'nda dün sabah saatlerinde meydana gelen patlamanın ardından yaralananlar, Haseki Eğitim ve Araştırma, İstanbul Eğitim ve Araştırma, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ile Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırıldı.

Patlamada hafif şekilde yaralanan ve tedavileri Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde tamamlanan 3 Alman ile Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki 2 Alman ve 2 Türk hastanın taburcu edildiği bildirildi.

Patlamanın ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Perulu turistin tedavisinin serviste sürdüğü, Alman turistin ise yoğun bakımdaki müşahedesinin devam ettiği öğrenildi.

Olaydan sonra İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 3 Alman ile 1 Norveç vatandaşının da tedavilerinin sürdüğü kaydedildi.