Vatandaşlar “esgm.sgk.gov.tr” adresinin açılmadığı için sgk hizmet dökümü alma ve diğer tüm SGK uygulamalarına yönelik sistemden kaynaklanan olumsuzluklardan ötürü SGK hizmet döküm çıktısı alamadıklarını bizlere bildiriyorlar.

Bu konu ile ilgili olarak yapmış olduğumuz araştırmalarda SGK yetkililerine ulaşarak çıktının alınmama sebebini sorduk. Verilen cevapta belli dönemlerde sistemden kaynaklanan olumsuzlukların yaşanabildiğine işaret edildi.

Web sitemizden SGK’na ait tüm uygulamaları vatandaşlarımızın anlayabileceği şekilde kolay ve pratik şekilde anlatarak direk olarak SGK resmi sitesine bağlantı vererek sizlere rehberlik hizmeti veriyoruz. Ancak Sosyal Güvenlik Kurumun web sitesinde son günlerde yaşanan teknik sorunlar sebebi ile vatandaşlar hizmet dökümlerine erişmede problemlerle karşılaşarak mağduriyet yaşamaktadırlar. Bu sorun SGK’nın resmi sayfasının sadece e-hizmet bölümünde yaşanmaktadır. SGK hizmet dökümü erişiminde yaşanan sıkıntıların sebebi nedir sziler için bunu aratırdık. Aşağıda SGK’nın yapmış olduğu açıklama ve SGK hizmet dökümü çıktısının bu süreçte nereden alınacağı bilgileri bulunmaktadır.

Yaşanan Sıkıntı İle İlgili SGK Açıklama Yaptı.

SGK tarafından yapılan açıklamaya göre çeşitli dönemlerde sistemsel bakımlardan ötürü meydana gelen aksaklıkların geçici sorunlar olduğu ve çalışanların bu zaman dilimlerinde Sosyal güvenlik kurumu ile ilgili çıktıklarını e devlet mecrasından alabileceklerine değinildi.

Kamuoyuna İlgi İle duyurulur.

Hizmet Dökümü Çıktısını Şimdi Alabilirsiniz

SGK e-hizmetler bölümünde yaşanan aksaklıktan ötürü SGK hizmet Dökümü çıktısı şimdilik www.sgkhizmetbilgisi.com üzerinden alınacaktır. Tüm sgk sorgulamalarını ve işlemlerini aşağıdaki link üzerinden gerçekleştirebileceklerdir. İşlemin sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmebilmesi yani ssk sorgulamanın yapılabilmesi için öncelikle sizlerden istenen bilgilerin doğru olarak sisteme girilmesi gerekmektedir.

SGK Hizmet Dökümü Alma İçin Tıkla